Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Kurde co za cholerna burza przeszła nad Łodzią

Polecane posty

:( no szlag człowieka bierze żeby taka nawałnica nad moją piękna Łodzią szalała, nie dość że ściana deszczu i gradu to jeszcze mi kwiatki w ogródku stłukło nie mogło walnąć gdzieś indziej ?

Gość dssdsddfdf
a w jakiej dzielnicy Lodzi meiszkasz?

Gość no to siup..
mialam na balkonie piekne kwiaty i tez tylko lodygi zostaly.Nie mieszkam w lodzi tylko kolo zielonej gory ale strasznie lalo..

Ja dzisiaj miałam sprint na 800 metrów z pkp do domu wracając z pracy, w deszczu niesamowitym, miałam parasol ale niewiele to dało, woda chlupała w balerinach, mam nadzieję, ze się nie porozklejają, dzinsy przemoczone do suchej nitki, bluzka też. A mieszkam w wlkp :)

Gość dwqdqwdqwdqwdqwdqw
w lubelskim tez mega burza byla

Gość no to siup..
u mnie burzowo jest od kilku dni..teraz leje strasznie:-0 mam piekne wakacje buuu

Chodzi człek koło tej zielonki od kwietnia do listopada... Albo na odwrót. Wykopuje na zimę, przechowuje, wsadza wiosną, podlewa, nawozi, podwiązuje i nagle dup i po ptokach :( i Miałaś se Hanko ładne kwiaty w ogrodzie 😭 Teraz wiem w 1/100 co mogą czuć ludzie, którzy po nawałnicach lub powodzi tracą WSZYSTKO !

Nie tylko w Łodzi dzisiaj pogoda dała się we znaki. U mnie też dużo się działo!;)

kurde już się wzięłam za sprzątanie ale straty poważne :( Rumcajsowa Hanka bardzo współczuję strat :( dssdsddfdf mieszkam na Aleksandrowskiej

Gość KInkgusia mam nadzieję
że nie na Aleksandrowskiej 159

Gość no to siup..
Brzydulka mam 2 tyg urlopu..myslalam ze odpoczne gdzies wyjade...a siedze w domku i marze sobie:-0 echhh mam prosbe odacie glosik na moj 1 w zyciu konkurs? wiem ze nie mam szans ale pomarzyc warto http://www.osiedlelg.pl/mieszkanie/laurka88-moje-krolestwo dziekuje z gory:-(

naturalnie nie mieszkam w szpitalu na Kochanówce :) ale ta burza prawdziwy horror jechałam tramwajem gdy się zaczęła i w centrum tramwaj stanął inne zresztą też :( straszna ulewa coś paskudnego

Ja mieszkam w Zgierzu Nawet nie wychodzę i nie chcę patrzeć na to :( Mój Rumcajs wyszedł i powiedział, że wszystkie dalie połamane. Co z nimi zrobić ? Pozrywam jutro kwiaty, które rozkwitły i zawiozę na cmentarz do Tatki

Gość no to siup..
oj leje..ogladam wiadomosci...ale ludzie maja horror:-(