Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcus33

Moją dziewczynę muszę wręcz prosić by zadzwoniła

Polecane posty

Gość marcus33

Nigdy pierwsza nie zadzwoni, nie napisze. Wiem, że to po części moja wina. Bo raz zadzwoniła w nie porę, no byłem bardzo zajęty w pracy i chyba cos jej wtedy powiedziałem, bo pamiętam, że się nie obraziła, ale od tamtej pory nie zadzwoniła nigdy an razu. A minęło już pół roku. Wiem, że ma uraz. Przepraszałem ją ze sto razy ale nadal top samo. Juz trace cierpliwośc i zły jestem jak cholera. Oczywiście sam na siebie.

Gość gosia m
twoja dziewczyna przesadza

Gość kadyks89
pogadaj z nia podaj argumenty dlaczego ci zalezy na tym, by dzwonila i pisala... a wlasnie- dlaczego przeszkadza ci, ze nie dzwoni i nie pisze?

Gość a ty facet
większych problemó nie masz??? czy już ci za dobrze w tym związku i dupka zaczyna cioę swędzić i szukać pocieszenia :-O spiondalaj, bo użalasz się jak frajer jakiś :-O ojej nie dzwoni ojejku och ach :-O

a wlasnie- dlaczego przeszkadza ci, ze nie dzwoni i nie pisze?" Koles czuje sie pewnie olewany ;)

Gość natuska85
Ja mam tak samo. Kiedyś sie na mnie wydarł chłopak przez telefon, bo go obudziłam. I od tamtej pory jak chce gadać a nie ma jak zadzwonić to ma puszczać sygnał. Ja już nigdy sama nie zadzwonie.