Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonowa narzeczona

jestem zawiedziona. piersicionek zaręczynowy.

Polecane posty

Gość neonowa narzeczona

Zaręczyny miały być najpiękniejszym dniem w moim życiu. no i były kwiaty, świece, romantyczny spacer nad morzem i w dniu moich 22 urodzin dostałam pierścionek zaręczynowy. na początku podobał mi się, ale jak pochwaliłam się siostrze, ta otworzyła allegro i pokazała mi identyczny pierścionek za 399 zł:o chciało mi się płakać. narzecziony ma własną firmę, zarabia grubo ponad 5000, a kupuje mi pierścionek w promocji:o siostra powiedziala mi żebym się cenila, że to szczyt chamstwa, że teraz tak skąpi to co będzie po ślubie. :o jej mąż kupił jej pierścionek za 3 wypłaty. aż mi głupio. i nie pierdzielcie, ze jestem blachara i materialistka, bo czuje sie podle, że po 3 latach znajomości i planując przyszłe życie ze mną, kupil pierscionek za tak smieszne pieniadze. ostatnio kupil sobie rado do samochodu za 800:o jest mi przykro.

Gość Taka jedna ona 23
liczy sie milosc a nie cena pierscionka. Niech Cie on zostawi w choleere zycze Ci tego

widocznie na tyle cie ceni hahahaha, rzeczywiście to obciach, jak facet zarabia chociaż 5 000 a kupuje badziewie za pare stów. Zerwij z nim.

oczywiscie każda udaje skromną dziewczynę dla której liczy się symbol. on zarabia dużo pieniędzy, kupuje sobie co rusz jakies gadżety do samochodu, do komputera a mi sowjej przyszłej żonie pierścioenke z allegro. błagam was:(

Ja niegdys tez bylam zawiedziona, ale nie cena tylko wygladem. Zupelnie o innym marzylam, a moj eks wybral ze swoim kumplem (ktory mnie nie lubi) zupelnie cos w nie moim stylu :o Ale ceny sie nie czepialam, przesadzasz. Jak dla mnie moze kosztowac nawet 200 zl jesli jest piekny i mi sie podoba.

Gość ziemniaki za zł
a ja dostalam za 40zł i nie marudze, bo go kocham:D:D aaa ion nie zarabia 5000 tylko 1000

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
tak to obciach i nie powinnas milczec, niech wie, że wiesz ile kosztował, mój tez 16 lat temu kilka wypłat dał zeby zareczynowy kupic, złoto było wtedy bardzo drogie i do tego z kamieniem, ale to nie chodzi o bycie blachara, tylko zeby on wiedział iz jestes bezcenna dla niego i zareczynowy powinien być piekny i drogi

Gość ........kropka....
1. na allegro to wiesz....są identyczne, ale w środku metal a na zewnątrz pokryte złotem albo jakimś innym świństwem 2. masz strasznie głupią siostrę, cenić się??? to zamierzasz zrobić mu awanturę rzucić pierścionkiem w twarz narzeczonemu i powiedzieć , że taniochy nie będziesz nosiła na palcu????? :/ żałosne 3. najpierw upewnij się czy oby ten pierścionek jest wart tyle ile na allegro, idź do złotnika niech spojrzy na niego, a potem wypominaj zakupiony sprzęt za 800 4. zaręczyny miały być dla Ciebie najpiękniejszym dniem życia???? nie bądź śmieszna!!!! a co ze ślubem, co z narodzeniem dziecka?? :D zachowujesz się nieadekwatnie do sytuacji, powinnaś mieć więcej oleju w głowie skoro chcesz wyjść za mąż 5. pierścionek to tylko rzecz, skąd wiesz czy to ostatni pierścionek Twojego życia??

Gość kalarapala
ja mam cudny pierścionek z brylantem :)) moj facet też jest cudowny !

ja sobie sama wybralam,ale bez przesady z cena.poza tym,to ze taki jest na allegro,nie znaczy ze tyle kosztowal w sklepie. znam jedna wariatke,ktora poszla wycenic pierscionek..niby byl za 4 tys,ale jej nie pasowalo,bo facet mial wlasna firme i ona lubi duze,a to taki drobny-babie nigdy nie dogodzisz

Gość smieszna sprawa.
ja srednio zarabiam 18k , czasem 15 czasem 22k ale kupilem swojej pierscionek za 200 pln i co i nic ucieszyla sie ze ja kocham i ze chce z nia sie w przyszlosci ozenic. nie wkurwilo jej tak niska cena pierscionka mimo ze mam zegarek - Breitlinga ktory kosztowal wiecej niz 10 tys.

Gość dfisdfbiodfbosdnosdfjnsf
A skąd masz pewność,że on kupił na allegro, a nie w aparcie za 1500 zł na przykład

Gość KOLEJNA PROWOKACJA....
o zbyt tanim pierscoonku :O N U D A

do smieszna sprawa: i co nie wstyd Ci ze taki pierscionek dales? najgorsze jest to, ze narzeczony do swojego samochodu ne kupi rzeczy z allegro, bo nie oryginalne i podrobki, ale mi pierscionek to kupił:o

Gość ballaforma
a ja ciebie rozumiem . Co innego gdyby narzeczony zarabiał grosze , inne sprawa jakby ze swojej skromnej wypłaty pomagał matce emerytce , ale skoro zarabia przyzwoicie , skoro zaręczyny były zaplanowane , skoro wiedział ,ze dla ciebie to wążny dzień i wążny symbol to rzeczywiście okazał swoim wyborem ,ze albo cię nie zna , albo lekceważy tą symbolikę albo jest skąpy. Nie wiadomo co gorsze :)

Gość ........kropka....
hahaha wpis wyżej niezły:D

wiesz jestes pysta az mi cie szkoda a bardziej twojego przyszlego meza ja pierdole mojego stac na piersionek za 150 tys ale jakby taki kupil to wtedy bym go wywalila z domu:-)

Gość aacccxxx
a podoba ci się chociaż? wrzuć zdjęcie

Gość Srarek Arek
zakoncz z nim zwiazek, szukaj bogatszego, albo przynajmniej takiego, tkory wiecej wyda na ciebie niz na siebie

facet nie mysli tak jak kobieta.dla niego pierscionek to zbetne swiecidelko,a sprzet to sprzet-musi byc dobrej jakosci,zeby dobrze sluzyl,tak samo buty-jak kupisz tanie,to sie rozpadna.pierscionek natomiast wystarczy,ze jest zloty i ma jakis kamyk i jest,taka jakosc wystarczy,a reszta to juz wymysly-tak mysli facet. jacie rozumiem,ale nie masz 100% pewnosci,ze tak jest.

Gość Srarek Arek
Ja swojej kupilem pierscionek za 130pln, a zarabiam niecale 4tys. Dostaje drozsze prezenty niz sam pierscionek, a powiedzialem, ze jesli mnei kochasz, to przyjmiesz nawet zwykly papierek na palec i temat byl zkaonczony.