Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xgfuhgk

Mam dziwny problem z brzuchem

Polecane posty

Gość xgfuhgk

Dzisiaj spojrzałam na siebie w lustrze i sie przestraszyłam.Ogólnie jestem szczupła,spodnie moglabym nosić w rozm 34 gdybym sie dopinała w pasie :O Od jakiegoś czasu jestem na zdrowej diecie i chudnę ze wszystkiego,tylko nie z brzucha.Wyglada to bardzo dziwnie i nienaturalnie-szczupła,a brzuch wielki,pod bluzką rysuje sie jakbym była w ciąży.Nie wiem czy to jest normalne...

Niestety na brzuch to trzeba dużo ćwiczyć. pocieszę Cię, ze kefir jest dobry na spalanie tkanki tłuszczowej na brzuchu

Gość xgfuhgk
A możesz mi powiedziec ile konkretnie i co powinnam ćwiczyć?Bo mam już dość,od paru lat walcze z tym brzuchem i nigdy mi sie nie udało,nawet jak robiłam 500 brzuszków dziennie,ale teraz już sie naprawdę wkurzyłam :O

Gość mhmhmhm
wpisz w goglach sobie 6 weidera czy jakos tak super cwiczenia

Gość xgfuhgk
Ćwiczyłam to już kiedyś,doszłam do połowy i nie widziałam żadnych efektów.Przeczytałam gdzies,że te ćwiczenia tylko rzeźbią mięśnie,a nie spalają tkankę tłuszczową,więc nawet jeśli wyrobiłabym sobie mięśnie,to i tak byłyby przykryte tłuszczem :(

Gość mhmhmhm
mozesz dodac do tego inne cwiczenia zaraz ci znajde takie ktore stosowalam z 6 w i naprawde bylo widac efekty bo to sa cwiczenie do spalania masy tluszczowej a 6w faktycznie do zezby zaraz poszukam i ci wrzuce

Gość garagarahaha
może nie zbyt zdrowe ale działa: owiń brzuch i plecy folią spożywczą i biegaj :)

Gość xgfuhgk
Dzięki wielkie.A po jakim czasie widziałaś efekty?

Gość mhmhmhm
efekty widzialam po 2 tygodniach ale samemu ciezko okreslic swoj wyglad ogulnie mysle ze jak kilka tygodni pocwiczysz regularnie to ci da to bardzo duzo bardzo wazne jest jesli chcesz schudnac bys wykonywala cwiczenia codziennie o tej samej godzinie mozesz sobie codziennie zwiekszac ilosc powtorzen i serii tylko nie przesadzaj bo beda zakfasy polacz takie cwiczenia z 6w a bedzie gitara ale najwazniejsza jest systematycznosc cwiczen