Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oligierka

panicznie boje się sexu:(

Polecane posty

Gość oligierka

Witam . prosze was o radę gdyż nie wiem co mam już zrobić. Otóż panicznie boje sie sexu a to wszystko przez zle doświadczenia z wczesnej mlodości- np panikowanie i robienie testu ciązowego gdy chłopak tylko dotknął moich miejsc intymnych - wiem to żałosne , ale przez to teraz boję się sexu i tego ze zajdę w ciąze. Mój partner wciąż przekonuje mnie ,że nie mam sie czego bać, że bedziemy używać prezerwatywy , ale mnie ten fakt zupełnie nie uspakaja.... a jakby pękła i w ogóle :( tabletki anty nie wchodzą w gre.

Gość a tam mecyje
nie bzykaj sie i już

Gość oligierka
pomoże ktoś?:(

Gość oligierka
?????????

Gość Idź do zakonu
Będziesz dobrą siostrą :)

Zaloz sobie spirale, dodatkowo uzywaj prezerwatyw.

Gość oligierka
daruj sobie... chciałabym jakieś porady jak przełamać się do tego , bo jak narazie sie boje sexu

Gość oligierka
nie chce czekać mój partner też nie

Gość czyli że
jeszcze nie jesteś na to w pełni gotowa. daruj sobie na razie, bo jak będziesz podczas seksu caly czas spięta i będziesz myśleć czy twój chłopak być może już cię nie zapłodnił to nic dobrego z tego nie wyjdzie.

Jeżeli nie masz realnego pojęcia o antykoncepcji i nie jesteś gotowa na wzięcie odpowiedzialności za dziecko, gdyby mimo stosowanej antykoncpecji jednak się pojawiło to nie jesteś gotowa na seks. Sama jesteś jak dziecko. Niech sobie Twój partner znajdzie dorosłą kobietę to będzie mógł ją ruchać kiedy będzie chciał.

Gość mag2991
mam to samo i dlatego zaczelam sie ostatnio zastanawiac czy sobie nie odpuscic,skoro nie dojrzalam do dziecka...

Gość słoik w dupie
Perwersja nie bądź taka dla niej. To że tobie (z racji że jesteś facetem) żaden gach dziecka zrobić nie może, nie znaczy że się musisz wyzywać na innych dziewicach

Perw! facet tez do czegos sie powinien poczuwac! on tez moze przeciez wychowywac to dziecko!

Gość tylko zauważ pustaczko
Że niektóre osoby nigdy nie chcą mieć dzieci.ja nie chcę i co,znaczy to że przez całe życie będę niedojrzała i dlatego mam nigdy nie uprawiać seksu?zastanów się co piszesz

A czy ja mówię, że nie? Nie znamy przecież jej faceta, nie wiemy co o tym myśli. Ja tu widzę niedojrzałą małolatę, która z jednej strony chciałaby (a może wcale by nie chciała tylko boi się, że jak nie da to ją chłopak zostawi i jak ona będzie żyła taka sama, jak wszystkie koleżanki mają chłopaka), ale boi się, bo przecież blablabla... Zasmucają mnie małolaty, które po każdym dotknięciu, nie mówiąc o seksie panikują, że zaszły w ciążę, a do tego nie wiedzą kompletnie nic o swoim ciele, o tym jak ono funkcjonuje, o antykoncepcji. :(

"Że niektóre osoby nigdy nie chcą mieć dzieci.ja nie chcę i co,znaczy to że przez całe życie będę niedojrzała i dlatego mam nigdy nie uprawiać seksu?zastanów się co piszesz" :o To wyjedź za granicę, podwiąż sobie jajowody i po sprawie. Chyba masz świadomość, że żadna metoda antykoncepcji nie daje 100% zabezpieczenia, wiec zostaje Ci albo abstynencja albo wspomniane podwiązanie jajowodów.

Gość firotello
perwerka pokaz ino małom

Gość słoik w dupie
Perwerka, analfabeto. kłamczuchą się pisze, nie kłamczynią :p

Idę kolację zjeść, bo nie mogę z Wami. W ogóle nie umiecie czytać ze zrozumieniem. :( 🖐️

Gość brat szwagra szatana
Pervera :P Poka tzipkę i tzyztki :D pomożesz mi dziś bardzo :classic_cool:

Tzytzki widziałeś, a tzipkę wykasowałam jakiś czas temu, a nowej foty nie chce mi się robić. :classic_cool:

pomóż koledze w potrzebie :(

Gość a może to..
oligierka...ile masz lat? 12? Jezeli jesteś kobietą a nie dzieckiem to nie szukaj tutaj porady , musisz razem z partnerem iść do lekarza..seksuologa, psychologa..tutaj nikt Ci nie pomoże, nie ma rady na strach przed ciąża , a juz napewno nie na forum, tutaj jaja więcej sie robi a nie sensowne porady. Twoje zavurzenie jest koszmarem faceta, masz dwa wyjscia albo znajdziesz ciape który bedzie cie bzykał jak zechcesz dziecka i nigdy wiecej, albo zaczniesz normalna terapie, to nie żart...bo wyladujesz nieszcześliwa w życiu, bo strach nigdy nie minie sam, musi Ci ktos pomóc, zobacz teraz niemasz dzieci..zechcesz załózmy urodzisz jedno, drugie..i co dalej?..ze styrachu I zacznie się narzekanie , zdrady i niechęć ogólna do zblizenia.

może być film :classic_cool: