Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

do facetów-czym się golicie?

Polecane posty

Muszę się przyznać, że przez długi czas kupowałem 5-ostrzowe Gillette Fusion, które nie dość, że dużo kosztowały, to jeszcze dość szybko się tępiły. Jakiś miesiąc temu kupiłem dwuostrzowe jednorazówki Gillette ( 5 szt. po 6 zł) i jestem super zadowolony. Golę się jedną 3-4 razy, jest ostra, tania, zero zacięć. Jak się trochę stępi wymieniam bez żalu na nową, bo w końcu nie zapłaciłem za nią Bóg wie ile. Polecam tym, którzy nie próbowali jednorazówki od Gillette'a.

wilkinsona hydro 3 lub 5 i też ożywam dwuostrzowe jednorazówki gileta

Gość alexandra stan
mój goli się albo maszynką elektryczną, albo właśnie gillette fusion ;)

teraz zobaczyłem na stronie rossmann.pl, że 3-ostrzowe jednorazówki Gillette kosztują aż 13 zł za 3 sztuki ( mają ruchomą główkę, gumową rączkę). Te moje dwuostrzowe mają zwykłą plastikową raczkę i nie mają ruchomej główki, a i tak dobrze się nimi golę. Więc po co przepłacać. No ale ja już przepłacałem parę lat na te Fusion.

Uważam że topik to reklama, dlatego na pytanie nie odpowiem. :classic_cool:

Alexandra: Fusion to naciąganie na ogromną kasę. Za dwa wkłady płaci się chyba ze 38 zł. ( wychodzi prawie 20 zł za wkład). Żadna maszynka nie jest warta tych pieniędzy. Ale przekonałem się o tym dopiero, gdy kupiłem zwykłe dwuostrzówki.

Gość wacek129cm
widelcem

Myrevin: to nie jest żadna reklama. Po co miałbym reklamować taki tani produkt i deprecjonować droższy tej samej firmy.

Gość Katarzyna765983547658
sekatorem

Gość alexandra stan
Być może masz rację, aczkolwiek sama mu takowy zestaw zakupiłam ;) Więc kasy nie tracił :P

alexandra stan: nie no, rozumiem, dziewczyna chce kupić swojemu facetowi, to co najlepsze. Moja kiedyś też mi takie kupiła. Ale w tym wypadku nie zawsze droższe znaczy lepsze.