Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzieci o takim typie

Chce zemsty na tym człowieku!

Polecane posty

Który zlecił gwałt na dziewczynie i pobicie jej brata za to że oni zrobili mu w życiu kilka świństw. Były chłopak postąpił tak z moją siostrą i bratem, wzamian za to że siostra oskarżyła go o gwałt, a brat rozpowiadał o nim że jest gwałcicielem. Teraz myślę o zemście na tym człowieku.

Gość należało się gnojom!
a ty zamknij pysk bo ciebie spotka to samo!

Należało się? A jak ciebie ktoś zgwałci lub pobiję tak że w szpitalu wylądujesz też będziesz tak mówiła. Teraz nie wiem jak powinnam im pomóc. Brat ma 20 lat, siostra 19. I oboje cierpią przez jakiegoś idiotę.

Gość czelawa
Mój kolega swego czasu również pragnął zemsty. Chodziło o chłopaka, który pobił jego siostrę. Nosił się z zamiarem zrobienia czegoś złego temu człowiekowi kilka dobrych dni. W końcu dowiedział się, że ten chłopak wszedł na stronę http://smierc.org i wyliczył sobie, że śmierć czeka go w tym roku. Straszne? Mój kolega sądzi, że nie. Czeka... I przyznaję się, że ja też dziś policzyłem wszystko. Jest dobrze! Przede mną jeszcze długie lata! Tak swoją droga, chyba warto wiedzieć takie rzeczy, nie?

Gość batyśka
dlaczego siostra oskarżyłą go o gwałt i brat ropowiadała że ejst gwałcicielem -to jest to małe "świństwo"? Zachował się haniebnie i powinni mu chuja obciąć ale dlaczego tak go ocvzerniliście, przecież gdyby faktycznie on ja zgwałcił nie na-isałabyś że siostra z bratem "zrobili mu w zyciu parę świństw" te świństwa stanowią okoliczność łągodzącą o ile nie są prawdą

Gość ten chłopak zasługuje na
przeprosiny ze strony twojej rodziny.

to ja, kingusia124, znowu mam cieczkę :)

ruchał mnie rychu peja :)

Gość etanol nie podszywaj się
pod Kingusię!

Gość gsffhdshf
To skurwysyn zwykły :(

Gość mustafa89
Czyli co ten koleś w koncu zrobił bo nie rozumiem ??? jeżeli nikogo nie zgwałcił tylko pobił to bym poszedł na policje , wtedy oberwało by mu sie jeszcze gorzej a jak zgwałcił to da mi tylko jego adres a sam moge mu odciąć ch**A

Ten koleś nikogo nie zgwalcil ale moja 19letnia siostra i 20letni brat nie lubili go, wkurzal ich. I siostra i brat rozpowiedzieli wszystkim ze on moja siostra zgwalcil, zostal nawet oskarzony. Pozniej cala prawda wyszla na jaw i ten debil zlecil gwalt na mojej siostrze i pobicie mojego brata.

Gość ksiądz Natanek :)
jestes pojebana :o i twoja rodzinka też :o wiesz co znaczy oskarzyć kogoś o GWAŁT??? będzie się to ciagło za nim całe zycie, już niezależnie od tego, że to była nie prawda łatka zostanie, wiesz co dobrze wam tak :o może to bedzie nauczka

Gość mustafa89
aha no to jezeli zlecił to od razu leciał bym na policje !!1 nie planował bym żadnych zemst bo wiem jak może się to skończyć ! Prawo jest okrutne !! wiem coś bo jestem przyszłym policjantem !!! więc odradzam zemste bo on to jeszcze wykorzysta przeciwko wam i będzie GNUJ !!!

Ja jestem pojebana? A człowiek który zlecił gwałt i pobicie to może jest święty. Jeśli chodzi o brata to nie wiemy nawet czy rehabilitacja cokolwiek pomoże a moja siostra będzie miała uraz do końca życia.

Gość mustafa89
no ogolnie koszmar żeby wymyślic takei coś !! ale jak nei chcecie się dalej pogrążać to już nic nie róbcie żadnych plotek ani odgrywania się !!! iść na policje jeżeli masz dowody ze ktoś to zlecił albo miec w dupie i miec nadzieje ze wszystkim nie obije mordy za PLOTKI !!!

Gość mustafa89 a co ty jesteś
takim obrońcą tych skurwieli.

Gość batyśka
Kurwa, nie lubili kolesia i zrobili z niego gwałciciela! Wyobrażam to sobie... stajesz się przeklety w każdym społeczeństwie, babcie szepczą i pokazują cię palcem, kobiety uciekają oglądając się za siebie, każdy patrzy na ciebie jak dziwadło, matki chowają przed tobą swoje dzieci szczególnei córki, każdy facet myśli o tym jak zdrowo by ci przypierdolił, boisz się wyjść wieczorem aby w knajpie mężowie cię nie zlinczowali po piwie, ktoś rzuca w ciebie kamieniem, ktos inny rysuje ci auto, ktoś przebija oponę, na twoim aucie zamiast brudas ktoś pisze palcem UWAGA GWAŁCICIEL! Otrzymujesz anonimowe listy z pogrózkami.... no to chyba taka namiastka tego, jak czuje się osoba posądzona o gwałt, która posiada normalną moralność Rośnie w tobei taka frustracja i neinawiśc że musi znaleźć ujscie które da chociaż na złudną chwilę poczucie satysfakcji... bezwgzględnie potępiam zlecenie gwałtu i gwałt ale sami widzicie, jakie okoliczności łągodzące wymieniłam wyzej, neistety jak już pisałam zła energia wraca zawsze /w tym przypadku wróciłą jak bumerang i niech to będzie przestrogą dla niektórych z was zgłoszone do prokuratury? sa winni i udowodniono mu zlecenie?

Gość wieszco , a jak by ktos napial
topik pod tytulem : ,, co sadzicie o ludziach , ktorzy wymyslili ,ze ktos ich pobil i zgwalcil i oskarzyli go o to ? Jak myslisz co by ludzie pomysleli , co by pisali ??? Ja napisze tak , on nie powinien zlecac gwaltu i pobicia , ale oni nie powinni rozpowiadac takich klamstw, bo to sie za nim bedzie ciagnelo , nawet jesli tego by nie zrobil .

Gość ksiądz Natanek :)
A co autorko? sami zaczeliście? po kiego takie bzdety rozpowiadaliście? chcieliście to macie, sami mu podsunęliście pomysła. skoro w środowisku juz i tak był gwałcicielem to już mu nie zależało. pomyśl co on czuł kretynko!!!!!!!!

Gość dobrze zrobil skoro to
sobie wymyslili to niech teraz zobacza jak to jest. wcale kretynow nie zaluje dobrze im tak. zrobili mu kawal to on im tez.gratuluje poczucia humoru. sami zaczeli wiec ponosza wiekszosc winy gdyby nie wymyslili tego gwaltu to caly dalszy cioag zdarzen nie mialby miejsca.

Gość
siostra na policje i to juz i powiedz o swoich podejrzeniach ja bym typowi nie wiem prochy podrzucila i powiedziala na policji ze jest dilerem :) a w wiezieniu puscila plote za co tak naprawde siedzi, to by go nauczyli na jego wlasnym tylku ;)

Gość
a brat na obdukcje rozumiem, ze facet byl twoj?

Gość
"Były chłopak postąpił tak z moją siostrą i bratem" jak mam wobec tego zrozumiec to zdanie?

Gość sdfdsfdf
no co zrobil w koncu to o co go oskarzyla twloja pusta durna siorka.... co ma poniesc kare za darmoche? ZRESZTA MARNE PROWO:p

Gość
do bazienka A Ty suko nie widzisz że chłopak dobrze zrobił!!! I ten siostrze!!! I temu bratu!!! Należało im się bo dziewczyna niesłusznie oskarżyła go o gwałt, ja bym takiej suce jeszcze morde obiła. dziecko drogie przecież mógł założyć sprawę o zniesławienie pomówienie i straty moralne, jeszcze by odszkodowanie dostał a oni do 2 lat za składanie fałszywych zeznań :) można było załatwić to inaczej jak dla mnie koleś jest skurwielem

Gość ElDE
TO Ci powiem że niezłe zjeby z twojejgo rodzeństwa

Gość klarraaaaaa
niech twoje rodzeństwo cieszy się, że z powodu oskarżeń o gwałt, tamten nie popełnił samobójstwa, wtedy mieliby przerypane. Ale jak widać los jest sprawiedliwy i tak mają przerypane :D Ją zgwałcili a jego pobili. Sprawiedliwości stało się zadość.

Gość poradnikkkkov
zlec karkom polamanie klienta . zlo pokonasz jedynie wiekszym zlem...wiem co mowie....

Gość gsdfjhxdfsrjhcvbn
idź razem z rodzeństwem do psychiatry, a najlepiej od razu dajcie się zamknąć w domu bez klamek. Trafił swój na swego po prostu a ty głupia dziewucho się pienisz. twoje durne rodzeństwo poniosło konsekwencje własnej głupoty