Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzylam sie!

Pomozcie znalezc argumenty - lot odwolany w ostatniej chwili.

Polecane posty

Gość wkurzylam sie!

Mlodszy brat kupil bilet i mial leciec za granice do ojca, gdzie pracuje. Kupil za wlasne pieniadze zarobione w pracy [niemałe!] , tak sie cieszyl na ten wyjazd... Ojciec od dluzszego czasu ma kilka dni w miesiacu wolnych bo pracy u niego nie ma wiec i mniejsza wyplata ale zawsze dawalismy rade. Dzis dzwoni i mowi ze jutro jednak nie przyleci bo musi po niego przyjechac samochodem okolo 80 km i ze na pozniejsze zycie kasy nie bedzie.. choc watpie, przeciez na skromne jedzenie do wyplaty starczy na pewno. Nie wiem dlaczego tak postapil... Co zrobic zeby jednak go przekonac?... Pieniadze za bilet przepadną i tak... Ja tez chodze do pracy to kilka groszy moge im pozyczyc tzn to co mam - 70 zł raptem...

Gość dziwna sytuacja...........
:(

Gość wkurzylam sie!
prosze... pomozcie szybko... lot jutro wieczorem ale do lotniska musialby dojechac tez okolo 80 km.czyli jesli dzis nie postanowimy to jutro bedzie za pozno.. zdaje mi sie ze ojciec zdecydowal juz ale mam nadzieje ze jednak mlody pojedzie.. przepadloby prawie 700 zł za bilet.. nie ma mozliwosci przebukowania ani nic.. :(

Gość wkurzylam sie!
:(

Gość kto po kogo ma jechać
???

Gość lnapisz jasniej kto po kogo
i gdzie ma jechac te 80 km, bonie rozumiem, i ma do tego ojciec?

Gość kto po kogo ma jechać
:D:D..to dalej siedźmy cicho:D

Gość wkurzylam sie!
ojciec po mlodego... musi go odebrac z lotniska ktore jest jakies 80-90 km od domu tam za granica. i tutaj musimy go zawiezc na lotnisko ktore tez akurat jest mniej wiecej tyle km od domu... ma 14 lat dopiero wiec sam nie pojedzie

Gość wkurzylam sie!
hehe, sorry ze tak napisalam.. po prostu jestem wkurzona, a dziecko zawiedzione i w ogole...

Gość Vartam rd
Dzis dzwoni i mowi ze jutro jednak nie przyleci bo musi po niego przyjechac samochodem okolo 80 km że kto nie przyleci ? o ja yebie jak tak można nielogicznie pisac :O

to ojcie nie moze syna odebrac z lotniska?:O 80km przeciez to nie szmat drogi a wy poproscie kogos z sasiadow jezeli auta nie macie zwroccie za paliwo i mlody niech leci

Gość no ale chyba wiedziliscie
gdzie jest to lotnisko?nie ma autobusów miejskich? czy benzyna za granica na 80 km az tyle kosztuje? Moze niech jada z ojcem stopem?

Gość no ale chyba wiedziliscie
a gdzie te lotniska? w jakich miastach/ Skad dojezdza?

Gość wkurzylam sie!
wlasnie nie wiem czy o to paliwo chodzi czy o pozniejszy pobyt... nie mam pojecia. Kasa na dojazd jest bynajmniej w ta strone tzn najblizej mamy do Gdanska a pozniej z Londynu musi go odebrac i do swojego miasta zawiezc... nie wiem co za glupie tlumaczenie kurwa mac, nie wiem o co mu chodzi... gada po prostu że musialby sie pozniej zadluzac... tylko przez co skoro dzieciak nie jest wymagajacy? potrafi siedziec w domu i zawsze sobie cos znajdzie, czy rysuje czy cwiczy, problemow nie sprawia. Nie je duzo wiec ja nie wiem...

Gość wkurzylam sie!
jestem strasznie zla i moze dlatego tak pisze... Vartam rd chodzilo o to ze do konca niby bylo, ze przyjedzie jezeli lotu nie da rady przebukowac na kiedy indziej czy odwolac. Dzis dzwonimy do niego z ta informacja,a on ze mlody nie przyjedzie bo pozniej bedzie musial sie zadluzac itd. Ma wlasny samochod, musialby po niego wyjechac na lotnisko, lacznie okolo 200km w obie strony. W polsce problemu z dojazdem nie ma,arriva jest i daloby rade pod lotnisko dojechac, koszta tez nie sa duze

Gość WilkSyty
Niech młody jedzie do Londynu autobusem, będzie taniej, a zaoszczędzone pieniądze za zwrócony bilet lotniczy odda ojcu

Gość kawał chama z niego i tyle
:O

Gość f jak to zrobićw
aha 14 letni brat jedzie za pieniądze ktore sam zarobił ?! :D od kiedy to legalne żeby 14 latek w PL pracował? :O ale ściema i prowo...0/10

Gość WilkSyty
albo niech ojciec i młody spotkają się w połowie drogi...

Gość z dworca we Wrzeszczu autobus
110 na lotnisko za 1,70zł ( je3sli ma zniżkę szkolna, z Gd, Glownego nie pamietam jaki. ale tez jest. Z Londyny kupcie mu przez neta bilet do miejscowosci na National Express ( wejdz w net, sa cent itd) ojciec nie musi przyjezdzac, przeciez to nie dziecko male, dopyta sie w jaki autobus wziasc. Na Luton przyjezdza?

Gość oj tam wstydzi sie....
tatus pewnie pracuje przez agencje 2 lub 3 razy w tyg, pije i dotego pali wiec kaski malo i do czego niby ma dzieciaka zaprosic? pojechal za granice za kokosami a tam tylko zgnile pomidorki....

Gość wkurzylam sie!
sama jestes sciemą:o uwierz ze nawet 7 latki pracują. musze isc,jutro napisze czy cos dalo rade zalatwic...proponowalam ze dam te pieniadze na bilet w ta strone a w tamta ale nawet matka nie chce... mowi ze niby nie... naprawde nie mam pojęcia, o co sie rozchodzi skoro nie chca kasy, a twierdza ze sobie rady nie dadza. Tylko z czym?:o nie trzeba bylo robic nadziei skoro go tam na wakacje nie chcial wziac... tylko ze juz kilka razy byl i byla gorsza sytuacja,a jednak zyli jakos i nic sie nie stalo. Mam ochote wpierdolic ojcu i matce tak samo, buraki skonczone kurwa mac!

Gość albo ma jakąś dupe
i szkoda mu czasu i pieniedzy na syna. przykre to

Gość bronisław_żyłka
Na moje oko to ojciec kogoś ma i nie chce, żeby syn się dowiedział...

(national Express to autobus , z lotniska przatkycznie wszedzi edojedziesz) Zreszta moze bi;let kupiv na miejcu na lotnisku, sa kasy, ale lepiej sprawdz o której i za ile

Gość wkurzylam sie!
dokładnie tak, juz powiedzialam ze chyba kogoś tam ma, bo tak sie nie robi i kompletnie tego nie rozumiem! a on tylko odburknal ze jestem niesprawiedliwa:o albo ja jestem tepa albo on, bo nie rozumiem kompletnie co on gada :/ wiem ze robi w jakims zakladzie z odzieza, bo tam tez pracuje moj kuzyn, sa dowody wiec chocbym chciala podejrzewac-nie ma jak. Wejde poszukam ale po 2, jak wstane bo bede sie szykowala do roboty, moze akurat jakos da rade...

Gość wkurzylam sie!
z dworca we Wrzeszczu autobus dzięki wielkie:)

Gość wlasnie tez tak myslalam ze oj
ciec kogos ma, bo jakas sciema z tym co piszesz!

a do jakiej miejscowosci on ma w Uk dojechac? I z którego lotniska?