Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jordi

trudne relacje

Polecane posty

Gość Jordi

rozwiodłem się 3 lata temu , mam córke 17 lat którą bardzo kocham , zawsze mieliśmy dobry kontakt , wiem że bardzo przeżyła rozpad naszego związku , spotykamy się regularnie , ale inicjatorem tych spotkań jestem tylko ja , od początku obwinia moją obecną partnerkę o rozwód , nie akceptuje jej , w ogóle dla niej nie istnieje . od 6 miesięcy są z nami 2 cudowne dziewczynki - bliźniaczki , moja starsza córka z początku cieszyła się że się urodzą , jednak od jakiegos czasu zupełnie jej siostry nie interesują , na moje pytanie o co chodzi , odpowiedziała że to nie są jej prawdziwe siostry , do tej pory nawet ich nie widziała , moja obecna partnerka , zapowiedziała że nie zgadza się żebym pokazywał dzieci bez niej , twierdzi że moja starsza córka musi przyjąć do wiadomości fakt jej istnienia , bardzo mi ciężko, chciałbym żeby moje córeczki się wzajemnie poznały , nie wiem co robić , w dodatku zaczynam odnosić wrażenie że moją partnerkę zaczyna drażnić fakt moich spotkań z córką .

Gość marrią
Ile masz lat? A ile Twoja partnerka? Jak często widujesz się z córką?

Gość Jordi
Mam 40 lat , moja partnerka 33 lata , z córka spotykałem sie co tydzień w niedzielę , od kiedy sa bliźniaczki jest z tym gorzej , ale co najmnniej raz na 2 tygodnie