Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alloha

Konsultantka AVON - help :)

Polecane posty

Gość alloha

Witam wszystkich . Chciałabym zostać konsultantką AVON'u , ale nie wiem co i jak . Może znajdzie się jakaś była lub obecna konsultantka czy ktoś kto wie o co w tym wszystkim chodzi i mi pomoże. Otóż mam pare pytań. Czy konsultantki musza uczęszczać na jakieś spotkania ? Ile można miesięcznie zarobić ? Ile procent pieniędzy dostaje się od swojego zamówienia ? Mieszkam niedaleko COK'u (Centrum Obsługi Konsultantek) więc mogłabym szybciej realizować zamówienia, opłaca się bycie konsultantka ? :) Kto wie, niech pisze :) z góry dziękuję .

Gość wsddwds
Ja jestem i jestem zadowolona :) Moze kokosow z tego nie ma, ale mozna sobie zamawiac taniej kosmetyki, siedze w tym sporo lat i nie mam ochoty przerywac :) Konsultantki nie maja obowiazkowych spotkan, zarobki zaleza od sprzedazy do 150 zl-15 %, od 150-25%, od 500-30%, od 1000-35% i chyba 2 tys czy ile-40 %, poza tym przerozne rabaty, prezenty :)

Gość alloha
A co i jak z katalogami ? Gdzie ja mam kupować ? I aby zostać konsultantką, to najpierw musze się zarejestrować na stronie avon'u i co dalej ? ktoś do mnie zadzwoni czy jak ? :) i jak jest z pieniędzmi ? mam je wysyłać razem z zamówieniem ? a zamówienie to w ogóle gdzie mam wysyłać i jak ? pocztą ? i jak dostanę swoje wynagrodzenie ? przelewem ? :) jestem totalnie zielona w tym temacie .