Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tego czegos w domu

PPPPPPOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMOOOOOOCCYYYYYYYYY

Polecane posty

Gość nie chce tego czegos w domu

Wczoraj mama oznajmila ze jest w ciazy, i za 5 miesiecy bedzie nowa istota w domu , totallna załamka, na przemian z kurviicą.Ja nie chce zadnej godzilii ani oblesnego potwora w domu ktory wiecznie drze ryja, sra rzyga, a w poźniejszym zczasie wszystko niszczy , gryzie,i wieczne wysłuchiwanie buntow 2,3,4,5,6,7,8.... latka i tak chyba do 20 -stki.Nienawidze histeryzujących wydzierających się dzieciakow rzucających sie w sklepie na poodwloge bijąccyh i gryzących wszystko i wszystkich dookoła.Jestem wsciekla, Cale zycie wywaliło mi sie do góry nogami Widzialam troche ze nabrala cialka,ale myslalam ze to efekt diety, a tu nagle okazalo sie ze to brzuch ciążowy, choc jeszcze maly jak na 4 miesiąc. Wstydze sie za matke normalnie.Kobiety powyzej 30-stki nie powinny zachodzic w ciąze .Chcialabym sie wyprowadzic , ale nie mam jeszcze 18, lecz gdy wybije, wychodze bez porzegnania.Napewno nie dam sie namowic na darmowa nianke abym swoj wolny czas poswiecało temu bekartowi.Juz widze jak z wszytkiego bede musiala zrezygnowac bo bede musiala siedziec zw domu i zajmowac sie bachorem a to nie jest moje dziecko.Nie zgodze sie na to, i bedzie wojna i afera. W tym wypadku jestem bezlitosna, i nie odzywam sie do matki.Ona doslownie dostanie świra jak to cos ppojawi się w naszym domu.Ciezko mi z tym, bo nienawidze dzieci

Gość psssssssssssst
Trudno,to juz Twoja sprawa. Ale faktu nie zmienisz.

po co zakładasz 3 raz dzisiaj ten sam temat. idz się utop wszyscy beda szczesliwi

Gość achtungGGGG
DEBILNE GIMGÓWNO NA FORUM :O :O :O :O :O 🖐️