Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ticketpro

Wakacje w cieplych krajach W 22 TYG??

Polecane posty

Gość ticketpro

Czy myslicie,ze urop na Dominikanie w 22 tyg w polowie sierpnia to dobry pomysl?? Dodam tylko ,ze nie mieszkam w Polsce wiec lot jest krotszy ok 3,5 godziny...Czy ktos ma podobne doswiadczenia??

Gość ticketpro
nikt nie podrozuje ?? nie jezdzi na wakacje??

Gość nie pojechałabym za granicę
bo gdyby nie daj Boże coś się zaczęło dziać z ciążą, to nie wiem kto udzieliłby mi pomocy

Gość Miraculum5
Jesli nie masz przeciwwskazań od lekarza, to możesz spokojnie lecieć.

Gość ticketpro
dobre resorty maja opieke medyczna

Gość Krolewna B
A dlaczego nie mialabys leciec? Jesli Twoja ciaza przebiega prawidlowo i lekarz nie widzi zadnych przeciwskazan to spokojnie lec. Ja lecialam do Polski ponad 9 godzin w 18 tygodniu i wracalam tyle samo czasu w tygodniu 22gim. Teraz minal mi 25 tydzien i kilka dni temu przebylam 3.5 godzinny lot, wiec nie masz sie czym przejmowac. Spokojnie mozesz latac do 28 tygodnia. Pozniej osobiscie bym nie ryzykowala. Tylko w tych cieplych krajach pamietaj o krtemie z filtrem i nakryciu glowy :) Milej podrozy!

jeśli dobrze się czujesz, lekarz nie widzi przeciwwskazań to lec i baw się dobrze! a co do opieki medycznej - poczytaj dowiedz sie jak jest, gdzie najbliższy w miarę dobry szpital i już. "za granicą" ludzie też rodzą. a Ty nie jedziesz na Saharę tylko jak mniemam do całkiem niezłego kurortu w cywilizowane miejsce :)

Gość ticketpro
dzieki za dobre slowa,bo bylam bardzo pozytywnie nastawiona do swojej decyzji,ale wczoraj jakas mialam chwlke zwatpienia ,wiec wasze slowa byly bardzo pomocne.

Gość fdhfkj
mnie lekarz pozwolił na początku 8 miesiąca jechać do Chorwacji... lekarz pozwolił, a ja się waham czy to dobry pomysł...