Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻółtaxD

Stan przedmiesiączkowy

Polecane posty

Gość ŻółtaxD

Ile czasu trwa stan przedmiesiączkowy ? Bo u mnie od ponad tygodnia występują bóle brzucha , kłucie w jajnikach i obolałe piersi. Śluzu praktycznie nie mam od paru dni , czuć tylko lekką wilgoć i od czasu do czasu takie białawe skrzepy tego śluzu , nie wiem jak to inaczej opisać.

Gość ŻółtaxD
Czy to wszystko to po prostu jakieś tam zaburzenia hormonalne czy jak , bo jeszcze nigdy tak nie miałam ! Dodam że mam 14 lat , i mam nieregularne miesiączki !

Gość ŻółtaxD
I jeszcze jedno , może to jakoś pomoże wam dać mi jakąś konkretną odpowiedź bo się martwię :( Zawsze miałam sporo tego śluzu , czasem aż się ze mnie lało , śluz zawsze miałam gęsty , i przeźroczysty o charakterystycznym zapachu. Tylko nie pamiętam czy przed miesiączką ustępował , raczej chyba go miałam aż do miesiączki albo wraz z nią. Na prawdę się martwię , pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło :(

Gość ŻółtaxD
Miałam :) Mam odkąd skończyłam 12 lat , ogólnie jak na swój wiek bardzo szybko dojrzałam w przeciwieństwie do swoich rówieśniczek :D

Gość ŻółtaxD
nikt mi nie odpowie ? :(:(:(:(

u każdego i za każdym raezm trwa inaczej a tydzień przed to bardzo prawdopodobne