Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snująca

Mam 17 lat i mam problem z okresem. POMOCY

Polecane posty

Gość Snująca

Mam 17 lat i mam problem z okresem. Ostatnio (w niedziele i w wtorek) robiłam to z moim chłopakiem, dawno nie bylismy obok siebie i tak wyszlo ze on mnie troche pomeczyl. On nie doszedl we mnie bo on jest długodystansowcem. A powinnam jutro dostać okresu, a zawsze mnie brzuch boli jak ma mi sie zacząć. I teraz nie wiem czy brzuch mnie boli od jego zabawy czy od tego ze bede mieć okres. Pomocy?!?

Gość kasenia
Za 9 miesięcy będziesz mamą. GRATULACJE.

Gość Snująca
W Maju i Cerwcu dostałam tego samego dnia, czyli 22. czy to jest mozliwe ze moge jutro dostac?

Gość Snująca
To jest nie mozliwe bo on nie doszedl we mnie. to jak moge byc?

Gość Snująca
Połknęłam trochę nasienia przy robieniu loda,czy to mogło zaważyć? Jestem przerażona.

Gość gvebaebharbh
Pewnie dostaniesz ten okres, ale z drugiej strony masz 17 lat, bawisz się w seks i nawet nie założyliście prezerwatywy???? Kosztują grosze, a pozwalają zaoszczędzić sporo nerwów. Nastolatki i seks bez zabezpieczenia...bez komentarza:(

Gość Snująca
Robiłam to juz kilka razy bez zabezpieczenia, z jedna osoba ktorej zalezy na zostaniu bez problemow, i mam 1000000% pewnosc ze on jest zdrowy i ze nie zajde z nim w ciaze.

Gość Snująca
Ja nie wierze w Prezerwatywy. Z tym samym chlopakiem wszystko zaczynalam i teraz to robie, i mielismy zdarzenie ze guma nam pekla no i nie chce miec tego samego problemu, juz wole byc w tej ciaży niz zamartwiac sie czy jestem czy nie.

" i mam 1000000% pewnosc ze on jest zdrowy i ze nie zajde z nim w ciaze" skąd ta pewność, że nie zajdziesz skoro się nie zabezpieczacie?:D

Gość Snująca
A kto mówił,że nie? On teraz owija swojego liściem bananowca,to ponoć najskuteczniejsze...a ja zaraz po idę się wymyć prysznicem.

Gość Snująca
On jest zdrowy bo on sluzy w OSP a tam trzeba przechodzic szczegolowe badania. A pozatym on i ja nie chcemy wpasc, jestesmy ze soba od roku a tylko my i jeszcze jedna osoba wiemy ze cos nas laczy.

Gość Snująca
9:45 podszyw