Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bababebe

nieznosna bratowa.

Polecane posty

Gość bababebe

moj brat jest od 3 lat z laska, ktorej nikt w rodzinie nie toleruje, uwaza sie za pepek swiata, niemalze trzeba jej postawic tron w pokoju jak zaszczyci nas swoja obecnoscia. jezdzi mojego brata autem, ma swoje ale nie - bo jego jest zatankowane. teraz kupil mieszkanie, ona nadzoruje remont, on wyklada gruba kase a ona rozklada wszystkich po katach. nie sa zareczeni, bo on nie jest pewien czy to ta, sadze ze on po prostu ma syndrom odrzucenia po dawnej kobiecie, ktora po 5 latach go zostawila i tej trzyma sie kurczowo. ni to ladne, ni inteligentne. w dodatku jest strasznie falszywa, probowalam sie z nia zaprzyjaznic, to pozniej wszyscy wspolni znajomi wiedzieli kazdy szczegol z minuty spedzonej ze mna, przekrecony o 180*. stwirdzenie ladna pogoda dla niej brzmialo jak ania ma gruba dupe. mamy po 20 lat i pisze do was bo nie wiem jak sie jej pozbyc. nic do niego nie przemawia. kazdy mu mowi, ze to utrzymanka, ze nie pracuje a na studiach wiecznie brakuje jej kasy i oczywiscie Piotrek za to placi, ze go wykorzystuje - ale nie. wszyscy sa zli. w dodatku robi wieczne afery ze kazdy ja zle traktuje a i tak wszyscy chodza na paluszkach zeby nie urazic damy.. bo jak uraza to brat odwraca sie od rodziny i kontakt sie urywa. wy wszystko wiecie. blagam!

Gość bebebaba
Hmm skąd ja to znam moja bratowa mówi o wszystkich niesamowite historie , ąz naprawde nie chcę mi się tego pisać tylko szkoda mi mojego brata , w tym przypadku jest o tyle gorzej że jest po ślubie i ma dziecko. Sama bym chciała się jej pozbyć wszyscy wszystko widzą ale się boją odezwać że mój brat się załamie;(

Gość stara wyga
No cóż o ile twoj brat nie zauważa tych wszystkich wad, to wyjście masz jedno; znaleźć mu nową sympatyczną dziewczynę:) Może masz jakieś fajne wolne koleżanki? Albo poszukaj kogoś w necie:)