Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaAnna5

wykrywacz metalu- kto z was ma?

Polecane posty

Gość pannaAnna5

chcialabym sie tym pobawic, a nie wiem co kupic... chodzi mi bardziej o militaria, a nie o taki ktory bedzie piszczal na kazdym gwozdziu

Gość Donata00
ja też bym się nim pobawiła

Gość pannaAnna5
na allegro sa po np 150, 350 ale podobno to jakis chinski badziew...

Gość gżdągżdałekerlas
każdy facet ma wykrywacz w gaciach, jak mu stoi to metal jest

Gość full metal jacket
no niestety te lepsze sporo kosztują, można zrobić samemu, jak ktoś ma zacięcie do elektrotechniki, ale to sporo roboty. jest takie forum "Elektroda" może tam gdzieś będzie kącik metalowych łowców

Gość pannaAnna5
dokładnie chodzi mi o to, ze kiedyś wpadł mi do cipki zloty kolczyk i za cholere nie moge go zlokalizować :(

Gość jar3cz3k
Ja polecam wykrywacz metalu Bounty

Gość salacinska
a to takie hobby teraz się uprawia? zwykłe spacery po plaży już niemodne?

Zawsze można trochę drobnych znalezc przy okazji ;) A tak serio to zawsze mnię kręciło poszukiwanie skarbów

Gość tchibko
mój chłopak tez szaleje na punkcie wykrywaczy metalu, ale on myśli że znajdzie olbrzymi skarb który Niemcy gdzieś zakopali i będzie bogaty :D ach te marzenia

Gość efv
w dobrym sklepie to są kwoty tak od 500zl, zapewne cena zalezna od mozliwosci/parametrow sprzetu, wagi, sily, zasiegu ect

Gość efv
Figaro>>>>> a czego poszukujesz? do jakiego szukania? w jakim terenie? no i ile chcesz wydac na sprzet? to cos doradzimy

Gość szkoda czasu na sen
wykrywacz metalu to fajna rzecz. ja takim amatorskim znalazlem u dzadka na podworku kilka łusek po nabojach i pare innyc metalowych pierdolek. I wtedy zainteresowalem sie tym . Skladam pieniadze na profesjonalny sprzet. Mam czas to moge polazic po lesie itp. Nigdy nic nie waidomo co sie znajdzie. Moze akurat trafie na jakis zloty samorodek albo niewybuch :/

Gość efv
a profesjonalny sprzet to wg Ciebie co? masz konkretny model upatrzony? sam skladasz urzadzenie?

Polski wykrywacz metalu hs-3 jest nie do zdarcia i jest typowy na militarkę. Na jednych bateriach można chodzić cały sezon poszukiwawczy.

Gość tchibko
mistalova - faktycznie drogi...;/ cała moja pensja i jeszcze trochę ale kwestia jest tego po jakim czasie się zwróci

Gość gęsiareczka
Mój mąż się w to bawi już od wielu lat . Teraz to już tylko czeka aż śniegi stopnieją, żeby znów ruszyć w pola.

Gość tchibko
czyli z twojego punktu widzenia to się opłaca?

Gość mistalova
myślisz, że się zwróci- masz szczęście? bo bez niego dużo nie znajdziesz...

Gość tchibko
może na spółkę z kimś ;) aż się dorobimy innego ten mi się podoba i jest w promocji

Gość tchibko
jeśli będę w stanie na patyku zarobić jakiś dodatkowy grosz to owszem pobawię się nim

jak chcecie dobry wykrywacz proponuje Gareta. A masz kogos kto z toba będzie chodził na początku na wykopki? Bo wiesz to nie jest taka prosta sprawa. Musisz wiedzieć co będziesz wyciągac. W lasach jest sporo fajnych fantów ale tez sporo takich co ci moga wyrwac głowę z piętami. Ktos kto się zna musi cię nauszyc rozróżniac sygnał. To nie jest tak że idziesz piszczy i zaczynasz kopać. kto ma pytania chętnie odpowiem, trochę siedze w militariach, i mam przyjaciół poszukiwaczy

jeżeli chcesz kupić wykrywacz żeby się "zwrócił" to daj sobie lepiej spokój z ta zabawą.

ooo ja tez bym takie cos chcialaaaaaa...bardzo ..pochodzilabym sobie po pobliskich lasach i poszukala resztek z drugiej wojny ....niemcy lubili zakopywac dobytek..