Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropeczka123

Mam dooołaaaaaaaaa!

Polecane posty

SS- nie wytłumaczysz;-) Niedziel - no to jeżeli nie masz znajomych - proponowałabym tobie znaleźć sobie hobby, zamiast dwóch piw wieczorem - zacznij się czymś zajmować - sportem, sklejaniem czegoś , wyjściem do ludzi- na basen itd

Gość Gość
a nawet bez celu samemu. Nie masz żadnej pasji ??? zainteresowań ???

A wiecie co ja zaakceptowalam siebie taka jaka jestem nie zebym byla jakis pasztet zwyczajna dziewczyna w okularach , ale mi brakuje hmm chyba przebojowosci w dazeniu do celu.....

Gość Gość
a w czym Ci przeszkadzają okulary ??? Przebojowaść w większości bywa pozerstwem, więc bądź sobą.....

ale...tu chodzi o to że ja tak naprawdę lubię być sam, nie ciągnie mnie do ludzi, nie potrafię nawiązywać znajomości łatwo... ale z drugiej strony... to jest jakiś pieprzony paradoks i nie tylko ja tak mam, bo czytając o introwertyzmie się z tym wielokrotnie spotkałem... mimo że nie chce się do ludzi to chciałoby się mieć kogoś bliskiego, no ale jak się nie chce do ludzi to jak kogoś poznać? i tu jest pies pogrzebany :O generalnie to nie wiem co mi jest, introwertyzm/zespół Aspergera/osobowość schizoidalna te pojęcia niejako obrazują mnie i przez to jaki jestem nie mam szans

Gość Gość
ten ostatni niedziel bez urazy, ale chyba nie upadłeś aż tak nisko i więcej się użalasz w bezsilności, inaczej byś tu nie siedział. Masz za dużo wolnego czasu, którego nie umiesz wykorzystać. Dzisiejsi ludzie mają wielki problem, zapomnieli jak można spędzać czas z samym sobą. Nudzą się sobą. Są niewolnikami mediów........Zapomnieli jak patrzeć w swoje Ja, w swoją duszę.

Gość Gość
bo masz spokój i komputer nocą, nieograniczoną wolność na necie.

Gość Gość
niedziel, to że lubisz samotność, a zarazem ciągnie Cię do ludzi jest całkowicie zrozumiałe. Ja na co dzień mieszkam na odludziu. Zimą czasem i tydzień nie widze ludzi. Prędzej spotkam wilka, niż cżłowieka. Lubię tą cisze i samotność, ale zarazem często odczuwam nieodpartą chęć bycia z ludźmi .

Eh, nie rozumiesz... jeden staszek spod monopolowego jest w stanie to zrozumieć. Nie ciągnie mnie do ludzi, nie odczuwam potrzeby podtrzymywania znajomości, nie umiem nawiązać znajomości, izoluję się.

Gość Gość
izolujesz się, no się ich boisz. Nie wyglądasz na szczęśliwego w swym pragnieniu izolacji.