Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piorunicaxxx

wkurzyl mnie moj facet,i nie moge spac!

Polecane posty

Gość piorunicaxxx

i mam ochote przestac sie nim przejmowac!

Gość Gość
weź przyrządy małego stolarza i pobaw się nim na śnie

Gość 100krotka666
zrób sobie dobrze, odstresujesz się:)

Gość piorunicaxxx
mam mlotek i gwozdzie,gdyby ze mna mieszkał,szybko wybilabym mu z glowy glupoty...ale nie chce sie krecic cala noc i byc zla,bo jutro bede brzydko wygladala:)a tak powaznie,to nie jestem pewna...nie czuje sie dostatecznie kochana przez niego

Gość piorunicaxxx
sama 10%przyjemnosci,z ta odpowiednia osoba 100%,nie zadowole sie 10tka:)

widze ze brakuje ci wieczornego bzykanka... ;) hehe, ze wy laski zawsze na noc takie ciezkie tematy zapodacie... :D

Gość piorunicaxxx
no a jak:)nie ma lekko.no ale co on sobie mysli,chce jechac na impreze urodzinowa wyjazdowa na weekend ze znajomymi swojej corki sam,bo mnie akurat nie ma w miescie,bo czuje sie jakby mial ich latka,a jest ponad 20 lat starszy,tylko ze na tej imprezce beda 20 tki,a on lubi gapic sie i flirtowac z gowniarami,zapominajac,ze ma mnie,choc jestem 12 lat mlodsza od niego ladna blondynka.

czyli taki urwis... ;D mysle ze powinnas oficjalnie poprosic go o chodzenie... :D ahhaha.... :D

Gość piorunicaxxx
oficjalnie to on mnie poprosil...o wspolne zamieszkanie,ale takie sytuacje mnie wkurzaja,bo on widzi to czego on chce...nawet o moich urodzinach zapomnial...a twierdzi ze mnie bardzo kocha...moze on chce mniec tylko kucharke i sprzataczke w domu?bede mu gotowac,prac,sprzatac,a on bedzie sie oddawal swoim pasjom jak do tej pory?

w ostatecznosci jak chcesz mu zrobic na zlosc to moge sie z toba przespac pod jego nieobecnosc, ale tylko pod warunkiem ze zrobisz dobrze gotujesz i zrobisz sniadanie... :) :P

Gość piorunicaxxx
a ty zberezniku jestes facetem?i sadzisz ze to ok?bo moze ja z innej planety jednak jestem...problem mi wyjasnij,to pujde spac:)

czuje ze potrzebujesz numeru do przyjaciela... w takiej sytuacji ja sie ulatniam... ;D

Gość piorunicaxxx
no tak,nie mam watpliwosci,jestes facetem:)