Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziorożec****

co się dzieje z kobietami? :(

Polecane posty

Gość koziorożec****

Przeglądam portal fotka.pl i to co zauważyłam mnie przeraziło, jak zły sen. Milion profilków zrobionych laseczek-dosłownie, jakby ktoś wystrugał z drewna (no w tym przypadku z plastiku). -panuje jakaś moda na długie, czarne włosy nawet jeśli kompletnie nie pasują do typu urody :O nie można się obyć oczywiście bez tapiru :D -wyskubane lub narysowane czarną kredką brwi -powieki aż same się zamykają od ciężaru cieni, tuszu, eyelinera (100X przekroczona norma) -ciała w kolorze orendż -długie tipsy w przeróżnych kolorach i wzorach -dekolty po cipę a nie po pępek, wyłażą z nich wielkie opalone cycory wspomagane zapewne skarpetami -odsłonięte dupska, brzuchy -kolczyki w przeróznych miejscach -mnostwo dodatków i bizuterii (ciekawe skąd takie małolaty mają na to kasę?:O) -usta w dziubek, wydęte, jak u podnieconego kaczora -puder, róż, bronzer, rozswietlacz i inne niedobrane gówna na reszcie twarzy. jak takie osoby nazwać? myślę, że nie zasługują na miano kobiety :O

Oj. Niestety tak już jest...ja akurat jestem dziewczyną która się nie maluje, jest spokojna,cicha i skromna...

Gość dfdffgfgggh
taa i jeszcze sztuczne cyce, botoksy, solarium bo blade jest brzydkie, nadmuchany wary obiągary, tona tapety na ryju, sztuczne rzesy

Gość koziorożec****
to co napisałam oczywiście jest w uogólnieniu, bo tego wymieniać można cały dzień. Co bedzie za 10 lat?

kobiety basta ulica to nie burdel jedno tylko w tym chorym pędzie na piękno pochwalam, ludzie zaczęli sie ruszać tu rowerek, tu nordic walking tu siłownia, rower biegi ogólnie zapanowała era na aktywność fizyczną

Gość koziorożec****
Faceci czy wy na prawdę lubicie takie laski???? Nie jestem jakąś tam zakonnicą, ale nie robię z siebie manekina.

Gość koziorożec****
najgorsze, ze natknęłam się na masę takich męskich ksieżniczek :O solarka, żelik we włosy i mina szympansa :O fotka obowiązkowo w lusterku.

Gość assddsdffdfggf
akurat moj chlopak lubi naturalne dziewczyny, wiec nie musze sie malowac, wlosy tez mam naturalne. byl nawet taki program gdzie pytali jakie faceci lubia kobiety i wiekszosc lubi wlasnie naturalne :)

Gość potzrebuję szybkiej porady
jesteś koziorożcem? ja też :-) a koziorożce sa bardzo skromne :-P i sa tradycjonalistami, nie lubia udziwnień itp. Ja też nie kumam tego wszystkiego, przeraża mnie to strasznie, ale staram sie żyć swoim żcyiem i nie analizowac dzisiejszej młodziezy, bo za bardzo zalezy mi na zdrowiu :-D P.S. w horoskopy nie wierzę, ale wszystko, co jest napisane o cechach koziorożca u mnie się zgadza, więc... hmmm

Gość plomienie & fajerwerki
Makabra na tej fotce, na sympatii podobnie. Spoleczenstwo nam kretynieje niestety. Bizuteria i farba na wlosach to nie caly problem, najgorsze sa makijaze i solarium. Malo normalnych dziewczyn :)

Gość ImmoRtal05
"Oj. Niestety tak już jest...ja akurat jestem dziewczyną która się nie maluje, jest spokojna,cicha i skromna..." Coś niesamowitego... Normalna nastolatka w Polsce? Toż to ewenement na skalę światową. Tak poważnie, to jestem mile zaskoczony, że na tym świecie żyją jeszcze młode, normalne dziewczyny, w dodatku w moim wieku wnioskując po liczbie w nicku.

Gość assddsdffdfggf
aha i jeszcze moj chlopak nienawidzi opalenizmy. ja mam jasna blada skore i nie każe mi sie opalac bo mowi ze taka jasna skora jest najpiekniejsza.

Gość koziorożec****
tak jestem koziorożcem :P

ImmoRtal05 No widzisz...ale myślisz że jest to akceptowane przez innych? Coś ty..

jak mnie wkurwiają ci landrynkowi chłopcy i metroseksualne cioty a la Kamel bleee żygam na nich

ja się boję co będzie za 10 lat :D jestem ciekawa jak będą wtedy wyglądały te wszystkie gówniary z fotki :D