Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzylam sie!

Pomozcie znalezc argumenty - lot odwolany w ostatniej chwili.

Polecane posty

Gość wlasnie tez tak myslalam ze oj
jaby mu zalezalo na odwiedzinach to sam by mu bilet zafundowal i takich problemow nie robil, ale widac ma cos do ukrycia albo kogos, wszystko szyte grubymi nicmi, lepiej nie posylaj brata zagranice, bo nie wiesz czy go odbeirze, bedzei w domu itd. ludzie to nie jest wioske dalej, watpie, ze maly znam jezyk na tyle, zeby sobie dac rade..

Gość wkurzylam sie!
dokladnie tak...zna nawet dobrze to moze i by sie dogadal, ale z ojcem roznie bywa niby jest odpowiedzialny ale czasem mu odbija albo sie nachleje tak ze ma go w dupie,mnie tez ale starsza jestem wiec mam w niego wyjebane,sama daje rade sobie. Tlumaczy sie ze kasy na bilet nie ma-jasne. Pierwszy raz w zyciu powaznie przeszla mi mysl o zdradzie matki... Uciekam, do jutra, bede nad ranem

Gość gość
moze ktos zna jakas firme, ktora moglaby sie zajac klopotem tego typu? na pewno sa jacys profesjonalisci ktorzy zalatwia to w mgnieniu oka.

Gość gość
Razem z przyjaciółmi planowaliśmy wylot na wakacje, który zwyczajnie nie wypalił zgodnie z planem : nasz lot został odwołany. Szukaliśmy sporo informacji w internecie na ten temat, zaś najlepszym rozwiązaniem okazała się współpracy z firmą, która zajmie się dla nas tym kłopotem. Wybór padł na firmę AirCashBack , zajęli się wszelkimi kłopotami i drobnostkami związanymi z nieudanym lotem a do tego udało się uzyskać odszkodowanie - aircashback zgarnęli jedynie 25% z wliczonym vatem za te usługę. :)

Gość zazalea
W tym roku to jakaś plaga, trafiliśmy2 loty odwołane lub opóźnione. Czekam na odpowiedź z linii lotniczych.

Gość Online Ekspert Polisa Plus
Dzień dobry, jeśli lot został odwołany lub jego opóźnienie przekracza 3 godziny, pasażerom należy się odszkodowanie. Zapraszam do kontaktu z infolinią pod numerem 781 000 781 lub porozmawiania z naszym konsultantem na stronie polisaplus.pl. Nie pobieramy żadnych wstępnych opłat. W razie pytań, jestem do syspozycji Pozdrawiam, Kasia z Polisa Plus

Gość Monika

Nie ma co się bawić w samodzielne potyczki, lepiej od razu zwrócić się do profesjonalistów. Zwłaszcza takich, którzy dokładnie wytłumaczą jakie mamy możliwości. Taką opiekę otrzymałam w advoco.pl, wszystko zostało wyjaśnione, widać, że kancelaria ma duże doświadczenie w tym zakresie. Powodzenia w Twojej walce o odszkodowanie.