Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka1

rozterka

Polecane posty

Gość nastka1

Mam 29 lat i moja historia to pewnie zwykły banał..jestem mężatką której zwyczajnie nieukładało sie w związku..i pewego razu poznałam go wczesniej go widziałam..ale myślałam że niema sensu wchodzic w jego życie..ażpewnego dnia podszeł i dał mi numer ..i powoli zaczeliśmy rozmawiać powiedział mi swoje spanowisko co do mnie jednak z czasem byliśmy zwyczajnie szcesliwi. Meżowi niemówiłam o nim..dowiedział sie pożniej gdy powiedziałm ze chce rozwodu..czuł sie okropnie ale ..komplik. z rodzina moje zycie..i rostalismy sie zta osoba na miesiąc . Miedzyczasie wróciła osoba z która przez ineresy musi być do pazdziernika... Wierze mu pisze spotykamy sie 3 razy na tydzień..ale zastanawaim sie skąd brac siłe wiedzac ze spie sama i rani osobe która mnie kocha ..a która ja lubie a nie kocham .. tasnie za nami....

Gość nastka1
wIECIE WCALE NIEJEST MI ŁATWO sOBOTA , nIEDZIELA ,CZASAMI MĄŻ NARAZIE PÓŁKI CO GDY CHCE JECHAĆ DO NIEGO JEŹDZI ZA MNA KONTROLUJE MNIE MOJE SMS CZUJE SIE JAK W KLATCE OK MA PODSTAWY..OSTATNIO BYŁAM TAM GDZIE SIE Z NIM SPOTYKAM I ODRAZU WYCZUŁ ŻE COŚ JESTNIE TAK CHCIAŁO MI SIE PŁAKAC BO NIEMOGŁAM PRZYJŚĆ W TEN NASZ DZIEŃ..I ZOBZCZYŁAM JZK ROZMAWIA PRZEZ TELEFOŃ WIEC POMYŚLAŁAM - LASKA TO TY TU Z NIM A ON OLEWA CIE GADA A TĄ bABA ALE W SAMOCHODZIE WSZYSTKO MI POWIEDZIAŁ. cHWYCIŁ MOJA TWRZ A BYŁ WKURZONY BO PO OSTATNIM MIŁYM SPOTKANIU..ZAPROPONAWAŁ MI ŻE ZAWSZE MOŻEMY BYĆ KUMPLAMI GDYBY NIE WYSZŁO..I ABYM DO PAŻDZIERNIKA PRÓBOWAŁA ŻYĆ BO NIEMOŻE MI NICZEGO ZAOFEROWAC NA TO WKURZYŁAM SIE I ZAYCZAJNIE TRZASNEŁAM DZRWIAMI JAK SIE OKAZAŁAO KLAMKA ODPADŁA.nO I DOBRZE. zE MNĄ NIE MA POGRYWANIA ALE WIECIE CO ZA KAŻDY RAZEM GDY JEST NOC DZIEŃ MYSLĘ O NIM..O CHWILACH Z NIM KTÓRYCH NIEBYŁO W MOIM ŻYCIU. mĄŻ MI WYBACZYŁBY..POPROSIŁ MNIE NIEDAWNO O COŚ CO NIE POTRAFIE SPEŁNIĆ O SKASOWANIE JEGO NUMERU I NOWĄ KARTĘ .