Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwnionaTymFaktemlklkl

dziś nałożyłam na twarz podkład i faceci

Polecane posty

nie rozumiem tego szczekania psie topic jest mój, mój

to jakiego podkladu uzywasz skoro robi on takie wrazenie????????????????? napisz prosze

ja---nienazywam tak nikogo bezpodstawnie, jesli poczules się urazony jako mężczyzna albo męszczyzna (to drugie do ciebie bardziej pasuje) to mi przykro, jednak mam rację co do waszego poziomu. Mogę zrozumieć że w zwiazku z tym nie wiesz po co ten topic jest, jaki jest wydzwięk mojej wypowiedzi. Nie istotne, bo i tak tego nie zrozumiesz a ja marnuje czas na tłumaczenie czegos czego nigdy nie pojmiesz. Szczerze, to spodziewałam się tu wypowiedzi raczej kobiet, które podzielają moje zdanie nt. tego że facetom wystarczy kawałek szpachly, plastiku i taki bencwał ugotowany.(zaraz będzie że nosze plastik, wystarczy że jedno stakie słowo sie pojawi i już kmiotki łapią):D

revlon colorstay, jest naprawde swietny, prawie go nie ma, tylko nie nakładaj dużo, delikatnie na potrzebne miejsca i basta. Trzyma się niesamowicie, jestem stale w biegu więc jak go użyje to się nie martwie ze cos tam spływa

a juz doczytalam ze revlon. szkoda bo drogie to :( mi nawet na max factora lasting perfomance brakuje kasy :( a od miesiecy chce go miec bo ponoc dobry...

a zatyka on pory??????????? bo mi wszystko je zatyka ;///////// i gdzie go mozna kupic??? moze za pare lat uzbieram

czasm mozna trafic na promocje, podobno rimmel jest calkiem przyzwoitym podkladem. Wiesz, zeby nie wydawac kasy w bloto, idz po probke do douglasa, wtedy bedziesz odkladac albo na revlon albo na ten drugi. Lubie revlon, ale chce sprobowac czegos innego. ja--nie tapetuje się na codzien, bez tapety tez nie czuje sie nijaka i obojetna dla swiata, chcialam jedynie objawic meska prostoe. Koniec, nie pojmiesz a ja nie bede tracic wieczora na rzucanie groch o sciane.

'''Szczerze, to spodziewałam się tu wypowiedzi raczej kobiet, które podzielają moje zdanie nt. tego że facetom wystarczy kawałek szpachly, plastiku i taki bencwał ugotowany.'' -zgadzam sie. np ostatnio wyszlam w sukience (rzadko chodze w sukienkach) i masakra jakas. jeden koles znajomy chyba z 5 razy przejezdzal obok mnie jak szlam chodnikiem. jechal zawracal na jakims wjezdzie i znow. haha :D

czy zatyka pory, hmm, zima stosowalam codziennie, bo mam cere naczynkowa i musze o nia dbac szczegolnie, ale nie zauwarzylam, jednak latem wystepuje najwieksze prawdopodobienstwoa zatykania porow, ale tez nie zauwarzylam, bo jak mowie stosuje raczej okazyjnie, na codzien uzywam wysokich filtrow i to raczej te lubia zapchac pory

chyba najpierw sprobuje tego max factora... sprawdzalam na rece jest fajny taki suchy i mocno kryje. 39 zl najtaniej widzialam w jednym sklepie. ale przydalyby sie probki jego tez

niestety u mnie nie ma daglasa nawet rosmana... ale moze w tych malych kosmetycznych spytam sie o probki. ciekawe czy maja i czy dadza/sprzedadza.

a kremy tonujace np z biodermy? swietna firma, fajnie sobie radzi z takimi rzeczami jak zatkane pory a przy tym zakrywa conieco

Gość hje hje sre sre te te
to tylko świadczy o tym jaki maszkaron z ciebie bez makijażu. Ja jestem atrakcyjna bez. A ty w majty popuszczasz bo faceci sie zainteresowali, musisz miec mega kompleksy kobieto. nie zesraj sie

Gość kachaaa88333
to samo jest z wytapetowanymi blondynkami i kruczoczarnymi dziewczynami. faceci mowia przy nas ble, ble... a prawda jest taka, ze leca na tapeciary jak muchy do g...a. to prawda faceci sa prosci jak cepy! starczy spodnica, dekold itp. i juz zachowuja sie jak psy....

acha, to moze byc problem, ale ta bioderme sobie sprobuj, w aptekach moze maja probki albo la roche tego powinni miec probki, zazwyczaj maja

rcja kacha, o to mi chodzilo dobrze, ja koncze ta burzliwa dyskusje :D uff, to mialam dyskutantów nie ma co!

Gość nandzia
mężczyźni lubią startować do takich tapeciar - myślą, że skoro w głowie pusto to chociaż na twarzy będzie dużo :P

''kachaaa88333 to samo jest z wytapetowanymi blondynkami i kruczoczarnymi dziewczynami. faceci mowia przy nas ble, ble... a prawda jest taka, ze leca na tapeciary jak muchy do g...a. '' - a wytapetowane szatynki czy rude juz sie nie licza?

To ja już sam nie wiem To po co zakładasz takie tematy skoro nie czujesz się mało atrakcyjna na co dzień Widocznie tylko same puste prostaki się gapili to też o czymś światczy jak widzisz żaden atrakcyjny, inteligentny koleś na ciebie nie spojrzał Więc co ty chcesz udowadniać? a kwestii wyzywania ja nie będe odwracał tak jak ty kota ogonem jak ty Bo jestem tu żeby pomóc takim jak ty Niestety dobre rady nie raz bolą z tąd taka reakcja z twojej strony

bo widzisz ja pierdole, niechce nikogo obrazac nie robie tego, ale jak ty jak zaczarowany powtarzasz jedno i to samo moze to co kacha napisala, ze faceci lubia odwalone laski a nie naturalne dziewczyny, moze taka forma i przekaz do ciebie dotrze a przestaniesz pisac ze ja sie z tego powodu nie ciesze, tylko troche ubolewam ze faceci ogladaja sie za szpachla, butami na 15 cm obcasie uwazajac ze kobieta ma dlugie nogi nie widzac ze to sa upiekszacze teraz poniał ?

jakoś nie chce mi sie wierzyć ze nagle sie na ciebei rzucili, zauroczeni twym podkładem :D moze zapomnialąś dodac ż ezałożyłąś dziś sukienke albo cos w tym stylu ...:P

zbiam literowki ale mam nadzieje ze zauwarzysz ze to literowki nie cchce obrazac, ale powiedz jak tego nie robic kiedy ty po prostu nie rozumiesz? a ja byc moze mam za malo cierpliwosci do tlumaczenia jednak spodziewalam sie ze to je3st jasne i klarowne ach, zmeczyles mnie ze szok, utrzymuje ze nie na szczescie z tak ciezkim materialem jak ty ja pierdole dawno nie mialam doczynienia i nie chcialabym miec

pisalam ze bylam odwalona ;)

Gość Ola OlLA
To jak twoim zdaniem kobiety powinny chodzić ?? Zakryte całe, na płaskim obcasie i broń Boże żadnego makijażu ?? Ja się maluję bo lubię i nie jaram sie jak nastolatka jak kaiś koleś na mnie spojrzy, bo robię to dla siebie bo lubie tak mi sie spodoba. A jak ty widzisz albo zero make - upu albo tapete co trzeba szpachla zdzierać i zaraz blachara to wspolczuje, ale twoje prawo do takiej opinii. Ja lubie wyglądac kobieco i sie malować, a te co gadaja i narzekaja ze facet woli zadbana umalowana i ladnie ubrana kobietke zamiast "naturalnej" sa zwykle po prostu brzydkie ;)

:( nie mam siły, ja po prostu nie mam siły. Rece mi odpadly, kurwa. 2 laski na nascie kumaja o co mi kaman, ze ja sie nie jaram a nawet moj nick o tym nie swiadczy. A kolesie to juz w ogole, jakis transwestyta na poczatku a przed chwila jakis uczen szkoly specjalnej. Poddaje sie, mozecie mnie zjesc. Glupota zawsze wygrywala i wygrywa. Bawcie sie dobrze. Wygraliscie. Ciesze sie w chuj ze zyje w glupim spoleczenstwie. 😭

Co ty za głupoty piszesz, żadna dziewczyna nie jest w stanie chodzić ma 15cm obcasie po mieście, jak jakaś takie platformy posiada to zakłada je do sexu bo jej partnera to kręci, lub potrzebuje takich butów żeby atrakcyjnie wyglądać pod latarnią Po za tym jak każda NORMALNA dziewczyna masz bardzo płytkie podejście Atrakcyjna dziewczyna założy męskie jeansy i bluzę z kapturem i trepy tak będzie wyrywana Musi mieć to coś te ruchy tą gracje, sposób wymowy, sposób kokietowania z klasą to czyni ja atrakcyjną Tapeta i ubiór chodź by najbardziej sexi nie zrobi z ciebie laski z tym trzeba się urodzić, no chyba że mówimy o przygodach na jedną noc A twoje podejście do sprawy jest takie jak było modne ze 20 lat temu Tyle ide się udzielać w innym temacie