Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Totalny_koszmar

Praca prze internet, ja zarabiam, wejdźcie i przeczytajcie

Polecane posty

Gość Totalny_koszmar

Witam wszystkich! Mam Wam do zaoferowania świetną propozycję. Na wstępie chciałabym powiedzieć, że nie jestem naciągaczem, Jestem zwykłą dziewczyną, 16 latką, pragnącą tak jak Wy zarobić. Do tej pory miałam spore wątpliwości na temat tego "zarabiania przez Internet". A teraz do rzeczy: Kudos jest firmą brytyjską, bardzo zaufaną, wielu Brytyjczyków zarobiło na niej duże pieniądze. Skąd wiem? Otóż moja rodzina mieszka w Londynie i właśnie od nich dowiedziałam się jak mozna zarobić całkiem spore pieniądze. Z pewnoscią znajdą się tutaj niedowiarki (to tak jak ja, do czasu), którzy przeczytają, albo nawet nie i wyjdą do innego tematu. Jednak Ci którzy zostaną, przeczytają i uwierzą mi, na pewno nie będą żałowali. Teraz nie będę sie rozpisywać i napisze Wam jak to działa. Uwaga! Jedyny warunek to karta kredytowa. 1)Wchodzisz w ten link: http://gifts.kudosnetwork.co.uk/126607 2)Podajesz swój E-mail i rejestrujesz konto (po prawej stronie znajduje się mijsce, gdzie możesz wpisać adres e-mail) 3)teraz wchodzisz na swoja pocztę i klikasz drugi link, tak aktywujesz konto 4)Wypełniasz jedną z ofert. Do wyboru jest jedna darmowa i kilka płatnych (spokojnie, w niektórych trzeba zdeponować gdzieś np. 10$ ale odbijesz to sobie przy pierwszym poleconym). Jednak polecam darmową 5)Czekasz na zaakceptowanie oferty. 6)Dostajesz własny link polecający. 7)Wysyłasz link do swoich znajomych i prosisz by postępowali tak samo jak powyżej. 8)Za każdego znajomego, który wypełni ofertę i zostanie ona zaakceptowana dostaniesz 75zł. 8)Gdy uzbierasz minimum 3 poleconych, to możesz zlecić wypłatę. Wymagane jest do tego posiadanie konta w serwisie PayPal. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania odpiszcie w tym temacie, jeżeli będzie potrzeba podam Wam mój nr telefonu. A mój nr gg to 10641060 Nie zrażajcie się kartą, paypal'em, i innymi błachostkami. Ja się tym przejmowałam, bałam się, ze mnie po prostu oszukają, teraz wiem, że niepotrzebnie. Mogę pomóc w prawie każdej sprawie, czy chodzi tu o zalogowanie, rejestracje, oferty, czy po prostu przemieszczaniem się po stronie KUDOS. Z góry dziekuję za poświęcenie mi wolnego czasu. Jeżleli też będzie potrzeba mogę też przelać 35 zł na ofertę rebtel.

Gość Totalny_koszmar
Przeczytajcie chociaż