Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
molinka

mam dosyc wszystkiego

Polecane posty

Juz od kilku lat nie moge jej zniesc, ani na nia patrzec, ciagle sie klocimy, i przez to tez ciagle kloce sie z mama bo zazwyczaj jej broni , i gdy chce to mamie powiedziec ze nie moge wytrzymac to ona zaczyna na mnie krzyczec, ze jaka ja jestem i wgl. a ja juz nie mam sily. Gdy tylko zaczyna na mnie mowic tak ja zaczynam plakac .. juz od dawna ciagle placze.. czuje ze nie mam sily przebicia... siostra zawsze wydziera sie o byle co, zawsze chce rzadzic ciagle sie wtraca, nawet przy kolezankach robi mi awanture.. no nie nawidze jej niewiem czemu taka jest,.. i jak zaczynam plakac to zaczyna sie smiac i wyzywac.. i przy naszych klotniach czesto mnie wyzywa ze mam biale plamy bo jestem chora na bielactwo, ze jestem gruba bo przez stres troche przytylam i wgl. a ja mam dosyc.. jestem przez to zamknieta w sobie. i gdy poznaje chlopaka to niewiem czemu ale boje sie odrzucenia. czuje sie niedowartosciowana.. kiedys nawet mialam mysli samobojcze.. myslalam ze to bylo tylko przejsciowe, ze to taki wiek buntowniczy.. niedlugo mam 18. chcialabym byc chociaz przez chwile calkiem sama.. jestem strasznie wrazliwa i nerwowa. przez to mam psychike zniszczona. dodam ze nie mam taty umarl gdy mialam 2 latka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować