Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracodawczyni

kto szuka pracy w niemczech

Polecane posty

Gość joj
pracodawczyni ""i moze sie ta strona poslugiwac i to legalnie bo tesz legalnie poszukujemy pracownikow nie wiem dlaczego wy polacy tacy niedowiarki jestescie to chyba ma cos wspolnego z tym ze znani jestescie z kradzierzy dlatego myslicie ze wszyscy sa tacy"" ....................................... my znani jesteśmy z kradzieży a ona taka uczciwa

Gość zartujesz????
zobaczymy co jutro z tego wyjdzie:)

Gość zartujesz????
screeny mam,policja niemiecka raczej tak tego nie zostawi.Nawet jak autor skasuje topik i tak go znajda

Gość autorze czy mozna
sie jakos z toba skontaktowac?nie znam niemieckiego i potrzebuje pomocy

Gość zalamana_ibezpracy
czesc ludziska ja tesz szukam pracy i nie rozumie dlaczego wy sie tak wsciekacie na takich platkach to przecie chodzi o glupje gadanie ja bym to olala mieszkam w niemczech juz dlugo i o prace staram sie dlugo i musze przyznac ze takich firmow to wiele jest ktore biora kase za znalezienie pracy ja tesz bylam u niektorych ale jest trudno bo bezrobocie rosnie. ale tu to napewno nie szukam pracy to jest platka na pogadanie glupot

Gość marianna pe
no nie wiem czy olać a ilu jest naiwnych, szuka pracy i zapłaci słyszałam o ludziach, dali kasę , a pracy nie dostali, kontaktu brak i przepadło kilka stów ale to polak tak potrafi rodaka nabić w butelkę i zamilkła oszustka jedna

Gość autorze czy mozna
zalamana...jakbys znala jezyk to bys miala prace....

Gość zalamana_ibezpracy
do zartujesz co ty sie tak puszysz i co myslisz ze znajdziesz oszusta a co on ci zrobil zaplaciles mu, ludzie jacy wy jestescie naiwni najlepsi specjalisci co szukaja terrystow nie moga ip adresu znalesc a ty wymagasz od policji zeby to zrobila???? ha ha ha chyba ze im miliony zaplacisz to jakis haker bedzie siedzial i sie glowil nad taka bzdura. tylko popatsz po innych linkach co tu ludzie wypisuja nie masz chyba problemow zadnych ty a moze ty sam to napisales bo sie tak puszysz to jest platforma komunikacji i mozna o wszystkim i wszystko tu pisac nie jest zabronione a po tej calej gadaninie to przecie jasne ze to puste gadanie

Gość zartujesz????
w niemczech jest praca... jak sie chce..i zadnych firm nie potrzeba!!!a firmy sa polskie bo niemieckie agencje pracy nie pobieraja oplat

Gość zartujesz????
ok zalamana juz wiem ze jestes autorem :)nie umiesz pisac ani po polsku ani po niemiecku

Gość dlugamila
Oj chyba pracodawczyni stara się was ułagodzić. NIE WOLNO PRZEPUSZCZAĆ OSZUSTOM

Gość zartujesz????
mylisz sie zalamana.... jesli ktos sie podaje za urzad pracy w niemczech to za to zaplaci..ja sie pusze moze nie chce zeby ktos sie nadzial na tego oszusta???nie wpadlo ci to do tej pustej lepetyny?

Gość zalamana_ibezpracy
no widzisz tylu tu takich i w calej sieci internetowej i nie moga ich zlapac ja to sie nie wdaje nawet w gadke z takimi

Gość zartujesz????
nie popuszcze ci gowniaro-gowniarzu jutro to zglaszam -obojetne czy cos z tego bedzie? duzy blad polakow i innych jest taki ze nikt tego nie zglasza

Gość zartujesz????
nie moga zlapac bo nikt na nich nie donosi:)

Gość zalamana_ibezpracy
kto?? ty to chyba jakies obsesje masz spadaj ty na szczaw i koniowi na ucho pogadaj ze pracy w niemczech jest to prosze powiedz gdzie bo ja szukam od roku

Gość zartujesz????
to zle szukasz:) w knajpach,fabrykach jako sprzedawcy w firmie -Verkufer und Verkuferin,itp itd

Gość zartujesz????
sorki nie wyswietla znakow niemieckich:) znalazlam ostatnio prace dla kuzynow z pl w 1 dzien:) lekka praca sortowanie czesci samochodowych -jak ktos chce to znajdzie

Gość zartujesz????
nie zarabiaja kroci bo 9 euro na godz i mieszkaja u mnie..ale na studia zarobia

Gość zalamana_ibezpracy
tak idz i pogadj babci a dlaczego dzisiaj nie idziesz a zciemniasz to ty prosta sprawa ten topik to twoj bo co robisz o tej godzinie jeszcze widocznie masz dalej jakis intencje ze sledzisz no ale rozne sa zboczenia

Gość zartujesz????
a i zapomnialam dodac ze pelno jest prac chalupniczych-np skladanie czesci w domu ,daja maszyne albo i nie zalezy od czesci-ZA DARMO

Gość zartujesz????
ze niby ja?? to chyba ty zapomnialas zmienic nicka:) ja jutro ide na 10 -pracuje w firmie mojego faceta i o moje godziny sie nie martw:)

Gość zalamana_ibezpracy
nie opowiadaj ze polakom tak latwo prace daja chyba ze gdzies w polu na czarno, w niemczech jest bezrobocie i ludzie pracy nie maja i ja nie jestem pierwsza i nie ostatnia a polacy ktorzy na stale tu mieszkaja to maja prace oczywiscie ale na jakich warunkach niemcy zarabjaja kase a polacy gowno bo wiem bo pracowalam tesz w aldiku za grosze

Gość zartujesz????
hhahahhaha laska ja przyjechalam do de 4 lata temu ,pracowalam w firmie -robilismy czesci do samochodow zarabialam 11 euro na godz teraz mam 15,jakie bezrobocie??no ja w aldiku nie wiem jakie sa zarobki

Gość zartujesz????
a i musze dodac ze jak przyjechalam nie mowilam ani slowa po niemiecku

Gość zartujesz????
Kryzysu juz nie ma -duzego .Jak mowilam jak ktos chce to znajdzie prace.

Gość zalamana_ibezpracy
a jaka to ty firme masz albo ten twoj facet?? ha ha ha no wierze bo musze chyba mu dobrze druta ciagniesz i chyba za to ci dobrze placi bo ludzie co firmy maja to nie siedza na kafetrji mozesz gadac gluchej.

Gość zartujesz????
hhahhaha przeciez pisze ze firma mojego faceta:) a ze niby gdzie mam siedziec???ze niby z jakiejs lepszej gliny jestem czy o co ci chodzi?

Gość zartujesz????
jestem taka sama jak wy ..a ty chyba glupiutka troche jestes ,skoro pracy nie mozesz znalezc..gdzie mieszkasz jaki masz zawod? do czego sie nadajesz?

Gość zalamana_ibezpracy
aj ja zmieniam topik ty jestes walnieta pogadaj z kims innym ale jak widac nikt nie ma juz ochoty i nikogo juz tu nie ma a janaprawde szukam pracy a ty to jak widac nie pracujesz w niemcech i nigdy nie pracowalas gglupoty opowiadasz