Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfefefefe

Poznałem świetną dziewczynę ale ..zobacz moją historię

Polecane posty

Gość asdfefefefe

Mam 25 lat i nie dawno poznałem 19 letnią dziewczynę.Byłem w związku przez cztery lata ale mój związek to była porażka po całej linii w dodatku była zdrada z jej strony więc w huku rozstaliśmy się.W dodatku byłem dla niej taki dobry, starałem się zawsze a ona wszystko olewała i ciągle miała do mnie pretensje.Po tym rozstaniu miałem wszystkiego dość a szczególnie kobiet i relacji z nimi.Po jakimś roku poznałem przypadkiem dziewczynę, sześć lat młodszą ode mnie.Pogadaliśmy troszkę i zaprosiła mnie do siebie.Pojechałem tam z lekkim grymasem na twarzy bo nie miałem ochoty na to spotkanie ale jak już doszło do spotkania to było super.Dziewczyna bardzo ładna ideał jeśli chodzi o mój gust, świetny charakter, dokładnie takie same zainteresowania i nawet ta sama pasja życiowa ! Wszystko super, rozmawialiśmy i dowiedziałem się że Ona była przez 8 miesięcy z 25 latkiem.Opowiedziała mi wszystko, jak z nim mieszkała, co robiła.Z jej opowieści wynikało że ten chłopak to totalny cham, prostak i traktował ją automatycznie.Możecie sobie wyobrazić że on jej powiedział tak : Mieszkasz już tu u mnie jakiś czas to może byś mi się jakoś odwdzięczyła ? ile mam czekać ?? Nóż w kieszeni otwierał mi się jak słuchałem co raz to więcej opowieści na jego temat.Myślę sobie, Boże gdybym trafił na Ciebie wcześniej to dałbym Ci wszystko.Powiedziałem jej o tym a ona mi powiedziała że miło to słyszeć ale nie jest zainteresowana chłopakami i związkami bo miała z nimi same problemu.Myślę że trafiała ciągle na dupków a ja taki nie jestem, jestem całkowitym przeciwieństwem tych debili lecz niestety trudno mi ją do tego przekonać.Po tym spotkaniu mieliśmy mailowy kontakt a ja coraz to bardziej zaczynałem o niej myśleć no i stało się.Szaleję za nią, zakochałem się, ta dziewczyna mnie onieśmieliła, mam 25 lat a czuję się jak młody gnojek który przechodzi pierwszą miłość.Ona jest taka cudowna, chciałbym jej dać dużo miłości i ciepła, pokazać że jest cudowną dziewczyną, żeby czuła się najlepszą ale ona przez tych gości nie chce i ma o sobie zdanie jak o najgorszej szmacie.Mam tego dość, bo naprawdę nic nie zrobię, rozmawiałem z nią i nic z tego nie będzie.Nie wiem co robić dalej, czy dać sobie spokój czy zapomnieć :( Trudna sytuacja .

Gość powiem że
wyraźnie widać że ona nie ma ochoty na związek - daj jej czas jesli chcesz

Gość faszysta1975
spruboj jeszcze raz a jak nie wyjdzie daj sobie spokuj bo widocznie ma cie gdzies

Gość czekoladka ;]
hmm.. skoro Ci na niej zalezy to daj jej czas. Dziewczyna jest "wystraszona" i boi sie kolejnych zwiazkow skoro tyle juz zlego ja spotkalo. Stracila wiare w mezczyzn, ale jesli pokarzesz jej, ze nie jestes taki jak ta cala reszta tylko naprawde Ci zalezy to mysle ze moze sie udac.. Powoli, spokojnie utrzymuj z nia kontakt i czekaj.. nic na sile ale warto walczyc o to co sie kocha.. nie rezygnuj tak latwo ;)

Gość asdfefefefe
Niby ma mnie gdzieś ale jednak ciągle do mnie pisze.Czasem nie piszę specjalnie do niej ale ona prędzej czy później zawsze napisze i spyta kiedy się spotkamy albo co u mnie i tak dalej.Myślę że nie ma mnie gdzieś bo gdyby tak było to zerwała by na pewno kontakt, to stanowcza dziewczyna i nie bawi się w gierki.

Gość powiem że
widć że jest Tobą zainteresowana, ale nie rozumiem po co bawisz się w przetrzymywanie - wiesz jakie ma za sobą doświadczenia więc zastanów się następnym razem

Gość czekolada z orzeszkami
jezeli utrzymuje kontakt z własnej woli, to widocznie nie jestes jej obojętny. Może chce się przekonać jaki naprawdę jestes? Czy nie okaże się, że taki jak poprzednicy?