Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda*****

welon+diadem+kwiat???

Polecane posty

Gość przyszla panna mloda*****

Podoba mi sie wszystko ale czy nieza duzo tego bedzie na glowie? Zrezygnowac z czegos? Moze ma ktos foty jak to wyglada wszystko razem. Na kwiata chce storczyka a fryzurki ta 3 od gory cow tym stylu http://slubowisko.pl/forum/galerie-slubne/fryzury-slubne-galeria-fryzur-na-slub-i-wesele,21947/page:162 Chce wlosy pofalowane na boku no i jakby by to wygladalo z tym kwiatem diademem i welonem na raz? albo http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=71989 ta pierwsza fryzurka nie wiem rezygnowac z czegos, co wybrac??? wlosy mam do ramion blond!

Gość maaaaaaama Laury
bez diademu i bez kwiatow, bukeit w lapce skromny, to nie odpust..

Gość wrfe3t
:) :) :) :)

no zlituj się... może jeszcze złote szpikli do włosów wepnik, obsyp sie brokatem i pawie piórko w dupkę

Gość przyszla panna mloda****
To wy sie zlitujcie sama wiem, ze to za duzo ot tak sie zapytalam, a tu odrazu to nie odpust ... To az strach sie bac jak wy sie ludzie na odpust ubieracie! A ty switezianko z gorskiej rzeki sama sobie piorko wsadz w .... No to moze zapytam tak innych normalnych ludzi, bo tamtym paniom juz dziekuje, jezeli wybiore fryzurke 1 jakie dodatki, a jak 2 jakie?

Gość przyszla panna mloda****
no jak tak patrze po zdjeciach ludzie wybieraja polaczenie kwiata z welonem lub diadem z welonem. A wlasciwie co jest teraz modne??