Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonowa narzeczona

jestem zawiedziona. piersicionek zaręczynowy.

Polecane posty

Gość ........kropka....
DZIEWCZYNO! ZRÓB JAK NAPISAŁAM , A POTEM Z NIM POROZMAWIAJ. JEŚLI OKAŻE SIĘ , ŻE RZECZYWIŚCIE TYLE KOSZTOWAŁ , A JEGO BUTY WIĘCEJ TO POWIEDZ MU , ŻE CENI WIĘCEJ SWOJE BUTY NIŻ CIEBIE I WASZE UCZUCIE, ALE MOŻE BYĆ TEZ TAK, ŻE ON PO PROSTU NIE ZNA SIĘ I WYDAJE MU SIĘ , ŻE PIERŚCIONEK WARTY 400 PLN TO COŚ WARTOŚCIOWEGO, BO CHYBA NIE KUPUJE CODZIENNIE PIERŚCIONKÓW :) GŁUPOTA MĘSKA CZASEM NIE ZNA GRANIC

Gość smieszna sprawa.
nie wstyd mi ... a czemu. życie płata rożne figle, wyłożę 20 k na pierścionek a ona po jakims cZasie dojdzie do wniosku ze nie jestem właśnie tym jedynym i sie rozejdziemy. na dzien dzisiejszy jestesmy małżeństwem, zona nie pracuje bo nie ma takiej potrzeby siedzi w domu wychowuje syna, ma autko za 170 tys, mase błyskotek i inne duperele jakie se zazyczy ... a pierścionek zaręczynowy za 200 pln nosi po dzis dzien

ale na allegro sa ceny:o i wiem ze identycnzy piersionek kosztuje 399 zl:( kiedys jak kolega oswiadczyl sie sowjej owczesnje zonie, moj narzoeczony prosto z mostu zapytal o cene, tamten powiedzial, że 1200 zł. narzeczony się skrzywił, wtedy myslalam, ze uznal ze to za mało, teraz wiem, że uznał że to o wiele za dużo:o

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
identyczny temat był z miesiac temu, nudyyyyyyyyyyy

Gość roxy999
A ja autorkę rozumiem. Jeśli facet faktycznie ma pieniądze i nie wysili się w takim dniu na coś lepszego to to jednak jest trochę przykre. Tym bardziej jeśli na rzeczach dla samego siebie nie oszczędza :( A po ślubie może też być różnie później :(

Gość smieszna sprawa.
ale wy baby to jestescie normalnie ze brak słów, jak mozna przekladac uczucie nad cene pierścionka, toz to zwykły fant i tyle, materialna głupota.

http://allegro.pl/abgold-pierscionek-zareczynowy-z-brylantem-w-24h-i1715788582.html tu pisze,ze cona sklepowa 600zl-to naprawde normalna cena,pierscionek jest nawet z brylantem,wiec czego wiecej chcesz? moj kosztowal 740zl,tez zbrylantem,to mnie kolezanka jeszcze opierdzielila po co taki drogi.moj facet w ogole nie chcial nic kupowac,bo uznal,ze zareczynowy sie nosi tylko rok do slubu,wiec po co-trzeba bylo tlumaczyc jak krowie na rowie.teraz nosze i obraczke i zareczynowy,bo mi sie bardzo podoba:)

Gość roxy999
Nieprawda. Przez takie gesty można łatwo wywnioskować z kim zamierzasz spędzić resztę życia - czy z facetem, który ma gest i nie jest zapatrzony tylko w siebie CZY ze zwykłym skąpcem dusigroszem.

Gość o matko...pieniądze czy miłość
Ty a skąd wiesz za ile byłtwój!!!!!!!!!! pierścionki są różne jedne z cyrkoniamii za 399 drugie z diamentami za 2000 skąd wiesz ile kosztował??????

normalnie z nim usiadz i zapytaj dlaczego kupil taki tani pierscionek-przeciez wie,ze to pierscionek na lata,wiec musi byc dobrej jakosci,plus kazdy w rodzinie pierwsze co to chce ogladac i pytac o szczegoly i ogolnie wstyd ze taki tani. dodam od siebie-mnie osobiscie strasznie wkurza,ze jak sie czlowiek zareczy,to zaraz szukaja hieny po rekach i wyceniaja...

Gość smieszna sprawa.
neonowa wiec czmu go nie zostawisz ?? i nie poszukasz se kogos kto kupi ci fingiel za 10 tys ?

pierscionek ma byc dowodem milosci i przyszleo zycia:( a uwerzice że cąły czas słyszę, że musi sobie kupic to i tamto, samochod zmienia co poltora roku co dwa lata, jego firma dobrze prosperuje a on mi daje zwykly piersicoenk za 399 zł z allegro:o az sie poplakalam. maz mojej siostry zarabia po 1500 a jej kupil za ponad 4000 zl pierscionek. pozmyslcie jak mam sie czuc:

ja mam z aartu za 600 i nikt nie wi ze sa tam cyrkonie jest identyczny jak ten z diamentami a wcale bym takiego nie chciała ten i tak zdejmiesz i zamienisz na obrączkę

Facet się postarał zadbał o klimat, zabrał and morze, na kolację, kwiaty. Chciał żeby to była wyjatkowa chwila dla Ciebie, a Ty szukasz dizury w całym :O jeżeli na tym polega Twoja miłośc to smutne to :(

Gość taki se facet
nieźle zarabiam, kupuję sobie różne zabawki, laskom robię prezenty ale akurat to żeby wydać dużo na pierścionek lub wesele miałbym głęboko w doopie ten temat to kolejne potwierdzenie że każda laska to materialistka, mniejsza/większa ale każda facet jest gotowy dać wam bezpieczeństwo, dom, rodzinę a wy narzekacie, nie wiek skąd bierzecie tych frajerów którym nie przeszkadza że takie z was jednak pustaki, moim zdaniem jak laska chce świecidełka to niech sama na nie zarobi - inaczej jest zwykła sz.matą

kobieto dla ciebie nie liczy się to że się oświadczył ale to czym???? żeby ludzie takie problemy mieli to o niczym nie świadczy a gdybyś się nie zgodziła? to co? pierścionek za 2000 poszedł by się jebać? jak już tak bardzo cię to boli to zapytaj o obrączki sprawdzisz czy wtedy też poskąpi

ona mega glupia jest i pustak straszny ciekawe co chlopaka czeka po slubie wtedy wymagania wzrosna na maksa hehehe

Myślę że najbardziej Cię zabolało że dostałaś tańszy niż siostra. Jeśli to bardzo Cię boli to mu to powiedz. Jeśli płaczesz przez pierścionek, to co będzie jak np. Cię zdradzi ? Zabijesz się ? Może zastanów się czy on lubi Ci dawać prezenty. Jeśli to dla Ciebie ważne, a on nie jest szczodry, to nie oczekuj że nagle się zmieni. Jeśli Ci przeszkadza że skąpi trochę pieniędzy na Ciebie i bardzo Cię wkurza - nie widzę dla was przyszłości. Pozdrawiam.

lepiej niech tu nie wraca siostrzyczka kij do mrowika włożyła ciekawe ile panna ma lat

zgadzam się z jackiem mój Boże ale nam się wyrabia opinia przez takie kobiety

Gość Taka jedna ona 23
ja bym sie cieszyła nawet z takiego za 100 zł byle mnie kochał nad zycie :):)

Gość otóż to
miłość liczą się gesty nie słowa w tym wypadku wydane pieniądze