Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollina24

Taki straszny wstyd:/

Polecane posty

Gość karollina24

Od kilku dni mieszka u mnie kolega, wlasciwie to przyjaciel, znamy sie kilka lat. On ma problemy z rodzicami, bylo mi go szkoda wiec zaproponowalam wspolnemieszkanie przez pewien czas. Mieszkam sama wiec nie bylo problemu, on sie zgodzil. I wszystko bylo ok do dzisiaj...To dobry chlopak i czasami jak ja bylam w pracy a on mial np. na 3zmiane to potrafil obiad nam ugotowac, posprzatac. Dzisiaj zadzwonil do mnie do pracy i zadeklarowal sie ze zrobi pranie, ma pare brudnych rzeczy i ze przy okazji wypierze tez moje. Powiedzialam mu ze nie musi, niech tylko swoje wypierze, ale on nalegal, mowil ze to zaden problem, wystarczy tylko wrzucic do pralki, no to sie zgodzilam. Dopiero po godz od jego tel. doszlo do mnie ze przeciez mialam w koszu kilka par brudnych majtek:( Czasami mam uplawy i taka żolta maź na nich zostaje, a jedne byly we krwi menstruac....o boze na pewno je widzial:/ Taki wstyd:( A jeszcze wczoraj tulilismy sie do siebie ogladajac film, moglo cos byc wiecej miedzy nami, ale teraz wiem ze on nie bedzie chcial. Chociaz jak wrocilam do domu to zachowywal sie normalnie, pranie bylo powieszone lacznie z moimi majtami, ale wyczuwam ze cos jest nie tak:/

Gość dareczek 1296
lubię takie majty, mniam

Gość rob son
wkładek nie nosisz? syfiara

Gość gruba swinia jestes hehe
ja kiedys u chlopaka zostawilam zakrwawione :O i jakos obylo się bez HALO!

Gość ciasteczkooooooooowy potwor
we wkladkach sie robi wiekszy syf niz w gacaich debile;/ przeciez tam jest cieplo i folia od spodu to same bakterie bielizna wlasnie jest po to zeby nie brudzic ubran sluzem ale zeby skora oddychala:p jak moj mi robil pranie to mowilam zeby nie ogladal:P ale co w tym dziwnego zwykla fizjologia;] myslisz ze im z penisa nic nie cieknie?:D

hehhe smiesznie ale zdarzaja sie gorsze rzeczy, wrzuc na luz,jutro zapomni:P

Gość sadjfgnlksh
ja wlasnie zaczelam wkladki nosic i niestety zaczely mis ie robic gorsze uplawy, chyba musze zaprzestac :O

Gość karollina24
No wlasnie nie nosze wkladek, bo zawsze mi sie odlepiaja od majtek, raz malo jej nie zgubilam na ulicy, bo mi sie jakos do nogawki od spodni przedostala;/

no nic dziwnego jak droZdzaki sie mnoza jak pojebane w takiej temeraturze wkladki to sa na ostatni dzien albo 2 dni okresu zamiast podpaski a nie ma codzien nie mowcie ze brzydzicie sie wlasnego sluzu ktory jest naturalny;]

karolina - jakie ty masz "przygody"... :D współczuję ci.. kurde, mi nie raz tez sie zdarzyło, że mi "przeciekło", ale to najczęściej wtedy, zanim zdarzyłam sie obczaić, ze dostałam okresu... co do śluzu, wiem, kiedy moge go mieć więcej i wtedy stosuję wkładki (radzę ci zainwestować w jakies dobre, które sie nie odklejaja :)).. oj, ale myslę, że zapomni o tym :)

Gość karollina24
Mam czesto jakies glupie przygody:) Czasami idac ulica smieje sie sama do siebie, bo akurat przypomni mi sie co glupiego zrobilam. Taaa moze zapomni, taka mala drobnostka, brudne majtki kolezanki phi kto by tam pamietal;)

Gość evena
a na cholerę ten cały śluz??? faceci nic takiego nie mają

maja:P

Gość oj tam wstydzi sie....
a dlaczego majtek po okresie od razu nie namoczysz i nie upierzesz? jak krew zaschnie to chyba pozniej trudno odprac?

Gość kebab z damaszkuuu
we wkladkach sie robi wiekszy syf niz w gacaich debile;/ przeciez tam jest cieplo i folia od spodu to same bakterie bielizna wlasnie jest po to zeby nie brudzic ubran sluzem ale zeby skora oddychala jak moj mi robil pranie to mowilam zeby nie ogladal ale co w tym dziwnego zwykla fizjologia;] myslisz ze im z penisa nic nie cieknie? ehehehhee musze cie uswiadomic ze np. mi oprocz moczu i spermy nic innego z penisa nie cieknie...przykro mi heheehheeheehheh

Gość hanianabani
bez jaj. czystych rzeczy nie pierze się, wiadomo, że w koszu są brudne!!! mój były np. miał pas startowy z musztardy na gaciach, bleee. dobrze, że mama mu to prała, nie mieszkaliśmy razem. ale sam mi o tym mówił, i dziwił się, że nie noszę przy sobie majtek na zmianę, hehe, on nosił w razie "popuszczenia". to dopiero siara, śluz to mały pikuś przy tym.

Gość kebab z damaszkuuu
a mialas na majtach drache?? no wiesz od goowna

Gość o nieee:D
kebab uwazasz ze to malo?:D fuj wam to dopiero majty smierdza;/

Gość kebab z damaszkuuu
pas startowy z musztardy co to znaczy. masz na mysli slady goowna?

co ty nie powiesz a po bzykaniu wlasnie restzki spermy leca i zostaja na gacaich wiec IM TEZ CIEKNIE nie dymasz sie ze niewiesz?;/

Gość hanianabani
a faceci noszą ciemne gacie, gdyby nosili białe, to widzieliby ile im wycieka! nie wycierają penisa po sikaniu i na 100% mieliby żółte plamy! a teraz to wielkie czyścioszki niby! a tak w ogóle, to on mógł nie ruszać Twojej bielizny, to rzecz osobista i gdyby miał takt, to nie brałby jej z kosza. ja nie grzebałabym komuś w brudach.

Gość hanianabani
pas startowy z musztardy=ślady g...a

Gość kebab z damaszkuuu
ja to mysle ze jak on zobaczyl te twoje majteczki ze sladami, to sobie jeszcze zwalil pod nie i moze jeszcze jakas pare sobie wzial zeby sobie zwalic pod nia za jakis czas. tak tak, pisze serio hehehehhe

Gość migotka hhiiii
nie moge .czytam was i placze ze smiechu.uwielbiam takie problemy. tez miewam rozne. hahahahahaah. nie moge no :)))))))))))

widze ze kebab to spec od walenia konia:) brawo gratulujemy!

Gość miszczunioooo
wiecie, ja mam zespol jelita drazliwego i przez to dracha na majtach to u mnie norma

Gość Koko Szanell
A na Allegro jest od groma takich "pachnących majteczek" :O Niektórzy faceci pewnie to lubią.