Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka18888

bezsens, depresja, otepialosc

Polecane posty

Gość malenka18888

Witam, nie mam w zwyczaju pisac o swoich problemach na forum, ale moi bliscy w tej kwestii nie sa w stanie mi pomoc. A wiec, mam problem z chlopakiem. Powiedzialam cos czego bardzo zaluje. Przeprosilam. Probowalam rozmawiac. Ale zaskutkowalo tym ze nie mamy ze soba zadnego kontaku od paru dni. Nie chce byc nachalna i nie wydzwaniam do niego. Byc moze on odbiera to jakbym miala to gdzies. Nie wiem...Nie umiem znalezc sobie miejsca, ciagle placze. Nie wiedzialam ze klotnia o taki drobiazg wywola u mnie tyle emocji. Czuje sie jakbym miala lekka depresje. Nic mnie nie cieszy, w niczym nie widze sensu. Nie umawiam sie z przyjaciolmi. Ciagle sie kloce. Mam 18 lat, wiem ze na tym swiat sie nie konczy, ale jest to osoba na ktorej bardzo mi zalezy. Nie umiem sobie z tym poradzic. Wiem ze jeszcze jestem niedorosla, zbyt wiele rzeczy przyjmuje bezposrednio do siebie. Ale to boli a ja nie mam pojecia co robic. Licze na jakas ocene, opinie, porade, bo ja zdecydowanie sama sobie z tym nie poradze. Pozdrawiam

Gość daniel przez l
z całą pewnoscią to nie depresja, po prostu masz stres z powodu niezałatwionej sprawy, zachowaj się jak dorosła, poszukaj z nim kontaktu

Gość dołączę się
hej, ja tez przezywam ciezki okres i nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo mozna sie przejmowac zachowaniem ukochanej osoby. to jak bardzo ktos moze ranic... nie mam sily duzo pisac, ale trzeba chyba czasu.

Gość Dobrawka88
a o co poszlo?