Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swiadkowa

WIECZÓR PANIEŃSKI

Polecane posty

Witam, W sobotę organizuję siostrze wieczór panieński i szukam fajnych, a zarazem śmiesznych i erotycznych zadań ( wyzwań ) i pytań do gry losowej dla wszystkich dziewczyn biorących udział w imprezie. Zabawa ma trwać dość długo, ale będzie przeplatana konkursami Panny Młodej...Chciałabym dodać trochę humoru i pikanterii gdy będziemy siedzieć i pić napoje wyskokowe ;) Mam już dużo różnych pytań i śmiesznych zadań, ale jeśli macie jakieś pomysły piszcie !!!! Z góry dziękuję ;)

Gość Mała_Mi24
A impreza będzie w domu czy w klubie? Byłam kiedyś na wieczorze panieńskim, na którym były zadania dla przyszłej panny młodej, np. założenie prezerwatywy na banana albo pieluszki lalce-niemowlakowi, ale to średnio pikantne :P. Dla mojej koleżanki druhny zamówiły tort w kształcie penisa, słomki do drinków też były z takim akcentem, wszystkie dziewczyny miały opaski i różkami, fajny klimat był :D.

Gość nie szkoda wam kasy
na taka bzdure jak wieczor panienski ? a o jakie zabawy chodzi, cos w stylu ze panna mloda ma w klubie podjesc do danego kolesia i cos zrobic ? jesli tak to zastanow sie czy spodobaloby sie to przyszlemu panu mlodemu, dla mnie to zenada i proszenie sie o klopoty

Wyraźnie jest napisane, że to zabawa dla wszystkich dziewczyn !!! W dużej misce będzie dużo małych karteczek ( losów ) i każda będzie losować dla siebie ! Zabawy dla Panny Młodej są innym tematem i to już mam zrobione. Teraz chcę, aby każda z dziewczyn trochę się rozruszała. Zabawa jest w domu ;) Mam zadania np. Wypij kielicha ! Zatańcz przed domem ! Zaśpiewaj piosenkę!

Zabawa "Pytanie czy wyzwanie" w trochę innej wersji, bo nikt nie wie czy wylosuje zadanie, czy pytanie ! Grają wszyscy ! A brak odpowiedzi lub nie wykonanie zadania - KARNIAK ! P.S Na wieczorze u mojej kolezanki robiłyśmy ta zabawę, sprawdzona, fajna, ubaw jak nie wiem.... tylko trzeba mieć dużo pomysłów ;) Liczę na was i na waszą kreatywność ;)

Do nie szkoda wam kasy !!!!! Wyobraź sobie, że nie szkoda mi kasy !!!!! ( SKNERO ). Po: 1. To moja siostra - a do tego jedyna 2. Niestety imprezy kosztują gdziekolwiek się nie ruszysz - ale chyba ty kisisz ogóra w domu hahahahahaha 3. Jesteśmy młode i chcemy się zabawić - kasa rzecz nabyta ( a akurat nie narzekam na jej brak ) a młodym i panną młodą jest się raz w życiu !!!!! A żenująca jesteś ty ! - Skoro nie masz zamiaru nic mi tu wpisac ciekawego to daruj sobie jakiekolwiek komentarze - to to słabe i denne !

Gość Mała_Mi24
Chyba jestem sztywniarą, bo gdybym trafiła na wyzwanie "zaśpiewaj piosenkę", raczej bym się spięła niż rozruszała :P, ale to chyba przez to, że nie umiem śpiewać :D. Możesz opisać na ile swobodne będą zaproszone dziewczyny? Mam pomysł na kilka pytań, ale jeśli to będą np. grzeczne absolwentki liceum prowadzonego przez zakonnice, to pytanie "W jakim najdziwniejszym miejscu uprawiałaś seks?" może je wprawić w konsternację... W takim przypadku pytałabym raczej, ile miała lat, kiedy całowała się po raz pierwszy :P.

Towarzystwo będzie wyluzowane choć nie wszystkie się znają. Przedział wiekowy 25 - 33 lat więc śmiało można zadawać najróżniejsze pytania ;) Jeśli chodzi o zadania ze śpiewaniem to właśnie o to chodzi żeby się pośmiać ;) Napisałam śmieszną troszkę zboczoną piosenkę, a w zasadzie tekst do piosenki BOYS "Jesteś szalona" ściągnęłam podkład i wydrukowałam tekst. Teraz piosenka nazywa się " Jestem kocicą" hahahhahah..... Mam też zadania typu pocałuj ścianę lub polej kolejkę, skacz na jednej nodze ... Albo Jak gotuje się zupę pomidorową ...

Gość nie szkoda wam kasy
ohhh ale ktos sie obruszyl chyba jakis czuly punkt :P mi nie tyle o kase chodzi co o to, ze wg mnie wieczory panienskie i kawalerskie sa durne, ale jak kto woli, a bawic sie mozna i po slubie, nie trzeba robic takiej szopki jak panienski :P

Gość nie szkoda wam kasy
ohhh ale ktos sie obruszyl chyba jakis czuly punkt :P mi nie tyle o kase chodzi co o to, ze wg mnie wieczory panienskie i kawalerskie sa durne, ale jak kto woli, a bawic sie mozna i po slubie, nie trzeba robic takiej szopki jak panienski :P

Gość nie szkoda wam kasy

Gość gość
Podbijam, pilnie poszukuję striptizerów w wawy

Gość gość
A co jest dla was granicą przy zabawie ze striptizerem? Taniec przytulany, pocałunek, dłonie striptizera na waszej pupie, na biuście, na podbrzuszu? A w jakie miejsca wy jesteście gotowe dotykać striptizera? Klata, brzuch, tylek, to co ma pod slipami?

Gość trananexim1983ztfdm
ohhh ale ktos sie obruszyl chyba jakis czuly punkt mi nie tyle o kase chodzi co o to, ze wg mnie wieczory panienskie i kawalerskie sa durne, ale jak kto woli, a bawic sie mozna i po slubie, nie trzeba robic takiej szopki jak panienski Jasne http://url.callsteam.com/H47

Gość gość
Jeśli chodzi o męski striptiz, śmiało mogę polecić http://www.guardian-angels.pl/. Mają fajnych mężczyzn w grupie, a ponadto cenowo układa się to bardzo pomyślnie.

Gość gość
Okej , to jest chyba spoko opcja , ja bym zaryzykowała... Może to trochę pieniążków, ale wrażenia na pewno niezapomniane... http://www.partybus.pl/