Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

takiej bezczelnosci durnowatej to jeszcze nie widzialam

Polecane posty

codziennie ludzie mnie zadziwiają swoją glupotą. bylismy z chlopakiem w aquaparku i ktoś podpierdzielił mu klapki :O no szok i co on ztymi japonkami zrobi? zwykłe steropianowe japonki stało tam takich setka. nie wiem:O i co bedzie w tym chodzil? nie brzydzi się ze sie czyms zarazi? jezuu ludzie to debile bo pzreciez nie sprzeda uzywanych klapek, jeszcze zeby chociaz byly markowe :O zal niewiadomo czy sie smiac czy plakac :D

Gość ,kmkmkmk
moze to taki psikus:)

Gość po angielsku...angielsku..ang.
No co? Umyje je, i będzie o dyche do przodu....

Gość n.kn.k,n
moze to byl jakis kleptoman, a kleptomania to powazna i ciezka przypadlosc

ale mnie rozśmieszyłaś :D przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać :D:D

Gość pewnie kotś się pomylił
i je wziął sama napisałaś, ze były tam setki klapek, o pomyłkę nie trudno

jak to mowia okazja czyni zlodzieja :D widocznie az za latwo bylo je ukrasc. moze ktos to zrobil dla sportu Ogladaliscie "sniadanie u Tiffany'ego"? para weszla do nowojorskiego sklepu typu "szystko po 4 zl" i ukradla 2 maski - tak dla podniesienia adrenaliny ;)

wole wierzyc ze ktos sie pomylil niez ukradl klapki z basenu :D zreszta jak sie pomylil to przy pakowaniu rzeczy w pzrebieralni chyba nie latwo stwierdzic ze ma sie na nogach badz w reku nie swoje klapki i mozna zaniesc do punktu informacji:) nie pomyslalam ze kogos moga zainetresowac czyjes japonki z bog wie jakimi chorobami grzybicami itp bo przeciez nie wiedzial czyje są :P

Gość jhjhjhjhjhj
ludzie sa bezczelni :O

Gość żałosneeeeeeeeeeeeee
hahah wlasnie w radio zet mowili o zaginionych klapkach ja jebie :classic_cool:

Gość !!!!!!!!!
ok ale nawet jak ktos się pomylił i dopiero w sztni zobaczyl ze to nie jego to pewnie to zlał i nie chciało mu sie szukać wlaściciela klapków za dychę, jakiś ignorant. ale jeśli ktos zajebał te klapki to mega siara....

Gość eeeeeeeeeeeeeetam
a może to wy zostawiliście gdzie indziej i posądzacie kogoś o kradzież? Albo sprzątacz pomysłał "ale badziewie za dychę" i do kosza na śmieci wrzucił?

zostawilismy tam gdzie wszyscy ludzie czyli przy wyjsciu z pryszniców a przy wejsciu na basen :) nie staly sobie same osobno i byly w miare nowe wiec moze dlatego ktos sie skusił :D:D

Gość katakombe
no straszne. Ja w podstawówce przyszłam do domu z nieswoim tornistrem, był bardzo podobny i sie pomyliłam po wyjściu ze stołówki. Pewnie ktoś miała takie same/bardzo podobne i może nawet nigdy się nie zorientuje, że wział nie swoje. Faceci nie są tacy dokładni jak chodzi o takie pierdoły jak klapki.