Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Briti16

Proszę pomóżcie

Polecane posty

Zapewne słyszeliście dużo o internetowej miłości..ja taką przeżywam.. więc zakochałam się w obcokrajowcu ciągle z nim pisze gdy tylko widzę że jest na skype i widzieliśmy swoje zdjęcia nawet rozmawialiśmy przez mikrofon...dużo nas łączy ponieważ z jego opisów wynika że jest spokojny cichy i lubi to co ja..mamy wiele podobieństw..ja mam 16 lat a on 15...Czy taki związek w ogóle ma sens? chciałabym się z nim spotkać..

Gość Michalek_Pe
nie ma sensu ty siedzisz i gapisz sie w fote a on rucha na boku mimo tego ze ma w o mnie napisane ''wierny'' dzieciniada !

Gość Michalek_Pe
tak samo ja moge napisac ze jestem mezczyzna 190 wzrostu blond wlosy i blekitne oczy ... a w tym nic nie ma prawdy

Ja akurat nie patrzę na wygląd tylko na to co człowiek ma w sercu, a on z tego co widzę też taki jest...

Gość Michalek_Pe
zadzwon i do mnie moge poudawac 10 min ze jestem idealny i juz metlik w glowie bedziesz miala ze taki ciagle jestem tak jak i on ... szkoad czasu wielu jest wokol ciebie . takie cos nie ma sensu

Między nami zrodziło się już uczucie... i wiesz,jakoś wierzę że on kocha mnie tak samo mocno... i tutaj w Polsce raczej nie znalazłabym takiego chłopaka jak on

Gość Michalek_Pe
yhy ... tak tak ... zobaczymy gora za miesiac dwa ... sam tak sie bawilem jak on ze mialem z 4 dzieczyny przz neta tez mulilem glowe ze kocham ze przyjade a potem rozczarowaly sie

Gość jolak 2334
I co, Ty pojedziesz do niego czy on przyjedzie do Ciebie? Uwazaj bo rodzice Ci pozwolą. Poza tym skad masz pewnosc, ze przysłal Ci swoje zdjecia anie kogos innego?

Gość Michalek_Pe
dobra : ej kocham cie przyjade do ciebie jutro spedzimy wsapnialy czas zrobie ci 8 dzieci ! ;)) !! oo masz kolejny ideal hahaha

1.Mam jego facebook,jego rodziny,plus jego rodziców. 2.Niestety nie mam pojęcia kiedy się z nim spotkam,eh...

Gość Michalek_Pe
hahahahah kolejny dowod ze jestes dziecko jeszcze ! ;)) facebook uhh niedlugo to bedzie wazniejsze od dowodu tozsamosci gagagagahahahhahahahah ja pierdziele

Wiesz co? jak masz tak pisać to w ogóle lepiej nie pisz..nie przyjemny jesteś

Gość Michalek_Pe
prawda nie jest przyjemna ani zycie przykro mi ; )) te brednie co ty mowisz to rownie dobrze moge powiedziec ze kocham dode i ze z nia bede o! ... znajdzie inna w realu i pierdolnie tym skype bedzie cie mial w dupie a ty zaplakana polecisz do mamy.

Gość glucio
nie ma ,wiecej jest rozczarowan niz miłosci internetowych zakochałas sie wiez jak wyglada rozmawiałas przez skypa ale nie wiez jak sie zachowuje w róznych sytuacjach, mówic o sobie mozna wszystko ale czy tak jest naprawdę tego nie wiesz czy papierek w który zawiniety jest cukierek swiadczy o jego smaku, napewno nie tak samo wygląd i to co ktoś mówi sobie pozdrawiam glucio

Gość Michalek_Pe
stworzenie swojej niby rodziny na fb... prawdopodobnie potrwa z 30 min ... zdjecia byle z neta i jazda .... nie wiem dokladnie bo nie mialem i nie bede mial konta na tym gownie dla dzieci

Gość jolak 2334
Wiesz, mozesz kontynuowac te znajomosc, ale bedzie ciezko bez kontaktu osobistego. W pewnym momencie Ci tego zabraknie. Chyba ze przetrzymacie i juz jak bedziecie mogli w koncu sie spotkacie. Powodzenia:)

Gość Michalek_Pe
pozdrow go ;d hahaa dzieci