Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z duzego miasta

Ciekawe miejsca w Polsce na weekend ? wpisujcie

Polecane posty

chodzi o te mniej znane/popularne a bardzo urokliwe, wpisujcie propozycje :)

Gość Michalek_Pe
Krzyzowki w berejowie

Gość jkhhhgvhvjh,
Szczawnica

Gość Michalek_Pe
tory w lubartowie

Gość Michalek_Pe
Kamien na torach w lubartowie bardzo ciekawy okaz podobno spadl pewnej nocy z kosmosu !!

oooo szczawnice kocham :) i okoliczne atrakcje Niedzica,Czorsztyn.... kudowa-zdroj jest fajna Lancut wart odwiedzenia, ale to wszystko znane atrakcje w Polsce a te troche mniej a bardzo ciekawe ? wpisujcie

Gość dojrzałajeżyna
hahaha miejsc jest sporo tylko zależy co kto lubi. Ja kocham nasz kraj i nieważne, gdzie jestem czy to nad morzem, czy w górach cudownie się bawię;)

Gość Ewkos
Bieszczady: Wetlina - wino z kija w Bazie ludzi z mgły, Cisna - Siekierezada, no i oczywiście schronisko Puchatek bez prądu i wody :D

oj tak nasz kraj jest naprawdę piękny, tylko muszę się przyznać, że nie o każdej porze roku jak dla mnie. A teraz moja ukochana jesień rozpieszcza mnie i słonkiem i mnóstwem kolorów. Co do miejsca, gdzie się można wybrać to trochę zależy to po pierwsze od naszych upodobań, gdzie się czujemy najlepiej, a poza tym gdzie mieszkamy bo jeśli mamy mało czasu logiczne, że nie będziemy jechać przez pół Polski, żeby gdzieś spędzić weekend, ale jakbym miała tylko kilka dni wolnego to pojechałabym na Pojezierze Brodnickie do Hotelu Głęboczek tam jest przepięknie, piękna okolice, jak dla mnie idealnie jeśli chodzi o wypoczynek.

Gość gość
Parę osób mi polecało Western Camp jako fajne połaczenie noclegu z wioską z westernu i powiem że warto było tutaj spanie rezerwować. Energy blisko, a na miejscu pełna opcja jeśli chodzi infrastrukturę – boiska, plac zabaw, ogniska, nawet łowisko i konie, także naprawdę wszechstronnie. Poza tym , sam Zator jest fajnym miejscem, spokojnie, cicho, można odpocząć.

Gość Ulka

Ja polecam Szczawnicę i super pensjonat w Pieninach "Gromada Biała Woda". Pensjonat mieści się tuż obok rezerwatu przyrody Biała Woda i noclegi w przytulnych pokojach w góralskim stylu, bliskość natury i wiele możliwości spędzenia czasu na świeżym powietrzu  to gwarancja udanego urlopu. 

Gość Oliwia

Śmiało mogę polecić Pieniny. Piękne miejsce, to chyba  wie każdy, a jeśli nie wie to musi zobaczyc. Jeśli chodzi o Pieniny to konkretnie mogę polecić Szczawnicę. Ogrom wspaniałych miejsc! Hotel Smile wybieram do zakwaterowania się- stamtad też jest piękny widok na panoramę.