Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropeczka123

Mam dooołaaaaaaaaa!

Polecane posty

Gość El blanco
Czemu

Gość Michalek_Pe
to obciagnij mi !

Dzis poszłam do takiej firmy gdzie myslałam ze bede tam pracowac przez okres 3 miesiacy nie ma miejsc w agnecjach tez nic...

A czy przytulenie się teraz w łóżku do mężczyzny poprawiłoby ci humor?

Gość Michalek_Pe
rrafeel wsadzic ci serla w usta ?

Gość El blanco
Studiujesz?

Gość nieudacznikkkk
poprawie ci humor poczytaj o mnie: - mam 25 lat i nigdy nie byłem z kobietą - jestem bezrobotny - mieszkam u rodziców - jestem biedny - jestem brzydki, pryszczaty - siedze 80% czasu w domu - mam mało znajomych - chodze w wieśniackich ciuchach - nigdy nie byłem za granicą - nie potrafie pływać, jeździć samochodem - ukończyłem tylko szkołe średnią - myje sie co 3 dni bo mi sie nie chce - nikt mnie nie chce przyjąć do pracy - jestem darmozjadem

kropeczka123 Czy tu sa jacys normalni ludzie...???? Czy sami erotomani? Kropeczko, przytulenie, a sex to nie to samo.

Gość nieudacznikkkk
no to widzisz ciesze sie, że mogłem pomóc :P

Tęsknię za rodziną nie mam faceta po mimo przyjaciół i znajomych jestem cholernie samotna mam depresję chodzę do psychologa ,ale mi nie pomaga to co ,ze mam pracę i pieniądze ,ale kurwa życie jest pojebane kasa nie daje szczęścia jak nie mam tego z kim dzielić :O:O:O

Gość nieudacznikkkk
to prawda, ale przynajmniej masz coś bo ja nie dość, że nie mam czego dzielić to nie mam z kim :(

... więc nie martw się... ciesz się że nie jesteś skazana na przegranie... blestemata... bo kiedyś przyjdą lepsze dni... a niektórzy nigdy nie doczekają się lepszych dni :(

No ale przynajmniej Angel from hell , gdy masz pieniadze możesz sobie sprawic jakas przyjemnośc...cos kupic gdzies pojechac a ja nie moge...

prócz tego że nie macie pracy - faceta( to wydaje mi się mały problem) to nic was nie cieszy w życiu?

Gość nieudacznikkkk
ehhh życie jest do dupy :(

Gość nieudacznikkkk
ja nie mam kompletnie szans u jakiejkolwiek dziewczyny, a wy jako kobiety napewno kogoś poznacie.

otóż to nieudacznik dobrze prawi... wódki mu dajcie... kiedyś kogoś poznacie i wasze życie nabierze sensu... a tacy jak ja? przyszłość w skąpana w wódce, spowita dymem papierosów, okraszona prostytutkami... i zwieńczona samobójstwem :(

Mnie cieszy ze mam zdrowie , mam rodzine 50 km od siebie, mam gdzie spac , jest lato nie musze nosic grubych ubran...ze słucham swojej muzyki ..ale co z tego ?

Gość nieudacznikkkk
mnie chociarz cieszy, że moge kogoś takiego jak wy pocieszyć swoją nieudacznością :)

pale , alkohol pije ostatnio rzadko, i zyje ...i moze bym miała tego faceta , ale nie takiego jak bym chciała.A jak mam sie meczyc z jakims typem to wole dac sobie spokoj...przynajmniej na razie.