Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaa1988

Oceńcie taka sytuacje

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa1988

Czy jeśli ja z rodzicami organizuje przyjęcie w jednym z droższych lokali z okolicy - wydajemy na prawdę sporo pieniędzy, wiadomo, że płacimy za jedzienie, placki, tort i staramy się żeby wszystko wyszło dobrze ( bo chyba nikt nie chce wstydu zrobić w takim dniu !! ). A przyszli teściowie - wczoraj powiedzieli, że oni każdemu, kogo proszą z gości mówią ze ma zjeść porządny obiad w domu, bo nie wiadomo jak z jedziem u nas bedzie To czy byłybyście wkurzone czy ja przesadzam - bo mnie to osobiście uraziło i jestem wkurzona na maxa wrrrr :] A i czy bardzo chamsko odpowiedziałam " To niech pani zaproponuje lepszy lokal jak Pani uważa ze ten jest zły "

Gość no to bosko sie zapowiada
Dla mnie szok wogole ze twoi rodziece organizują całe wesele a rodzina Młodego ma tylko przyjsc u mnie sami zesmy organizowali wesele rodzice dołozyli sie tyle ile mogli i mogli poradzic ale nie mieli mozliwości do podejmowania ostatecznych decyzji nie myslałam ze jeszcze ktos robi wesele na starych zasadach ze Rodzina Panny Młodej robi wesele a Pana Młodego wóde i nic wiecej Szok Szok Szok

a co do przszłej mamusi - miałaś prawo sie wkurzyć i ja to pewnie miała bym juz do niej taki dystans na bardzo długo

Gość onaaaaaaaaa1988
dzięki, za odpowiedzi, cały czas mi to nie chce wyjść z głowy, rodzice chcą to załagodzić i mówią ze tak im sie powiedziało....... Ale rano zdecydowaliśmy ze już poprawin raczej nie robimy:/. A najlepszy motyw z pieniędzmi za kościół........... Z tego co ja wiem płaci Pan Młody, ale mamusia mu zaznaczyła ze za księdza owszem ma zapłacić, ale za kwiaty do kościoła to już koniecznie ja mam zapłacić. Jestem wkurzona i tyle :(

Gość kafe zdirowata
Kurffa nie dej sobą pomiaratać - ewidentnie rodzina buraków :o

Gość onaaaaaaaaa1988
podnosze ;( napiszcie coś jeszcze

nO SZOK To moze jeszcze zapłać za kiecke teściowej, garnitur teścia i wyprawke dla przyszłego męża oni niech przyjda tylko sie zaprezentują ijeszcze pogrymaszą MNIE BY STRZELIŁO W PÓŁ i tak ty i twoi rodzice spokojnie podchodzicie do sprawy

I jesteś pewna, że chcesz wyjść za mąż za gościa, który pochodzi z takiej gburowatej rodziny?? Współczuje ci... Może ty najpierw z nim pogadaj, jak on to widzi, czy zgadza sie z tym, co jego rodzice mówią, czy mysli tak jak ty...