Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO13837

Hej! Muzeumianka!

Polecane posty

Gość podszyw sossssssa
hahahaha imo czy to ty wczoraj wstawialas taki obrazek z proszkiem do prania? jestem twoja fanką :D

Gość pokażcie ten obrazek
:P

Gość IMO13837
Blondi - z "wyobraźni" co innego wolę robić, szczególnie jeśli chodzi o wyobrażanie sobie samic (uprzedzając oskarżenie o prawictwo - ja też Cię lubię). ;)

Gość IMO13837
Prawa-tywa "Nawet podobna wyszłam" To przez szaleństwo w oczach i koronę na głowie. ;)

Nie ufam Ci na tyle żeby dać fotełe... jeszcze mi kutasa jak proszkowi dorysujesz 😭 Wolałabym coś takiego fajnego więc może kiedyś :P Ale najlepsze dzieło to chyba króliczek&lotniczek 🖐️ A o prawictwo to nie oskarżenie, tylko zdradzenie sekretu - nie myl pojęć :classic_cool:

Gość królik p..........
wezme pzyklad i tez wstawie sobie w stopke :D btw dzieki imo :D

Gość IMO13838
Czy grasuje tutaj Króliczek Orange? I macie Proszka. ;) http://www.voila.pl/023/5brx7/index.php?get=1&f=1 Blondi - ja działam wyłącznie poprzez fotografie wrzucone przez WAS SAMYCH na forum. Poza tym widziałem połowę Twojej twarzy. ;)

Gość IMO13839
MałaBlondynka "To ciekawe jaką "historie" o mnie byś stworzył z tej połowy twarzy" Pewnie coś o cyckach i Młodych Matkach(TM). ;) pijany kjójićek "grasuje nie chciało mi się logować , ale racja, proszek wyszedł najlepiej" Bo Proszek i Ty macie historie z życia wzięte. :classic_cool:

Gość IMO13839
pozdrawiam środkowym palcem "IMO ja tu kiedyś wrzuciłam moje oko" Tylko pytanie brzmi - które. :classic_cool:

Gość IMO13840
Żyrafka! ;) Króliczek - ale my Cię nie potępiamy, wszakże smutna to historia i nie masz się czego wstydzić. :classic_cool: PS. Przyznać się, która mi ksywki blokuje!? :D

Gość IMO13846
jestem skurvysynem :(