Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckin truth

w polsce zeby miec dziewczyne to trzeba byc albo przystojnym albo miec kupe kasy

Polecane posty

Gość fuckin truth

i duzo zarabiac. Tyle że mam tu na mysli naprawdę duzo, nie jakies wyplaty rzedu 3-5 tys bo to jest gowno i dziewczyny takich olewaja. Tylko gdzies 20000+ miesiecznie a najlpeiej miec jakis majatek już w miare albo odziedziczyc cos. Bez dwoch zdan inaczej chuja bedziecie mieli nie dziewczyne. Niestety takie czasy takie kobiety.

Gość fuckin truth
Empatyczny spierdalaj z mojego tamatu, czytam czasem twoje wypowiedzi ty jestes jakims pedrylem , masz sposob wypowiedzi jak baba A wracajac do tematu: no tak nie sa materialiskami to wtedy patrz punkt 1szy: musisz być zajebiscie przystojny

Gość trgrg
chyba że znajdziesz jakąś zdesperowaną laskę :D

Gość prawdaaaaaaaa
do autora: nie nasza wina, że jesteś tak beznadziejny że żadna cię nie chce:D i w dodatku tępy bo nie wszystkie są takie same!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkie są takie same. Inaczej tego nie można wytłumaczyć, że taki chłopak jak ja nie ma dziewczyny. A inni znowu nie mogą się opędzić od Was. Co nas różni? Ano tylko to, że nie zarabiam.

Gość prawdaaaaaaaa
to zacznij się oglądać za normalnymi dziewczynami a nie za plastykami które liczą tylko na kasę!!!!!!!!!!!!!! i weź nie pierdol Looooser

możecie sobie w doope wsadzić wasze frazesy i zapewnienia 🖐️ KAŻDA, podkreślam, KAŻDA kobieta (także moja i wasze matki, babki i siostry) podświadomie, biologicznie dążą do spokojnego życia w dobrobycie. Tak natura was wyposażyła, że jesteście po pierwsze za słabe, po drugie za głupie i po trzecie za leniwe żeby same o siebie zadbać. toteż od zawsze było tak że chłop narobił dzieci, ale i potem je utrzymywał, a kobieta musiała zapewnić mu obróbkę strawy jak umęczony pracą wracał do domu. toteż czymś zupełnie naturalnym jest, że kobiety gardzą nieudacznikami zarabiającymi jakieś grosze (lub co gorsza dorywczo:o). Bezpiecznie czuje sie przy facecie zamożnym, władczym, męskim 🖐️ A że lubi być rżnięta przez duże fiuty to jest chyba oczywista oczywistość. Małe fajfuski musicie się z tym pogodzić, że facet może być brzydki, ale jak ma porządną pałę to w kobietach i tak będzie przebierał. rzekłem 🖐️

Gość prawdaaaaaaaa
a tak wogóle nie dziwne że jesteś sam skoro tak o wszystkich myślisz, żałosny koleś. to pokaż foto??????? skoro to niemożliwe że jesteś sam hahahaha

blablabla nie ma czegos takiego jak kazda.... miecho pewnie jestes santo subito itd ten styl pisania poznam wszedzie

Gość elleona
Empatyczny po co się wogole udzielasz wtych roznych watkach jak gadasz takie glupoty ktore nic nie wnosza? Jaki jest tego sens?

jaki kurrwa styl?:classic_cool: mój styl to zorro, a twój dla zorro siodło bejbe:classic_cool:

Gość prawdaaaaaaaa
offerma Losser i Mięcho, normalnie żal:D znawcy kobiet, którzy siedzą w domu i walą konia godzinami i użalają się nad sobą!!!:D

Gość prawdaaaaaaaa
tak samo możemy i my powiedzieć, że każdy facet to kurwiarz, który przerucha wszystko na swojej drodze:D nie moja wina że tępi jesteście i nie rozumiecie że nie ma czegoś takiego "jest jak każda" albo "taka jak wszystkie"

po pierwsze primo pomarańczowa ściero - z szacunkiem proszę, nie rozmawiasz ze swoim pijanym ojcem. po drugie primo:classic_cool: oczywiście natężenie występowania poszczególnych zachowań jest różne dla różnych kobiet, ale występują o większości z was i przestańcie smętnie pierrdolić farmazony, że nie ma dla was znaczenia gdzie facet pracuje, ile zarabia, czy jak długą ma kuśkę :o proste pytanie - ile z was byłoby z bezrobotnym flegmatykiem z zaburzeniami potencji?:classic_cool:

>> tak samo możemy i my powiedzieć, że każdy facet to k**wiarz, który przerucha wszystko na swojej drodze i to jest poniekąd prawda - każdy w róznych okolicznościach, ale zawsze jak trafi się okazja, to zdrowy samiec ją wykorzysta:classic_cool: trzeba też pamiętać, że mężczyzna jest tak zaprogramowany, aby swoje geny powielać możliwie jak najczęściej, nie ważne z kim i gdzie 🖐️

Gość prawdaaaaaaaa
Mięcho jesteś tępym bezmózgowcem, po pierwsze ŚCIERO to mów sobie do twojej mamusi, a pijany to chyba twój ojciec chodzi, stąd masz życiowe problemy:D