Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

kto sie przylaczy?

Polecane posty

Gość Gość
Tak Noxi koniec, koniec ZDŻ dobre, wino, dobra poezja, a niestety to czy życie będzie poezją sami sobie kreujemy, nawet jeżeli jest krwawą i pełną bólu poezją, bo taka poezja zyskuje największe grono wielbicieli. Co do auta, to mój 47 letni UAZ bije Wasze auta na głowę :P

Wiesz kim jest osoba chora psychicznie? Jest to osoba wrazliwa i wiedzaca wiecej, patrzaca glebiej. Bedac filozofem latwo oszalec, przemijanie.

Gość Witam, to ja się dołączę, z
Zawsze, wszystko przemija. Przemija dobro i przemija zło, przemija kasa i przemijają dobytki. Tutaj ważna jest kwestia tego, w co wierzymy, bo jeśli w nic, po prostu żyjemy dniem dzisiejszym, jeśli wyznajemy jakieś wartości to są one dla nas priorytetowe, nie koniecznie chodzi tu o Boga czy zasady jakiejkolwiek religii.

Myślę, że przemijania się nie boi zbyt wiele osób, bo jest ono czymś oczywistym. Nie jest to dla mnie powód do zamartwiania się. Wiem, że kiedyś umrę i po prostu zniknę. Jedyne co możemy zostawić na ziemii to nasze dzieci, które wychowamy na ludzi dobrych lub złych, co zależy tylko od nas. Potem nasze dzieci będą miały swoje dzieci. W ten sposób machina kręci się sama.

W końcu się nieżyva do mnie uśmiechła :) Polać bom szczęślivy :D

ale kiedys sie przerwie ten lancuch, taka prawda. wiec nie warto wam, ludzie 🖐️

jesli lubisz czerwne, slodkie winko plus pare kropel krwi, to moge Ci polac.

ja tez tam lubie noxi, stara dobra martwa dziolcha :) a ze ona mnie nie lubi.. no coz.. jakos to musze przezyc :P no jak umre to przynajmniej dzieciaki moje beda mialy w miare godziwe zycie (mam nadzieje), nie chce zeby meczyly sie w biedzie - kiedys nie obchodzila mnie kasa, co mam, zmienialam podejscie o 180 stopni kiedy urodzilam dziecko.

Gość Gość
możemy pozostawić o wiele więcej

To zależy czy dasz sie porwać na romantyczny spacer po prosektorium

Tiaa chyba z tzipki :) ... sory nie mogłam się powstrzymać :D:D:D:D haha:D

ale twoje dziecko i tak przezyje max 90 lat, w dodatku jao pustak bo pewnie jedoczenia sie z natura nie naczone...

pustaki nie jednoczą się z naturą... :D

Gość Gość
Proszek do prania nie pierdol pij, póki polewają

ale chetnie bym se wybrala to muzeum patologii w Amsterdamie,mozesz mnie zabrac :P

Nie mam jeszcze dzieci. Żadne jednoczenie się z naturą mnie jakoś wielce nie interesuje :). Ćwiczę za to medytacje, walczę z ponurymi myślami, staram się dbać o rozwój osobisty itp. Jeśli chodzi o długość życia, nie jest ona dla mnie jakaś bardzo ważna. Najważniejsze jest to by żyć zgodnie z wyznawanymi przez samego siebie wartościami. Na łożu śmierci wiedzieć, że "moje życie było OK" :). A po mojej śmierci ? Zobaczymy co jest po tej drugiej stronie.

Ale po zwiedzaniu liczę że dasz się namówić na nekrofilie :D

Gość Gość
najwspanialsze muzeum patologii jest na naszej polskiej ulicy w każdym mieście.

Widzę, że Jesteś ignorantką, skoro oceniasz mnie praktycznie mnie nie znając, pisząc, że wychowam dziecko na pustaka, ale to już nie jest mój problem ;).

ludzi to debile, niszcza matkenature a potem sie dziwia ze tsunami i inne dramaty i dobrze! niech was rozpierdoli na kawalki i tak to juz czasy konca, upadku. nie widzicie tego ? ide 🖐️