Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuckin truth

w polsce zeby miec dziewczyne to trzeba byc albo przystojnym albo miec kupe kasy

Polecane posty

>> tak samo możemy i my powiedzieć, że każdy facet to k**wiarz, który przerucha wszystko na swojej drodze i to jest poniekąd prawda - każdy w róznych okolicznościach, ale zawsze jak trafi się okazja, to zdrowy samiec ją wykorzysta:classic_cool: trzeba też pamiętać, że mężczyzna jest tak zaprogramowany, aby swoje geny powielać możliwie jak najczęściej, nie ważne z kim i gdzie 🖐️

miedzy patrzeniem na poziom faceta i jego ambicje a leceniem ewidentnie na kase jest jest spora roznica jak ktos jej nue dostrzega to gratuluje ja nikomu w portfel nie zagladalam nigdy ale poziom czlowieka ogolny wychodzi i nie o kase chodzi

Gość fgfgfggfgfghgfgfhgghghghghhg
Piszac żeby koles dal swoje foto "skoro niemozliwe że jest sam" udowadniasz tylko slusznosc tezy nr 1: skoro nie ma kasy musi być zajebiscie przystojny. I kolo się zamyka 🖐️

Gość prawdaaaaaaaa
Mięcho po pierwsze to ŚCIERO mów sobie do mamusi a po drugie to chyba twój ojciec chodzi pijany, stąd i twoje problemy:D:D:D

popadanie w skrajnosci swiadczy o braku inteligencji a autor topiku wyraznie to zrobil

Gość prawdaaaaaaaa
Mięcho po pierwsze to ŚCIERO mów sobie do mamusi a po drugie to chyba twój ojciec chodzi pijany, stąd i twoje problemy:D:D:D

Gość fgfgfggfgfghgfgfhgghghghghhg
Piszac żeby koles dal swoje foto "skoro niemozliwe że jest sam" udowadniasz tylko slusznosc tezy nr 1: skoro nie ma kasy musi być zajebiscie przystojny. I kolo się zamyka 🖐️

Gość prawdaaaaaaaa

Gość prawdaaaaaaaa

Gość kakakakaka
No ale ja nie rozumiem o co Wam biega? Co z tego, że kobieta chcę mieć ładnego i ustawionego faceta, taki zawsze się kojarzy z rozsądkiem i zaradnością. Co Was to obchodzi? Po co się czepiacie? Dlaczego Wam to przeszkadza? Czy to nie jest do jasnej cholery jej sprawa, pistoletu temu bogatemu i ładnemu do głowy nie przystawia, przeciez on się na to godzi i jest git!!!!

Gość prawdaaaaaaaa

Gość hghdhdfhjhjjdfhghggggg
Piszac żeby koles dal foto "skoro niemozliwe że jest sam" udowadniasz tylko slusznosc tezy nr1 : jak nie masz hajsu musisz być zajebiscie przystojny. I kolo sdie zamyka 🖐️

Gość kakakakaka
No ale ja nie rozumiem o co Wam biega? Co z tego, że kobieta chcę mieć ładnego i ustawionego faceta, taki zawsze się kojarzy z rozsądkiem i zaradnością. Co Was to obchodzi? Po co się czepiacie? Dlaczego Wam to przeszkadza? Czy to nie jest do jasnej cholery jej sprawa, pistoletu temu bogatemu i ładnemu do głowy nie przystawia, przeciez on się na to godzi i jest git!!!!

A nie pomyślałes że wiele kobiet chce być właśnie niezależnych finansowo od swojego faceta?napewno marzeniem każdej z nas jest usłyszeć za kilka lat, że dupsko się przyzwyczaiło do siedzenia w domu, że to jego pieniądze więc on władca, dobroczyńca bedzie wydzielal na to i tam to. A huj z takim facetem. Generalnie faceci z kasą nie są z klasą. A kobieta która szuka partnera nie chce ruchacza z dobra fura i fistaszkiem zamiast mózgu :)

Gość prawdaaaaaaaa

miecho a ty potrafil bys ustatkowac sie przy takiej aseksualnej,chorej,nieudacznej kobiecie i jeszcze byc do twego mega promiennym kazdego dnia??proste pyt.czekam

Gość hghdhdfhjhjjdfhghggggg
Piszac żeby koles dal foto "skoro niemozliwe że jest sam" udowadniasz tylko slusznosc tezy nr1 : jak nie masz hajsu musisz być zajebiscie przystojny. I kolo sdie zamyka 🖐️

A nie pomyślałes że wiele kobiet chce być właśnie niezależnych finansowo od swojego faceta?napewno marzeniem każdej z nas jest usłyszeć za kilka lat, że dupsko się przyzwyczaiło do siedzenia w domu, że to jego pieniądze więc on władca, dobroczyńca bedzie wydzielal na to i tam to. A huj z takim facetem. Generalnie faceci z kasą nie są z klasą. A kobieta która szuka partnera nie chce ruchacza z dobra fura i fistaszkiem zamiast mózgu :)

>>tak samo możemy i my powiedzieć, że każdy facet to k**wiarz, który przerucha wszystko na swojej drodze i to jest prawda 🖐️ w odpowiednich okolicznościach i z odpowiednią osobą każdy facet to zrobi. (chyba że pedał albo ciota) faceci są zaprogramowani to tego, aby swój materiał genetyczny powielać zawsze i wszędzie - czysta biologia 🖐️

Gość moj facet nie jest ani straszn
ie bogaty ani strasznie przystojny a kocham go najmnocniej w swiecie:)

Gość kakakakaka

miecho proste pyt do ciebie.czy potrafilbys spedzic zycie z askeksualna,biedna, chora,nieudaczna kobieta.a do tego byc promiennym kazdego dnia i obnosic sie z tym swiatu??

miecho proste pyt do ciebie.czy potrafilbys spedzic zycie z askeksualna,biedna, chora,nieudaczna kobieta.a do tego byc promiennym kazdego dnia i obnosic sie z tym swiatu??

Gość co za bzdura !! QQ
chyba na jakies wypaczone babiszony trafiles, dla mnie najwazniejsze jest to, zeby byc razem, moglabym z moim facetem zamieszkac w buszu pod palma, zeby tylko zwiazek byl udany i normalny, nie jakies zdrady, klamstwa, uwazam, ze jak ktos ma za duzo kasy to mu sie w glowie przewraca takie zwiazki koncza sie rozwodem i rozpadem rodziny, najczescie jak koles jest nadziany, biegaja za nim jakies malolaty, a zona zostaje kopnieta w d... dlatego dziekuje, za takie zycie, wole skormne ale pelne milosci i szacunku

Gość co za bzdura !! QQ
chyba na jakies wypaczone babiszony trafiles, dla mnie najwazniejsze jest to, zeby byc razem, moglabym z moim facetem zamieszkac w buszu pod palma, zeby tylko zwiazek byl udany i normalny, nie jakies zdrady, klamstwa, uwazam, ze jak ktos ma za duzo kasy to mu sie w glowie przewraca takie zwiazki koncza sie rozwodem i rozpadem rodziny, najczescie jak koles jest nadziany, biegaja za nim jakies malolaty, a zona zostaje kopnieta w d... dlatego dziekuje, za takie zycie, wole skormne ale pelne milosci i szacunku

ileż to juz było historii typu - nie potrzeba nam pieniędzy, nie potrzeba nam domu, grunt że mamy siebie. mało który związek przetrwał.. podziw u kobiet wzbudza mężczyzna zadbany, przystojny, z dobrym samochodem, dobrą pracą i dobrymi dochodami. w większości przypadków oznacza to że jest zaradny życiowo, że ma łeb na karku i w razie co zaopiekuje sie swoją małą pszczółką:classic_cool: kobiety czują to i dlatego są uległe wobec swoich misiów. Duży kuttas jest dodatkowym atutem:classic_cool: najbardziej śmiać mi sie chce z samotnych zapomnianych przez świat grubawych prosiaków mieniących sie singlami, które SĄ NIEZALEŻNE, mają POZYCJĘ, i CAŁY CZAS CZEKAJĄ na odpowiedniego mężczyznę buhjahhahaha :D:D:D:D

Gość co za bzdura !! QQ
bycie zaradny, a bycie nadzianym to nie to samo, po co mi facet, ktory jest nadziany, powiedzmy ma wlasna firme, jest biznesmenem i ciagle tylko w rozjazdach, po co mi wielki dom z basenem jesli mieszkalabym w nim sama ?? kwestia podejscia, ale mnie takie cos nie kreci