Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321palacz321

Darmowe Paczki papierosów ? Kto dostał

Polecane posty

Gość 321palacz321

Witam maiłem dzisiaj dziwną sytuację, zaczepiła mnie mianowicie młoda pani prosząc o udział w ankiecie na temat palenia miałem podać imię i nazwisko datę urodzenia podałem fałszywą i podpisałem się prawdziwym podpisem. Otrzymałem darmową paczkę i zagrałem w grę o iphona. Chodzi o papierosy winston ktoś tak miał ? Czy mogą mnie jakoś oszukać ?

Gość tylko 10 wpisów
a niby jak? ciesz się że dostałeś pake za darmo :D

Gość 321palacz321
no nie wiem, podpisałem się pod tym swoim nazwiskiem nie sprawdzała dowodu ani nic tylko prosiła o prawdziwe dane i nie wiem czy to jest możliwe jak tak to wysyłam jutro dziewczynę po 2 paczkę ;p

Gość 321palacz321
właśnie nie czytałem ;p

Gość tylko 10 wpisów
ani moje 😭

Gość Adikk
Witam, Ostatnio też miałem taką sytuacje tyle że dałem prawdziwe dane za szybko to wszystko zrobilem i dalem byle jaki podpis. no i właśnie zastanawiam się gdzie jest jakiś haczyk. Czy ktoś korzystał z tej promocji? co później?

Gość unas na juwenaliach
To było, koledzy pozgarniali paczki, ale jakoś póki co żadnych konsekwencji:)

Gość Adikk
Heh dzięki. Bo właśnie tak zacząłem się nad tym zastanawiać fakt że to tylko imie nazwisko i dat urodzenia bez żadnych adresów czy peslu ale podarowanie paczki praktycznie za darmo troszke mnie zdziwilo i zaczelo mnie zastanawiac. Jeszcze raz dzięki wielkie

Gość Adiunkt
A i koledzy tez podali prawdziwe dane?

moja kolezanka tez tak miala, podala prawdziwe dane, dostala fajki i zapalniczke :) to taka akcja promocyjna czy cos, nie ma zadnego haczyka, a dane sa po to, ze jak wygra w losowaniu to ma nagrode :)

Gość Uuuuuu........
Mne zaczepila pani w sklepie... Zapytala czy pale i jakie papierosy... Później powiedziala ze maja taki konkurs (promocje) musialam zagrac w jakas gluia gre na tablecie i za wyrobienie sie w czasie 30sek dala mi paczke L&M 2w1... Bylam w szoku bo nie wiedzialam o co gram. A i danych nie podawalam żadnych :)