Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonowa narzeczona

jestem zawiedziona. piersicionek zaręczynowy.

Polecane posty

Gość szkodaze
"Przez takie gesty można łatwo wywnioskować z kim zamierzasz spędzić resztę życia - czy z facetem, który ma gest i nie jest zapatrzony tylko w siebie CZY ze zwykłym skąpcem dusigroszem." przez takie topiki również, można wysnuć ciekawe wnioski, szkoda tylko,że w takich przypadkach ta najbardziej zainteresowana strona nie ma takiej możliwość.

Gość tere fereee
w dodatku brzydki ten pierścionek :O

Gość jmdlfk;dsl,F
kosztuje 349 zł

Gość czekolada z orzeszkami
autorko - napisałas, ze mąż siostry zarabia 1500 a wydał 4000 na pierscionek...gdzie tu logika? zapożyczac się, zeby potem obnosic się z tym, ze taki drogi był? A moze siostra z metką chodzi przyczepioną do palca? :D Bez sensu. Ja bym była na Twoim miejscu b.mile zaskoczona oprawą tego dnia, kolacja, kwiaty, nastrój itd. A Ty wydziwiasz. Ze taki tani? A wczesniej dostałas cokolwiek od niego? Nie podarował Ci nic dotychczas? Piszesz, ze ma buty, sprzęt drozszy od pierscionka. A czy Tobie przypadkiem wcześniej nie kupował ciuchów, kosmetyków? Może pomyśl trochę zanim zaczniesz wydziwiać. A tak na marginesie - co Ty mu kupiłas? I czy to było na miarę Twoich możliwosci, czy np. na odczepnego?

Moja znajoma dostala pierscionek za 14tys$ jej maz wzial go na kredyt, splaca go do dzis a piercionka nie bylo juz po slubie, otoz w dzien slubu miala na sobie biale rekawiczki , i zdejmujac je w kosciele poprotsu nie poszula ze jej wypadl, i co ona ma powiedziec? maz nie odzywal sie do niej kilka miesiacy a ktos mial dobry dzien znajdujac go gdzies pod lawkami, tak wiec nie nazekaj liczy sie sam gest ,;)niektorzy nie maja takiego szczescia.

Gość ballaforma
no to skoro liczy ię gest to moze powinien jej pierścionek z odpustu kupić ? albo plastikowy ? bo przeciez liczy sie gest :) ciekawe ,że takie sformuowanie zawsze pada jako usprawiedliwienie dla bylejakości i dyletanctwa .

Gość gumisia 33
ta co tam milosc byle pierscionek byl drogi straszna jestes naprawde :) moj maz zarabia powyzej 20 000 przeliczajac na zlotowki a pierscionek zareczynowy mam za ok 1000 zl wiec wedlug twoich przeliczen tez powinien mi kupic drozszy a ja mam to gdzies bo kocham go na zaboj a pierscionek to tylko symbol ty w ogole wychodzisz za maz z milosci?????

Gość ballaforma
no to skoro tak cie kocha i ma tyle forsy to czemu kupił takie byle co - wedle twojego rozumowania ?:D

Gość gumisia 33
a gdzie ja napisalam ze kupil mi byle co?

Gość Witamwitam!
Kurcze, jesteś tak biedna, że to się nie dzieje. Jeśli to nie prowokacja, to w takim razie bieguny magnetyczne chyba się odwróciły....

Gość nina8787
Ja autorke rozumiem. Mojej kumpeli facet w czasie studiów wyjechał w wakacje do angli do roboty po to zeby kupic jej pierscionek z brylantem za 1500zl. Bo taki pierscionek ma sie cale zycie, pokazuje sie dzieciom (niekiedy mozna podarowac synowi jako rodzinna pamiatke dla jego narzeczonej). I nie chodzi tu o to jak ktos powiedzial ze ceni bardziej rzecz od milosci. Tu chodzi o wysilek. Kolega robil 2 miechy w angli zeby pierscionek byl trwaly i dobry. Biedny student ktory za ta kase mogl sobie oplacic akademik czy zostawic na przyjemnosci wolal uszczesliwic swoja ukochana. I tu wlasnie chodzi o ten wysilek, o chec. A facet ktory zarabia tyle co narzeczony autorki nie wlozyl ZADNEGO wysilku w kupno tego pierscionka, nawet buty ma drozsze. Nie musial ciezko na niego harowac, nie musial sobie niczego odmowic. I w jakiej pozycji go to stawia wobec zwyklego ale przedsiebiorczego studenta ktoremu zalezy?

Gość ballaforma
i włąśnie o to chodzi nina :) o chęci , o wysiłek , koszt i zaangażowanie . ale panny podostawały pierścionki z wyprzedaży to co mają mówić ?:D

Gość czekolada z orzeszkami
ballaforma - ale pieprzysz głupoty

Gość gumisia 33
ale wy jestescie durne brak slow, ja dostalam pierscionek ktory sobie wybralam pokazalam jaki chce nie patrzylam ile kosztuje wybralam z bialego zlota z szafirem o takim zawsze marzylam i nie liczylo sie dla mnie czy kosztuje 1000 czy 10 000 zl ale rozumiem ze jestescie materialistkami i nie liczy sie wyglad pierscionka tylko to by byl drogi co coz czyms musicie sobie rekompensowac brak milosci i bycie pustym

Gość Taka jedna ona 23
ballfroma nie pierdol, bardzo Cie o to prosze bo nie dostały tutaj na pewno plastikowych z odpustów pierscionkow, tylko w normalnej cenie a nie jakiejs wygórowanej, blacharo

Gość Witamwitam!
Tak, dostałam pierścionek, może nie z wyprzedaży, ale tani...35 lat temu.

Gość ballaforma
a jaka to jest normalna cena ? dla gościa zarabiajacego 1200 zł pierścionek za 400 zł to wydatek ale dla faceta z sumą 5000 tys to wydatek ? jaki ? dobrze nina napisała - nie liczy sie cena ale emocje , staranność i zangażowanie . Wy dostałyście pierścionki cięte z metra i sie cieszycie - tylko czym ?

Gość Witamwitam!
Mężem.

Gość ballaforma
nie rozmawiamy o męzach tylko o pierścionkach :)

Gość gumisia 33
ballaforma ty rozumiesz to co czytasz ? mysle ze nie moze poczytaj i jak zrozumiesz cokolwiek dopiero napisz choc nie oczekuje ze cokolwiek do ciebie trafi typowy glupi pustak nikt cie nie chce dlatego jestes taka pelna jadu?

Gość ballaforma
za to ty pełna jesteś kultury i argumentów :D

Gość gumisia 33
o i znowu odpowiedz nie na temat skonczylas choc podstawowke?

Gość Witamwitam!
Maż jest jedynym faktycznie wartym coś aspektem tego pierścionka. Czasem jest wart bardzo dużo.

Gość ballaforma
jakbyś była mądrzejsza wiedziałabyś , żę istnieje obowiązek szkolny obejmujący ukończenie szkoły podstawowej :) i nie zadawałabyś retorycznych pytań:) zajrzyj go googla co znaczy retoryczny :D

Gość Witamwitam!
Hipokryta.

Gość ballaforma
Witamwitam! absolutnie nie zaprzeczam :) czasmi mąż z tanim pirścionkiem jest wiecej wart niz ten z drogim , nie da sie jednak zaprzeczyć ,ze drogi pierścionek a jeszcze lepiej taki który jest i drogi i podoba sie narzeczonej stoi na czele listy rzeczy porządnych przez kobiety :)

Gość Witamwitam!
Nie.

Gość gumisia 33
no niestety tyle na siwecie pustactwa ze nie rozumieja po co czlowiek sie zeni / wychodzi za maz itd liczy sie drogi pierscionek a ze potem facet leje po mordzie to juz nieistotne byle byl drogi pierscionekkkkkkkkkkk otoz ja mam taki o jakim zawsze marzylam uwielbiam go gdy na niego patrze zawsze sie usmiecham patrzac na meza tez i to od ucha do ucha bo kochamy sie najbardziej na swiecie i jakby mi nawet nie byl w stanie kupic pierscionka bo bylby biedny tez bym wyszla za maz i tez bym go kochala oblednie bo to milosc i jestem bardzo szczesliwa :)!!!!!!!! i rzeczy materialne mam w dupie pozdrawiam tych normalnych i wartosciowych