Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrt6ghu

Brzydki chłopak śliczna dziewczyna i odwrotnie

Polecane posty

Gość hrt6ghu

Jak to jest że idąc ulicą widzę bardzo mało atrakcyjnych facetów którzy trzymają za rękę śliczną szczupłą dziewczynę ? Wiem że w życiu nie wygląd się liczy a coś innego ale czasem jak widzę parki na ulicy to aż dziw mnie bierze.Dzisiaj np widziałam faceta miał chyba 1.65cm, niezadbany, wyliniały z brzuchem a jego dziewczyną była zgrabna mała szatynka o ślicznych zielonych oczach, po prostu zatkało mnie.Wczoraj widziałam piękna długonogą blondynkę, śliczna twarz a jej chłopak to napakowany mięśniak, same tatuaże, pocharatana gęba i bez zębów !! Jak to jest że ładni przystojniacy chodzą za rękę z mało atrakcyjnymi kobietami a mało atrakcyjni faceci mają sex bomby ?

Gość pokaz
pokaz nam jakiegos przystojniaka i brzydala bo moze cos ci sie w glowie miesza

Gość AniaAnnaAnuulka
Ja jestem atrakcyjna a mój chłopak ogólnie nie jest postrzegany jako przystojniak co tu kryć (choć mnie się podoba). Raz na ulicy przechodzilismy obok grupki chlopakow i usłyszałam taki komentarz, że taka ładna dziewczyna z takim... Strasznie mi było przykro.:/ Kocham swojego chłopaka, jesteśmy razem 6 lat i za miesiąc się poberamy. Nie zamieniłabym go na żadnego przystojniaka.

Gość dObRa SioSTRa
jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodzi o pieniądze

Gość ases
problem polega na tym ze kazdemu facetowi podobaja sie rozne dziewczyny . Dla twojego chlopaka autorko mozesz byc ładna , a dla innego jestes pasztem .. Kapujesz ? Malo jest ładnych kobiet ktore podobaja sie wszystkim facetom .. Do takich moze nalezy Jessica alba . A doda .? Doda dla niektorych jest blacharą bez klasy , a inni ja uwielbiają

Gość dObRa SioSTRa
alba ma szeroką szczękę wiec nie wiem czy kazdemu sie podoba, a doda? transwestyta :D

Gość ffgd
jasnee

Gość Jjjjlecacjjabea
Nie ma na świecie takich pieniędzy dla których miałabym spotykać się z facetem, który nie ma zębów!;-) Pogieło was czy co? Mi też nie podobają się faceci typu męska wersja lalki Barbie czyli Ken;-) ale facet musi być przynajmniej zadbany!

Gość Jjjjlecacjjabea
Niby taki bogaty, a na dentystę go nie stać?!;-) Solar zgadzam się porażka totalna!

Gość Jjjjlecacjjabea
Niby taki bogaty, a na dentystę go nie stać?!;-) Solar zgadzam się porażka totalna!

Gość Roman Sobieszczański-Pasztęski
ja jestem 100% paszczurem i mam dziewzyne totalnego bazyliszka i jest superfajowsko i ekstrawagancko!:)