Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiajjestpiatek

dzis ostatni dzien tygodnia...

Polecane posty

Gość dzisiajjestpiatek

Jak dobrze. Dzis w nocy sporo tu pisalam, ale poszlam sobie. i dobrze zrobilam. Glowa mi PO PROSTU peka no ale coz... takie zycie. Jakos musze pokutowac dalej za to ze jako male dziecka zarlam jakas kielbase NA POPED doslownie bo nie wiem po co. To dziecko chyba sie juz smazy, ojciec tez bo poszedl zabijac bo brygidki rovbia to samo i nic. Teraz juz sie smaza razem, a ja sie nazarlam KIELBASY wiecie. Ja nie moge. Glowa mi zaraz odleci. Tego sie nie dalo NICZYM ograc bo ON tak stal o dzieci wiecie, ze zadnego nie OLAL co kazdego dziwilo, ale wszystkie BLOGOSLAWIL. BLOGOSLAWIL. A czemu ich nie rozgrzeszal? I chyba tak sie zaczelo. Bo ja spotkalam Boga tak jak czlowieka - bo mnie brygidki wyratowaly od potepienia wiecznego teraz sie dowiem i dzieki temu ZYDZI MAJA KRZYZ. Poraz pierwszy maja krzyz DZIEKI BRYGIDKOM - taki sukces Kosciola dzieki DZISIAJJESTPIATEK. To nie jest ZADEN SUKCES ich - oni to wszystko maja napisane w swoich ksiazkach i tyle. Tylko tego nie czytaja wiecie. Jedynie przepisy i tyle. PRAWA. A jakie to prawo jest wiecie. JAKIE ONO JEST? Dlaczego ich nie rozgrzeszal? A powinien rozgrzeszyc wszystkie dzieci? Tak uwazaja brygidki pewnie. No je tez. Je tez. Takie szmaty. Zdania nie zmieniam. Czy jestem po stronie swojej matki? Nie. Tyle ile. Jak zwykle. Przez nia mozna umrzec na KROWIM LANCUCHU lub isc do pieca albo nie wiem - bol glowy to juz szczyt milosierdzia bozego wiecie - tyle warta ona i jej pomysly. Bo mialam szanse pracowac na uczelni, ale ... i tyle. Zeby nie bylo, ze nie szanuje uczelni. Na swoj sposob tak i tyle. NA KROWIM LANCUCHU sie mialam powiesic - na to nie wpadlam. W ogole nie wpadlam na powieszenie sie wiecie. Nie - na sznurze nie bo to rodzice sie powiesili, zostal krowi lancuch jak matka. Nie umialam wymyslic i tyle. Zeby nie bylo, ze KROLOWA ANGLII powiesila sie na KROWIM LANCUCHU i to wystarczylo. No to sie okaze wiecie bo moim zdaniem NIE WYSTARCZYLO. Wiecie czemu moge byc w Polsce? Bo pieniadze od Zydow na...psychiatre sie dowiem. No dobre i to. Nie zaszkodzi. A powinni byc od gejow BO TAK JEST W BANKACH wiecie. No ale skad oni sa? Skad oni sa? A skad jest Afryka sie dowiem. Od ich ZBAWICIELA im powiem. OD ZBAWCY ich. Aaaa - pomarudza troche i dadza. Zeby nie bylo, ze nie bylo Zbawiciela. Byl - zaraz na poczatku. Bo czemu nie ma innego tego Pana Jezusa W ICH RYBICH SERCACH wiecie... no coz... i taka uwaga, zeby nie czytali JEDYNIE prawa mojzeszowego bo to oszalec mozna i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Wszyscy Zydzi i brygidki od Kaina i uwazajcie i tyle. Ach tam.. co tu wiecej gadac i tyle :( No po mnie maja BIBLIE. Moga se ja poczytac - CO TAM SIE DZIALO I TYLE. Czy moj promotor moze byc zapytaja bracia? Nie. To oszust 10 lat do kitu i tyle. Po mnie w Polsce zostaje laka, rzeki zostaja, stawy ZARYBIONE i tyle. No to duzo. Wszelkiego rodzaju dobra lasu, wysokie zwierzeta i tyle. I koniec. Nic poza tym. Zadnej szkoly nie bylo i tyle. Ta moja matka nie miala szans na policje wiecie. No ale to wina panstwa. Dla matki mogla byc - policjantka bardzo dobrze. Ale ona szans na to zadnych nie miala i tyle. Hmmm... no ale byla ta krolowa Anglii, a ja? Mialam byc krolowa Polski - nic z tego :( No coz... obgadywana bym byla a matke WSTRETNIE wiecie. No ale... w koncu bym wziela dzieci i wyjechala. EEE... skonczylabym na KROWIM POWROZIE. Ja bym sie powiesila z dziecmi sama po rozwodzie. Robcie se z nimi co chcecie - bez sil bo TAKA ADOPCJA. A ojciec jak ojciec matki chociaz... nie to samo. Nie to samo. On mial ZDANIEM RODZINY isc na magazyn i zrobic dziecko w brygidkach. Mojej matce nie mogl. Choc na magazynie mial ozenic sie i miec dzieci. A on pojdzie na ksiedza. Bo mial sie ozenic i isc na magazyn to on poszedl na ksiedza. Bo wiecie - tak sie wyrazajcie o szkolach ksiezy katolickich - kogo tam przyjmuja... i tyle :( I NIE ZYCZYL NIC matce bo to wiem, ale uwazal, ze nie ma szans. Nie ma szans i tyle :( I ja skreslil. To chyba tak Zydzi mowia - jeszcze sie nie urodzila a juz zamknela oczy dla niego albo wiecie jeszcze sie nie zaczelo a juz sie skonczylo. Niezle. Tez taki bubel ostatni choc on tylko zaliczal wspolzycie, a poszlo o pozycje niemieckie bo ten brat taki w tej Holandii jazda figurowa. Bo wiecie co - jako male dziecko bardzo jazde figurowa na lodzie, na lyzwach. I czemu oni nie maja tych POZYCJI zeby...ograc zwierzeta i je MIEC. Bo maja jazde figurowa na lyzwach - tam zawsze byly figury, a ostatnio tylko skacza i tyle. Aksel ROSE tam robia. I sobie to zaraz ogralam i nie Niemka i tyle. Bo czemu nie Niemka jak ma paszport - bo niem FIGUR NIEMIECKICH. Jeszcze geometria to ogrywali. A czemu na wschodzie nie ma figur? Czy figury sa wazne sie dowiem. No... oni maja rozne rzeczyna ogranie figur i to jest wazne bo SA ZWIERZETA wiecie. Czyli jak to robia? Jak zwierzeta i tyle. Jak Indianie sie dowiem nie wnikam w szczegoly bo to musi tak zostac bo inaczej nie sa panstwem, a tak panstwo i tyle. PANSTWO PANDY - Chiny najgorsze i tyle. Bo czemu komuna?Bo poszlo o niemieckie POZYCJE - czy sa wazne czy nie wiecie. I matce nigdy nie przebacze ze mnie ludzkim miesem od brygidek futrowala. Ja w ogole nie stoje o jedzenie - jej. Bo tak to tam kuchareczka, ale od tego bylam tak chora, ze omal nie zwariowalam i to latami coraz gorzej i gorzej. No Jonestown to ja odpowiadam za to jak zwykle, ale no dobrze lecz reszta to co wy - Lockerbie jakbym latala - raz ale to Stany ogrywalam, zebym mogla stac o Londyn bo przeciez co tam w tym Londynie, ale anglistka to mialam miec Londyn bo w pierwszej szkole Londynu nie mialam. Najwazniejsze bylo ze anglistka bez Londynu - bo Locerbie sie stracil. Bo mnie wyrzucili ze Londynu nie mialam - bez sensu. Za Szekspira to jeszcze. Za Londyn? To jeszcze nikt nikogo nie wyrzucil. Ja do szkoly juz nie wroce nigdy zadnej. Jedynie , ze mam rodowod ale juz ten zydowski pieprze to juz nie dziala. Mam 2 inne rodowody za to - tez zydowskie ale SWIATYNNE - czyli katechetka. Tam sie osmieszac angielskim nie bede. Jedna parafia wiecie. No wylecialam 6 lat temu i bym odeszla, moze bym juz wisiala na sznurku jak Ania Shirley ale no ... co ja mialam robic. A jak nie Ania Shirley to jak taka kolezanka ze studiow w ciazy z ojcem - matka katechetka, nie? Ania Shirley. Ta druga kolezanka tez matka katechetka - Ania Shirley. Ci Zydzi w tych bankach - to jeszcze przede mna - Ania Shirley. Od kogo zbieram pieniadze - od krolowej Anglii. Bo czemu nie od rodziny - od krolowej Anglii. Nie - no jaka ja bylam zalosna jak ta Ania Shirley. Bo czemu nie wyszlam KIEDYS za maz. Bo wiecznie zero na koncie. Co to 1000 zl wyplaty w szkole. Ale no jakos lecialo. Od razu przepadlam za peta bo widac. No i takie zycie. Dobrze bylo jedynie na wynajmnie bo widac i teraz problem w Londynie co zrobic z mieszkaniem - moje dzieci tam przyjda - juz szans nie ma wiecie. No i teraz ta moja matka - co ona oszalala z ta krowa. To byl najwazniejszy watek dla niej bo widac. Jak krowa weszla gdzies tam i nikt jej nigdy nie wybaczyl i cos tam cos tam, czyli szatan cos jej mowil - ja wiem co - a krowa wciagnela ja GLOSEM ze robi MU... i tak ja wciagnelo na powieszenie NA KROWIM LANCUCHU, ze on jej cos mowil ten POTWOR - Bog Ojciec to byl... ja wiem co on jej mowil i tyle. I koniec :( Tyle napisze, a reszta to strata czasu i tyle. I wniosek - nie pisze sie ksiazek na lekcjach. Bo teraz matka jej nie chce - ZA TO. No ale... i to jeszcze nauczycielka jej cos przynosila - materialy i do dzis jest obrazona, ze zrobila COS TAKIEGO. Znaczy co? I wiecie co - tam byl list pozegnalny i tyle. I specjalnie sie najadla przed smiercia i dalszy ciag tej historii jest w USA i tez musza to ogrywac bo im PRZEZE MNIE zwierzeta pojda - przeze mnie, przez krolowa Anglii tak chciala wyjechac i nic. No ale tego nie rozumieja. I teraz ja wiem czemu nie mogla, ale ona nie rozumiala czemu. I sie powiesila. No a ten ojciec jej - to bylo pomowienie co sie stalo, ale i tak lepszy niz moj bo na pogrzeb przyszedl a moj nawet spojrzec nie raczyl. Mial nie stac o zdjecia jesli tylko tyle mam do napisania. No wiecie - nie ozenic sie majac stala prace. Wariat :( Zrobil sobie 2 dzieci i co? No to w brygidkach te dzieci. Nie rodzinie je oddal. Idiota i tyle. Jak moja matka sie dowiem? Ktora i tyle. Jakie rodowody mam ZEBY ISC DO SZKOLY? Biblijne, SWIATYNNE - grzebanie po rodzinach to oznacza oraz moca wiare i mocna rodzina. Bez ustawionej rodziny NIE i tyle. Bo jest strasznie. Gdzie jest lepiej nie wiem no ale... i tyle. Zakon dla mnie - nie rodzina i tyle. Ale jak sie wezme w garsc czyli bede miec pieniadze bo to jest jedyny warunek bo chyba oszaleje inaczej i tyle. Po takiej matce nie bedac zwierzeciem. Bo pewnie trafilabym na zwierze i tyle. Co mam do braci? Juz nic. Mnie nie wyszlo w zyciu im tak. Kontakt urywam - jak chca niech sie wieszaja na krowim lancuchu. Nie wiem... stawiam na matke. Czemu nie na braci? Nie umiem. Ciagneliby mnie do malzenstwa a mam 35 lat, jest to niemozliwe i tyle. Zbieram im wszystkie historie, sa normalni. Zostaje to co na poczatku, ale rok jestem starsza i widzicie jaka jestem - nastepna krolowa Anglii i tyle. Bo by mi lzej bylo - no jakby to byla NAPRAWDE ich praca wiecie. W sensie oni by tam rzadzili jak Elzbieta Pierwsza. Albo na dwor wiecie - tez nie - do Elzbiety Pierwszej na dwor moge isc. Tam taka krolowa - jedna buda bo wiadac. A z polskiej szkoly sie smieja, ze mialam Londyn od gory - nie zauwazyli i moze slusznie bo po co tam sie krolestwem przejmowac - skoro mam wiecie Diane, ksiazeta to jak moglam Londynu nie miec. Ja powiem wam bylam tam to mi sie wydawalo, ze to tam sie chyba urodzilam czy cos w tym rodzaju. Takie cos. A mieso ludzkie to na poped penis. Cos na odwrot. Bo to dziecka i tyle. I co to dalej? I wiecie - ta moja matka ten grob. Tam byla ekshumacja, zbierajcie to swinstwo -przenoscie ja do niemiec. No i sluchajcie otwarli grob SZYBKO i nie bylo... nic w tym grobie. Oni nie mogli w to uwierzyc. Taki cud, ze nic nie bylo, nawet CZASZKI nie bylo niczego i tyle. Ona chyba zmartwychwstala wiecie - tak mowili. To niemozliwe - ona byla wysmarowana. Jak Chrystusa ja wysmarowali do grobu i tego zalowali bo by kase dostali ZA MIESZKANIE. I nie dopuscila do tego bo mialo sie skonczyc na wynajmnie. Tego mieszkania mialo nie byc. Bo teraz sie dowiem Londyn to mieszkania , ona miala mieszkanie OD BRYGIDEK zeby sie wyniosla ale wiecie... ona nie wiedziala, ze to od brygidek. No to im to zwraca - niech sie wyniosa bo zawsze bylo, ze na razie w Niemczech, a co dalej nie wiadomo. I tak do dzis w Niemczech - ciekawe jak nie? I tyle :( No taka historia to jest i nic wiecej :( I tyle. I dlatego po Panu Jezusie jak przyszedl to mial zostac krzyz i zostal ale ... jako SYMBOL jak te ryby. Teraz mam krzyz. To sie juz nie dam. Bo Zydzi maja krzyz i mnie nie chca - mam se isc do gejow. A mnie wszystko jedno i tyle. Bo mnie pomawiaja w tej ostatniej firmie ze ich w necie obgadalam. No wiecie - oni maja wiedziec kto zabil - kto zabil prawo do zabojstwa - niekoniecznie, jeszcze sa imiona, tatulaze tez znacza. kazdy sie oszukuje i NIC POZA TYM. Nic. Ta firma nic mi nie zrobi ostatnia bo tam kazdy kazdego klamie jak w tych brygidkach - ta dyrektorka , wszyscy klamali, wszyscy. A moja matka ona CHCIALA sie tak rozlozyc, szybko, zeby nigdy jej nie bylo, a tego dziecka tez nie ma. Bo po co ona o mnie stala skoro sie nazarlam miesa ludzkiego, DZIECKA , no ale do tego dopuscila bo NIE CHCIALA ZEBYM ISTNIALA. No to tak sie robi w razie co nie istnialam i tyle. A przeciez sie urodzilam to musze umrzec i zyje i tyle. No ale tak se tam wymyslila i wszystko i tak bedzie tu jak tam na ojca bo dopuscili do pocalunkow w mniejszym gimnazjum wiecie jak grala te Anie Shirley, pozniej musiala palic, zeby byc MORALNA. Po co jej sie na to zgodzili. Po prostu byla zaburzona, mieli w leb ja walnac i koniec. I tak sie po niej darli jak glupi. I bylo darli sie to sie wyniosla. Bo czemu Analiza slyszala glosy, dlaczego nie fruwala JAK TAMTA W USA - zas sa Niemcy gorsi i tyle i koniec. No wiecie takie rzeczy to sa i tyle. Po co im ten Berlin? I widzicie tak sie wziely stoilice - tak mialo byc STOLICA. Bo co to bedzie Miasto Swiete - stolica. No i ten Rzym z tej Apokalipsy i tyle. I wiecie Polska silnie pro USA miala byc. Choc ta Elzbieta Pierwsza - to angielski Hitler i TAKA PRAWDA i tam tez bedzie jakas STOLICA budowana przez Indian bo sie bez sensu kladli na te stosy - mieli uciekac na dol, oni bez sensu walczyli i wszystko. Bo skad oni byli stamtad i tylko od Kolumba ze jakies Indie byly i tam pelno lasow i dlatego mu sie pokrecilo. Podobno bo Aleksander tam byl. A wiecie po co plynal do tych Indii ten Kolumb NOWA DROGA? Bo slonie by im sie przydaly zeby ich uzywac w rolnictwie - bo to podobno cos tam bylo. A pozniej wiecie atlasy , mapy - i wielkie odkrycie Kolumba i tyle. Ale to tam jeszcze takie - jak on mial on mial morze - on mial morze. Mowili - masz siedziec ze stara plyn, ale to morze mial zle - niby mogl tam plywac niby nie. WIELKI ODKRYWCA -cos tam odkryl. Groby mial odkryc i tyle. No ale trzcine cukrowa odkryl. No tam zrobimy biznes na tym. Tu sie slodko, tam zje slodko. Smaczne i taki to byl ODKRYWCA. I w Chinach sie smiali - jakie odkrycia oni mieli GEOGRAFICZNE. Zydzi a oni i smolili cala Europe i do dzis po stronie Zydow - stad komuna, a ci sie bali ich ochrzcic i tak no ... moga zalowac, ale Chiny to zawsze pandy juz i dalej i wyzej. I Rzymianie i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
cdn. ... Kolumba ze jakies Indie byly i tam pelno lasow i dlatego mu sie pokrecilo. Podobno bo Aleksander tam byl. A wiecie po co plynal do tych Indii ten Kolumb NOWA DROGA? Bo slonie by im sie przydaly zeby ich uzywac w rolnictwie - bo to podobno cos tam bylo. A pozniej wiecie atlasy , mapy - i wielkie odkrycie Kolumba i tyle. Ale to tam jeszcze takie - jak on mial on mial morze - on mial morze. Mowili - masz siedziec ze stara plyn, ale to morze mial zle - niby mogl tam plywac niby nie. WIELKI ODKRYWCA -cos tam odkryl. Groby mial odkryc i tyle. No ale trzcine cukrowa odkryl. No tam zrobimy biznes na tym. Tu sie slodko, tam zje slodko. Smaczne i taki to byl ODKRYWCA. I w Chinach sie smiali - jakie odkrycia oni mieli GEOGRAFICZNE. Zydzi a oni i smolili cala Europe i do dzis po stronie Zydow - stad komuna, a ci sie bali ich ochrzcic i tak no ... moga zalowac, ale Chiny to zawsze pandy juz i dalej i wyzej. I Rzymianie i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Ja nie jestem od Bachledy - Bachleda rzadzi sie dowiem, ale jej koniec marny. Dobrze rzadzi i mam sie odpieprzyc. Ale koniec jej marny - potepienie wieczne bo nie jest Niemka. Tam jest Niemka - no to papier choc -bez sensu zupelnie. Ta laska jest pojebana umyslowo. Ona jest chora psychicznie dla normalnego czlowieka. Moja matka byla mniej chora niz ona a adoptowana sierota i tyle. Uwazaja ze dobrze rzadzi i moze byc - Niemcy. No ale idzie przez nich do piekla i tyle. jej sprawa. A dziecko chyba tez bo jej. Nie ojca - ojciec go nie chce i tyle. Dla mnie ona przepadla - to co zrobila , cale jej zycie - brak wartosci jakichkolwiek i tyle. No jakies tam wartosci JAK UKWIAL - Ania Shirley. Dziecko SZTUCZNA gwiazda. Na choince. Ona go nie da bo je zgnoja. Marynarzem by moglo byc wiecie od ojca - jakies wyzsze szkoly i tyle. Ale zas nie - aktor chyba ZAPLACONY. tyle umie wymyslic, z czego zyje nie wiem. przez nia na pewno nie dostane kredytu bo banki leca przeze mnie - przez siostry leca banki i to juz bez sensu jest i tyle. Pieniadze dostane od Zydow a powiedza od pedalow - za matke naleza sie od Zydow i tyle. Ale powiedza od pedalow dostalam. To juz wam mowie bo w koncu sie troche tam znam na tych Zydach tez. Takie bankiery - no ale ... przeze mnie nic sie w banku nie stanie. Jak juz to przez siostry, ale w Polsce ich nie ma i tyle :( Moze mogly byc i was do konca zajechac no ale. Po co mi te siostry sie dowiem. No ale umarly MECZENSKO jak matka i koniec. No i listu nikt nie przeczytal bo krolowa Anglii ich OSRALA i powiesila sie na KROWIM SZNURZE, a ekshumacja chyba byla rok po smierci w rocznice smierci i grob byl pusty. I to bylo zeby wierzyc w zmartwychwstanie i tyle. A one na nia ty swinio - eee to powiedzieli grob niech bedzie - zwlok nie ma, uczniowie ukradli hahaha gdzie to tak pisalo? I tyle :( A skad jest w Polsce RADIO MARYJA. Z tego. Same glosy i tyle. Na niemieckie brygidki radio MARYJA. Teraz juz jest pelno takich radio. Ja tez bylam troche w radio. I ze miala pogrzeb i TLUMY byly sie dowiem. Analiza jak miala pogrzeb bo sie przez tego JUDASZA wykonczyla. Czemu ona miala Judasza? To wiedzialam ale zapomnialam. Kim jestem na zachodzie? CORKA KROLOWEJ ANGLII i koniec. A ktorej? ELzbiety Pierwszej. Hitlerowka i tyle :( Czemu Niemcy nie pija gorzalki swojej. Bo nie wiedza jak ja nazwac. HITLEROWKA, GEBELSOWKA - tacy sa NAIWNI. Pofyrtani sa z Rzymu. Hitler mogl byc bo byc bo byl rudy - tak moga stac o ALBION - z herbaty tylko pijac ja. Albo swoim piwem ze ANGLICZKI i tyle. Bo oni chyba jakos stamtad sa sie dowiem - od tego kierunku chyba... i tyle. I wszystko lepsze w Niemczech niz Czestochowa. Mieli stac o matke? To nie to plemie. To plemie ZMIJOWE jest. Po co im jakas Maryja tam. No nie... ale Maryja rzadzi juz w Niemczech i sa normalni - tak ogolnie przynajmniej. Wiecie jak sie nazywala matka Hitlera? MARIA. I tyle. Maria Hitler i od tej pory nie ma Maryji w Niemczech. Oni sa gorsi od Zydow. Pan Jezus moze byc, ja nie - corka krolowej Anglii to ja - no to AMryja MATKA HITLERA. Bo mowili, ze on jak Pan Jezus byl. Tacy byli naiwni. A on im zyczyl ... nowego Hitlera. Ale w koncu nie mial dzieci i tyle :(

radio MARYJA ..........hmmmmmmmm ja tam wole inne radia, ale do Maryji nic nie mam....troche jestem oburzony ze jej piekne imie tak beszczeszcza nazywajac radio:O smutne to

Gość dzisiajjestpiatek
Ona moze mieszkac w Niemczech wiecie z dzieckiem pobierajac pieniadze od rodziny i bez pracy - kto ja tam przyjmnie - no chyba ze nisko praca jakas fizyczna w sumie. Co jeszcze? No moze stac o swojego Hitlera bo taka ma Farel opinie - Hitler z irlandii i tyle. To tak akurat. Cos wyzej? Jak Polaki jej dadza. Niemcy jej nic nie dadza bo powiedza ze zle rzadzi, ja rzadze lepiej i tyle. I nie dadza jej sie za granice otwarta. Musza tez jakos wygladac wiecie z ta granica. Tak nie moga znowu szalec. No to wykanczam amazon. de i jest swiety spokoj. Bo przepadli przez Biblie i Koran i zaczynaja od budowy BUDY dla Elzbiety zeby nie bylo, ze nie stala o budy i tyle maja wspolnego z Wielka Brytania kiedys BUDY, a ja stoje tam i z matka. Czy mam z babci bizona? Nie wiem. Moze - no to tyle i koniec. Na pewno jakos, ale z matki tez. Nie musze o nia stac. Bo matka tez sie pytala o bizony to wszyscy stwierdzili, ze miala powiedziec PRAWDE ze chodzi jej o jaja bizona i tak sie zaczely te rysunki, skonczylo sie na pecie. A babcia to samo - co to te bizony I TO SAMO. I patrzcie dopiero ja to wiem, ze w lesie zyly bo ja stalam o Bialowieze i tyle. Musicie sobie tam jechac i to sprawdzic. I teraz o co poszlo - Indianie uwazali - taka krowa tu lazi - taka prawa oswojona i to byl bizon lesny i tyle. Wezcie se tam troche - musicie to nalapac i hodowali te bizony wiecie. Bo po co im te konie? BO NIE CZYTALI BIBLII. Tak sie pozarli z Indianami bo oni nie chcieli czytac Biblii to ida po konie bo Elzbieta nie chce dac zwierzat - tam Koran jest to to samo. Wiecie - oni po prostu mieli wziac te bizony. I byla chyba taka rozmowa wiecie - no ale po co tam te zwierzeta - co to zwierzat tam nie ma? Co wy wyprawiacie? Aaa i tyle. Co wy to pierdolicie im powiedziala. A tam bla bla... i ja olali bo DZIECKA NIE MIALA sluchajcie. I tyle. No i temu ona moze byc wsrod tych Indian wiecie. Bo czemu ona wszystkim pieprznela - bo kosciol anglikanski jej nie sluchal bo ...chcieli miec dzieci. No ona nie mogla im tego zabronic bo by bylo ze ona nie ma dzieci to oni tez i wszyscy by sie obrazili, a tak sie cieszyli. I oni mieli powiedziec jej tyle choc o Indianach - jacy oni sa - ona sie pytala. A tacy tam nie szanuja Biblii ani NASZEGO BOGA. A te bogi mowila - ktory to tam prawdziwy. A co jeszcze? PALA sluchajcie, a ze dzieci szanuja to nic. A ona sie pytala a jak to robia te dzieci bo chodzilo O FIGURY NIEMIECKIE bo mowili prawie jak Niemcy - tacy Niemcy tylko w lesie zyja. To Polaki myslala - to tam sa lasy. Nie, nie oni mowili to co innnego - to CZERWONOSKORZY i tyle. Hmmm no i nic nie powiedzieli i ona do konca zycia myslala ze jak Niemcy oni robia te dzieci FIGURAMI sluchajcie i tyle. No cos takiego no wiecie... aaa tam i tyle :( A jakie ma poglady no miala tak zajsc jak Indiany i tyle. No te Indiany tez sie poprawia, ale USA jest jej. Musi byc jakas krolowa bo przeciez to JEDNO BYDLO. A MAryja jest krolowa Kosciola i tyle. I jeszcze czegos, ale to nie napisze bo to nieistotne ... to sie nie liczy. TYLKO KOSCIOL SIE LICZY oraz chrzescijanstwo. Najbardziej Agnieszki Smieszki. Nie wiem czy ona zyje - moze nie, ale bez znaczenia. Gorszy ukwial bo Hitlerowka - zona Hitlera tam siedzi HOLENDERKA - skad Hitler mial miec zone? Z francji uwazali. Z Holandii. Takie tam poglady glosi ta baba, a ludzie pieniedzy nie maja i do banku ona chce isc. Nie pojdzie przeze mnie , niech sie nie martwia bo od pedalow mam pieniadze. Ona nie jest glupia, ale po co stoi o pedalow. tak by ja dali do Zydow, a tak nie ma do kogo. Do pedalow? I jaka bym miala JA opinie. Ze stoje o pedalow, a przeciez jeden przeze mnie sie kropnal oni go chyba ze mna swatac chcieli ale sie nie dal. taka mam opinie. Jak Elzbieta Pierwsza i tyle. Nie, nie , nie to nieistotne bylo. moim zdaniem chcieli rozbic HAREM HRABIEGO PATRYKA i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Radio Maryja jest zeby ograc Niemcow i tyle. Analize ich bo juz ich zaczela kopac. I SLUSZNIE. Dlatego jest nieusuwalne. Kto ma wiedziec to wie. Kafeteria wie bo was Niemcy chcieli rozwalic za Warszawe to byla Analaiza i byl Neron i Hitler przyszedl - z nieba - dwa anioly przyszly. Bo czemu chodze do kosciola jak nic w nim nie widze, zadnych wartosci. Na papierze sa. I nawet maja nazwe PAPIEZ. A chodze tam zeby nie byc Aniolem HITLERA albo zeby za mna nie wolali ADOLF. Albo zona Adolffa. Bo on sie porownywal do Boga - on jak Pan Jezus, tylko nie chodzi do kosciola bo tam nic nie. oplatek. A tam oplatek. I tyle. To byly jego poglady jakis Bog na pewno istnieje ale Boga nikt nigdy nie widzial. I wiecie przegral imieniem - zle imie, a takze BUDAMI ze rozwalil Niemcow. Za to jest potepiony bo przejechal WYLACZNIE po rodowod, on tam zadnej kariery nie chcial robic, niczego i tyle. Piszac to czuje sie jakbym znalazla jego zwloki i tyle. Co z nim zrobili? Tym tez przegral - ratowalby go pogrzeb tez bo Zydow zalowal ale mial chodzic do kosciola i tyle. Nie chodzic. CHOC o mury stac. Nie stal o mury i tyle. No bo nie mu nie dali rodowodu i sie zabil. Chyba jedyny powod. No wiecie... to juz za duzo i tyle :( Adolfa niestety nie bedzie. Po takiej katechetce? Nie wiem. Watpie. Bo kazdy wiedzial ze Elzbieta Pierwsza to Neron i Dawid wiecie no ale to pol na pol. A on byl Neron a rod Dawida wybil. Bo czemu Elzbieta sie uratowala a on nie. PRzeciez w USA tez byly stosy i tyle. Ale ona o tym NIE WIEDZIALA. Myslala ze poszlo o zwierzeta ze jej widziec nie chcieli na oczy. Nie poszlo o stosy. No to bedzie Indianami rzadzila do widzenia. I calym USA zreszta bo tam nic wiecej nie ma. Bo Francja sie bedzie rzucala ze powinni isc nazat - nie za pogrzeb Elzbiety Pierwszej. A Francja to nie wiem co bedzie? Pustynia - tak pasuje nic tam nie bedzie. To juz jest pustynia - za Arabow - za podzeganie do wojen z Indianami. Nie wiem co tam bedzie - Maryja tam bedzie rzadzila i tyle. No tak i tyle. W Hiszapni sw. Jakub byc moze a w Anglii? Jakis zboczeniec? Nie wiem kto. Nic mnie to juz nie obchodzi. Dla mnie sie liczy Elzbieta I i Jonestown. Ta Analiza to tam 1% moje. 1%. Zebym stala o kosciol ale.. a nie wiem :(

Gość dzisiajjestpiatek
I wiecie te figury tego krola Dawida to bez sensu wszystko to wojsko go ogrywalo. On mial silny POPED wam powie - szybko, szybko bo sie moze palic. On wcale nie chcial tak - to wojsko go zmusilo bo same pedaly i tyle. Kto by poszedl walczyc? A pozniej wiecie nie musial walczyc - tez ich smolil - widzicie - tacy chytrzy przychodzil i wszyscy zabici I TAK MIELI NIE ROBIC i TAK STRACILI ZWIERZETA. W Biblii poczytajcie sobie jest krol Saul ktorego Bog opetal bo wzial zwierzeta. Czemu on taki okrutny? BO tracil zwierzeta i tyle. i go opetalo. A Dawid tego nie rozumial i tez stracil zwierzeta. Zwierzeta sa w Afryce. Nie dal im Pan Bog mieli sluchac. Oni go sluchali. A czemu tak sie dzialo. Ten Dawid tego nie rozumial. On tego by zalowal i tyle. Bo po co on poszedl na ten Dwor, czemu tak Saul go tak przesladowal. ZEBY SIE OZENIC tylko z kim. Zeby MIAL ZWIERZETA bo on MIAL ZWIERZETA wiecie i tyle. I ktora byla jego zona w koncu - tyle zon. Ta z ktora by poszedl na STOS wam powie - czyli ZADNA? Mogla byc ta pierwsza, ale wszystko przez nia. Bo sie nie rozwodzil - bo nie mial powodu. Jakby wiedzial co sie stalo to by byly zwierzeta i rozwod z pierwsza zona. Poszlo o INICJACJE i tyle. Ale tego nie wiedzial bo same baby. Same lesby powiedza wszedzie to samo. Ja wiem o co tam poszlo ale do niego bez roznicy bo byl BIEDNY i pewnie latal w swiatyni po nagu wiecie... nie nie bylo swiatyni, ale musial latac po nagu bo mial zwierzeta tak chyba uwazali i przez to ta jego pierwsza zona miala inicjacje jakas tam i sie na wszystkich obrazila bo Bog go wybral na krola. No to by sie z nia tez nie rozwiozl ze dzieci nie bylo chociaz... no teraz to takie pol na pol. Ale nie wiedzial o tym. A ona tego nie rozumiala, a ta moja matka tez wiecie, ze chodzilo o zwierzeta. Ogrywali ja zeby nie miala zwierzat bo kim sa brygidki? Kim byly siostry ktore przyszly do Brygidy, zeby otworzyla zakon. Nie powiedzialy prawdy. Myslala, ze chodzi o dzieci. Wiecie czemu one przyszly? Powiem wam bo tyle moge - one mialy jechac na misje do Afryki, ale nie bo tam sa dzikie zwierzeta i je pozra i ani grobu. I tak sie zaczelo. I byly w Rzymie i pytaly o Brygide czy moga miec zakon. No i papiez powiedzial - a to jezdzcie. i pojechaly i pytaly sie BRYGIDY czy moga miec dzieci. Zrobila dziwna mine - i uznala ze PO TO WYSLAL ja papiez, a o jej dzieciach wszyscy wiedzieli. No jak chcecie... tak powiedziala. I ona uwazala, ze papiez o tym wie i wiecie nikt jej nic nie powiedzial. I taki koniec takiego myslenia. Pozamienialy sie w zwierzeta i tyle. RYBY. Ale te ryby mialy zaraz - bo ktos powie do tylu - choc nie wiem - ryby sa na 100% z Rzymu to nie dacie rady i z Ewangelii po zmartwychwstaniu temu nie ma krzyza i tyle no ale... jak to tam bylo to nie wiem, ale o co chodzi - Diabel wygladal jak ryba ten co matka widziala i ona powiedziala wielka ryba - on sie zwezal do dolu i jak syrena wygladal. Czyli ogrywal morze Niemcom i tyle. Bo odtad brygidki nie mialy morza i to wiedzieli ksieza i chodzi o to dziecko co mi je daly swinie jebane w leb do jedzenia ze to bylo dziecko marynarza i tak dalej - on je chcial zabrac, zabily i teraz wiecie ... co maja ode mnie? Morze - morze dobrze maja , moga se isc plywac bo czemu ten mlodszy brat nie moze isc plywac po mnie. Niech idzie. Ze nic ode mnie nie maja placza. Od Darwina chca morze - prosze bardzo. Da sie w ogole? Tylko ode mnie mozna miec morze i tyle. Za kolezanke z Anglii. Nie tu - tu wiocha bez znaczenia. Tam za corke przeora ktora WSZYSCY ZNISZCZYLI a na mnie. A tam cos ja nawrocilam a z misji w Afryce sie wszyscy smieja. Bo wiecie brygidki w Europie? Chyba w Afryce kolo sawanny gdzies. Lew na obiad - polowanie brygidek. Bo one wyleca z Europy. One tu nie beda chyba ze sie nawroca. No... na co sie dowiedza? NA KRZYZ na razie na glowie i tyle. Bo nosza krzyz na glowie. I tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Wiecie - ta Holandia to juz jest Afryka bo czemu nie stoje o braci. No samobojstwo czy zabojstwo im nie grozi. Idzcie do diabla z ta holandia i tyle. I wszyscy mysla ze Bog Elzbiete i Indian potepi. Nie chyba nie... zalezy co i jak ale przeciez krzyz to jest i tak dalej ... beda mieli Biblie, ale nie jaka ksiazke nr 1 . Bo jak to bedzie wygladalo. Tak - i szkoly beda mieli i wszystko, ale Biblia nr 2 . W koncu byl krzyz. Bo byl krzyz czy nie bylo krzyza - Indianie sie zastanawiali - chyba go wbili na pal TYLE BLEDU - bo nie rozumieli Egiptu, Afryka juz nie istniala. Kraina dzikich zwierzat. Europa wiedzieli, ze ksiazka Zydow w nowym wydaniu. Co ich interesowalo? Moda. Ciekawe stroje mieli - do pracy takie sobie. Oni mieli lepsze na polowanie takie rzeczy. No ale budy takie tam. Zima kiepsko, ale trzeba polowac. No to my wam wybudujemy. Nie, nie, nie chcieli wszystko maja z lasu oni tak zyja. I jedyne co zle zrobili, nie powiedzieli o Am. Pol. To byla ich tajemnica bo co tak szli na te stosy. Aaa tam stosy tu stosy. Nie tak bylo do konca. Misjonarzy nie chcieli juz tu byli mowili. Nie, nie no nie bylo. Ale misjonarze nie byli od Elzbiety. Mowili, ze krolowa wysyla. Pozabijali chyba wiecie i tyle. I tak sie zaczela I wojna swiatowa. Ze zabili angielskich misjonarzy, a ta odchodzila od zmyslow co sie tam dzieje i nikt jej nie powiedzial prawdy, a mogla byc wylacznie bo jej Henry nic nie zrobi. Wydawalo sie ze nawet o nia stoi wiecie. A on myslal tam taka ryza - nic jej nikt nie zrobi. Inne wlosy i po niej, ale taka ryza. No i nie mial racji - zabic? Za co? Taki ojciec i ja mam isc siedziec myslala Elzbieta. No moze miala sie poddawac. No to bedziesz rzadzic mowili jak sie nie chcesz poddawac. I tylko czyja ona byla ta Boleyn chyba ksiedza. Co tu robic? i tyle :( No takie zycie widzicie i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
No i pytanie ktorego diabla widziala moja matka? A wolal tak? MOJE blogoslawienstwo z tym krzyzem na glowie? Ty sobie to wybij z glowy ta angielska szmato. Ja jestem ze Szkocji powinienes to wiedziec. I ze mu moze wylizac jaja. Nie ze dostanie to blogoslawienstwo jak mu wylize genitalia. I ona chyba sluchajcie zabrala sie do tego bo uwazala, ze tylko tak moze miec dziecko i tyle. Ale ty tam masz beton powiedziala a to nie to nie pasuje i tyle. No i taka glupia byla ta moja zeby nie bylo ze o nia stoje. A czemu to pisze bo tak pomawiam Holandie bo ja to dziecko diabla to mam zla opinie ale czemu taki piekny mlodszy brat nie jest wydany i tyle. No wiecie... musialby miec JAJA BIZONA. Bo mam opinie ze nie stoje o jaja faceta. No bo stoje o bizona bo jesli ktorys ma jaja tak tylko BIZON teraz. Chyba twoj sie dowiem. Cos tam takiego i ze w Holandii NAJWYRAZNIEj stoja o jaja bizona i tyle. Ze ten brat niewydany. Takich az nie ma i to temu. Bo starszy to tam nie bo to wiedza, ale ten... no wlasnie nie jest wydany bo nie ma jaj bizona i tyle. A jak sie zapytaja czy sprawdzalam to nie , nie sprawdzalam - nie potrzebuje TAKICH informacji bo mam opinie w HOLANDi, ze dobrze mi moze zrobic tylko jajo bizona albo ogria spoleczna cos tam takiego. ORGIA i tyle. OGRYWAM to ogranami i tyle :( takie pedaly tam siedza. pisze niechetnie tam jade bo tam same pedaly siedza i sie pedala i tyle z calosci wiecie :( No ale takie zycie i koniec :( No to jakiego diabla widziala moja matka? Jak nie znacie imienia to jestescie glupi i wszyscy jestescie w jego mocy, a ja w mocy lepszego sie dowiem - ma lepsze jaja. Nieee. ja w mocy zadnego. W mocy matki mej okolicznej tutaj i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Powiem wam tylko Zydzi sa normalni - tu mnie jeden wnerwia bo za plecami jego robia se co chca - on wielki Polak, ja Angielka i koniec. I dajcie spokoj - nie wolno tak robic i koniec. Nie wiem co bedzie ze mna dalej. Cos musi byc :( I tyle. Ale takie rzeczy - dzwonienie z firmy do firmy to zaczelo sie w Polsce - bo czemu ich pieprzne - bo bezczelnosc i chanmstwo poszlo z gory czyli z uczelni. Co to sluchajcie - w jednej firmie praca sie konczy, do drugiej i tyle. I co dalej? i tyle :( i koniec :( I wiecie Niemcy - o modercow stoja z Polski, o hgejow i to jest dobrze. Niszcze caly amazon bo nie warto. I tak tam jada na mnie wiecie JAK INDIANIE oni sa. To maja ode mnie - po co mnie pomawiali, po co stali o pozar. Bo nie stali o pozar. STALI - zobaczcie juz sa od Nerona z Rzymu i oni o pozar nie stali. Mordercy, podpalacze to amazon.de - zeby nie bylo, ze do normalnej firmy sie nie chce wrocic. A opinie maja juz TRAGICZNA, ze mialam ZAGROZENIE POZAROWE w BErendsen wpisane i niech sie sami rozwiaza tyle wam napisze - po co im w ogole amerykanska firma w Niemczech - przeciez juz sa tym USA , nie? Nikt tego nie rozumie PO CO IM TEN AMAZON. Ja to rozumiem ale ja to niszcze albo niech sa tym USA od Elzbiety Pierwszej bo zostaje im Clinton. Gates powiedza? za ten pozar? Oszusci obrzydliwi, ZERA tam siedza i pala i nic wiecej nie robia. Bo Niemcy maja porzadek w ksiazkach i moga byc, a Polska bajzel i nie. I to jest moja wina wyobrazcie sobie - a ja stoje o ksiazki jak Indianka. Ja nie mialam pojecia ze w polsce ksiazki sie licza. No Sienkiewicz i Konopnicka i tyle. Bo Biblia czasem i to wszystko. Ja w ogole nie stoje o ksiazki. No tyle ile. Ja sobie swoje o swoje przemyslenia - to niezaleznie od ksiazek, o wycieczki i tyle :( Wiecie teraz to sa oni chyba od krola HERODA bo on tez jest potepiony, ale sie nie ujawnia. Po co? Ze stosami Dawida nie mial szans. UWazal ze to sa bajeczki i ze walczyli, przez to ich malo i tyle. A krola mesjasza ogra sie stosem z dzieci. Co on bedzie robil jak tyle dzieci zginelo? Zostaje mu popelnic samobojstwo. Bo jak on zginal. Popelnil samobojstwo. Tak uwazal Herod. Ten krzyz to samobojstwo i tyle. I wszyscy ktorzy tak mysla sa od Heroda i tyle. Bo wiecie - krzyz mial byc, czemu on sie nie dal. Bo nie - za to i tyle. I byl malutki i to wiedzial. 1 stos. Bo jakie on mial szanse na ozenek. Zero - po tym zero. Zostawalo mu sie kropnac i tyle. No i co romans z maria magdalena co? I tyle z calosci. Moj bo lesba przez brata. On tego nie chcial mi powie. On sie moze powiesic, nikogo on nie obchodzi. Tego ojca tez za matke, co ona tak skonczyla. To jest po prostu WARIAT bo czemu nie tam. BO NIE bo jest tak pierdolniety jak ten Haki przez tego ojca i koniec. Matko swieta zeby pol roku siedziec w domu przez jakiegos BANDYTE. Bo kim on dla mnie jest. BANDYTA co powinien siedziec. Skoro bil i ludzi gnoil to mial siedziec i tyle. Bo on jest obrzydliwy i potrafi uderzyc. Moze tego ojca tez. Matke na pewno nieraz jebnal , za to dostal , no to na innych i TAKI JEST. Adolf Hitler z jakims chorym umyslowo rodowodem OD MATKI. Bo on mysli ze on ma rodowod od matki - za to, ze mnie poniewiera, wyzywa , stawia wyzej RUSKE NIE i koniec. Bo nie ma dzieci - to se mial szmaciarz zrobic i koniec. KIEDY BYL NA TO CZAS. Zeby jeszcze byl po studiach to ustapie, a tak to niech mnie w dupie pocaluje. Tyle mnie obchodzi - to sie skonczy marnie wszystko wiecie i do widzenia i tyle :( On jest moralny - wszystko mi jedno od kogo pieniadze wiecie bez sensu wszystko i tyle :( I tak bedzie ze od rodziny. No i zamierzam kupic sobie MALUTKIE mieszkanie, o lekarzy stac i zyc jak czlowiek. Bo co zamierzam dalej. tyle. I moze jakas praca sie znajdzie i tyle. Ten moj promotor to Adolf Hitler. Czy Polacy moga byc Niemcami przez Auschwitz? No od Hitlera bo od Analizy? Ciezko. Woleliby od Analizy bo TAKI POGRZEB - szok i dramat w calych Niemcach. No ale to Holenderka byla i tyle. Takze od niej holendrami i tyle. A Kainami sie zapytaja. Bratobojcy. Niekoniecznie - tyle pisze w biblii. Kaina ja uwazam za Mesjasza Zydow. Bo kiedy ten KAIN przyjdzie bo uwazali ze po tym co zrobil Kain w Afryce MESJASZ nigdy mu nie dorowna i ze moze sie schowac i jak przyjdzie to jak sie bedzie nazywal - to bratobojca i na pewno na czesc KAINA Kain. Bo kto widzial Boga ostatni KAIN i tyle. Kain na pewno widzial Boga bo ten Bog jest w Afryce, ale co dalej. A czemu on byl taki czarny. A Adam sluchajcie nic nie robil i chcial go wziac do Afryki i go zabic za to ze nie dal rady matce po porodzie zamknela sie w sobie i dalej rodzila. taka byla Ewa bo nikt jej pomogl RODZIC. A Adam powiedzial - chyba widzisz ze zwierzeta rodza same. No ale jednak mogl poslac Aniola zeby mi poszlo to szybciej. Bo widzieli jak rodza zwierzeta. No co - to wiecej dzieci nie bedzie zapytal Adam. Nie no beda powiedziala Ewa. Dalsze dzieci tez beda, ale mogl zeslac tego Aniola i tyle. Mogl sam przyjsc i odebrac ten porod. Bo jak ona - ona rodzila a on patrzal i nie wiedziala kiedy, czasu nie bylo. Po prostu byl czas i dziecko wylecialo. Jak i dzis. Tam 9 miesiecy ale wczesniej i pozniej tez moze byc. A oni mieli tylko dzien i noc. Cos trzeba bylo robic to dzieci. No i tak rodzila i rodzila i nic jej nie bylo. A najwybitniejszy byl Kain. Kaj sie Abel stracil.? Niie wiem ... poszedl na pole. Ale go nie ma - gdzie on jest. I odtad wszystkie dzieci na Kaina. Naprawde jedynie ze sie rozmnozylismy. I na przyklad Anioly czy stoja o ludzi. POWINNI powie Pan Bog, ale widzieli co robil ten kain to juz bylo po wszystkim. Bo wiecie - czasem tam ktorys sie obudzi, ale to tak... atak spia. Bo tak Zydzi mowia jaki jest ten swiat, oni tam wszyscy spia i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Wiecie ten Pan Jezus tak musial wybaczyc ze to sie w glowie nie miesci. Az mi leb peka tak sluchajcie wiecie musial wybaczyc wszystkim i do dzis musi. Taki jest dobry. Temu Herodowi, ojcu tez go tak urzadzil. Bo o co tam chodzi - ze trzeba wybaczyc. Ze trzeba wybaczyc. O TO W TYM WSZYSTKIM CHODZI i dlatego jest pieklo i tam jest Neron i Hitler i Kain i ksiadz niejeden i niejedna brygidka bo trzeba wybaczyc. I tyle. :( I im tez bo sa w piekle a wy nie wiecie co to znaczy i nie wiecie jaki byl Kain. Moge byc dla Zydow bo stoje o Afryke a tam taka bieda jak to zmienic, poprawic. Wyslac tam zakon Brygidy Szwedzkiej na misje. Ale tam nic nie wychodzi przez zwierzeta. No roznie moze byc - roznie moze byc i tyle. Jeszcze moze sie cos udac i tyle. BO mnie chca wyslac na misje do Afryki zeby BYLO LEPIEJ bo takie mam myslenie. Nie do nich tam na obiad moge przyjsc i dzieci POBLOGOSLAWIC zeby byly dobre i tyle :( I koniec. i powiedziec ze jednak dzieci nie rozgrzeszyl. A to zabijaja dalej bo po co robia takie rzeczy. A to niech zabijaja. Wszyscy zabijaja one tez. Zeby nie wyszly na ostatnie kretynki. A czy mnie by zabily? I tu popelnily blad. Mnie by nie zabily bo byl SLUB i tyle. By byl slub wiecie by byla ucieczka i samobojstwo . To sa brygidki tylko o tym sie nie mowi. A jak zlapia to smierc i tyle. Nozem w plecy wala i tyle. To na amazon.de wszyscy wiedzieli ze dziecko brygidek przyjedzie. WSZYSCY. Bo caly miesiac mialam w plecach noz. Dlaczego nie umieja mi tam dac rady. Mnie tam w ogole mialo nie byc i nie bylo. Jakies papiery tam sa. Bo mieli stac o matke bo ja to tam... ale matka krolowa Anglii skonczyla wiecie na KROWIM LANCUCHU, przez to ja na wsi, nikt sie mna nie interesuje - czym oni przegrali - tym. Zeby nikt nie mowil, ze Anglia nie ma zwierzat przez KROLOWA i tyle :( I zostalo Krolowa Anglii i tyle. Bo co ona wyprawia z tym mezem, ze nie ma zwierzat i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
wiecie ja napisalam i moja matka mowila, ze to na dole bylo JAK RYBA. i ile ona chodzila po lakach, zbierala zielnik - to wszystko tam jest. Niech zielnik zbieraja i tyle. Bo one siedza i tylek je boli. Piedoly. Ze w tylek im wsadzaja. To juz nikogo nie obchodzi. Stad dzieci bo ciezkie porody bo siedza bla bla bla... ale to wyszlo z lampki - TO JEST WAZNE - i mialo tam wejsc i nie po mojej matce, a ze sie zaczela rzucac Z DIABLEM to po niej i tyle. No nie pomyslal szatan - co za kurwa - po mnie - teraz sie wezma za dzieci. Ale nie ... bo nie wpadl do lampki. Bo plakaly, mialy wyrzuty sumienia, ze wszystko przez dzieci, ale do spowiedzi nie poszla zadna. A ona tez sie dowiem. Ale teraz wiecie powinny isc. Po prostu po rozgrzeszenie bo nie dadza rady. Ja jestem od nich odgrodzona. Skad moja matka miala wiedziec, ze ksieza ogrywali Skarbka. Bo skad jej sie tam zrobil Bog Ojciec? Ona tego nie wiedziala. I to ja uratowalo i ratuje do dzis. Gdyby to wiedziala to po niej bo byla taka sama i do nich dolaczyla. Bo co ja uratowalo - taka jedza. SKARBEK. A kto je uratuje jak nie stoja o krzyz. Bo wiecie gdzie te dzieci maja ojca. No Bog jest ich Ojcem. Zgadza sie - ich tez, no ale... i tyle wam napisze. Ja tez uczylam w ciezkich szkolach to wiem jak jest, ale NAJGORSZA SZKOLA I RODZINA lepsza niz to powie Pan Bog i koniec. On to dopuscil no ale... to tak chyba nie powinno wygladac i tyle. Naprawde. I wiecie - co za przestepstwa seksualne rozgrzeszenie? Bez sensu? A WCZESNIEJ? A ZABOJSTWA? To przynajmniej zabojstwa. Bo dzieci maja malo bo duzo czytaja i siedza. I tyle. Jak to w tej ciazy jak ciagle siedzisz i tyle. No to lezec mozna nie? Byle co robic. A nawet fikac koziolki i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Wiecie - nazwalam moja matke CHUICA i to wszystko. Skad? Bo jako dziecko nafutrowala mnie penisem dziecka, ktore zabily brygidki ZEBYM O NIA STALA. Ja sie z tego spowiadalam, ale nie do konca - nie nazwalam jej tak a siak, a mialam prawo bo tyle przeklenstw w zyciu co w Holandii i Niemczech - gdzie nie powinnam w ogole nie byc - to NIGDY, nawet w najgorszym downizmie wiecie i tyle. I koniec. I tak to wyglada. No to tak ja sprzezywalam i ...zalowalam. W SIECI. Bo w zyciu by mnie uderzyla czy cos. No to w siecie. Ale tak zle myslalam i tak ja sprzezywalam. I wiecie - czy to byl grzech bo nie dostalam za to rozgrzeszenia i nie mam ZADNYCH SZANS na stala prace. Tak przeor Jasnej Gory stoi o ZWLOKI SWOJEJ JEDNORODZONEJ CORKI. I dlatego nie moge wyjechac. Ale w Polsce musiala w sklepie pracowac za 800 PLN. Bo skad ona miala Anglie. OD KROLOWEJ. Bo w takim razie jak czyja wiedza to jak moja matke ja wroca I ZAMIAST MNIE bo nie doceniam pogrzebu pochowaja ja obok jej grobu. Ale wiecie - ja pogrzeb doceniam, ale to by byly zwloki. Bo czemu ja zabalsamowali - zeby w razie co bylo latwo ekshumowac. I z Analiza zrobili to samo. Brygidki powiedzialy ze tak trzeba. Bo one sa PAPIEZEM wiecie. I tez tak zrobily i otwarli grob i byly zwloki. A tam nic nie bylo - to chyba ja szlag trafil, a tu zwoki byly. Bo widza, ze ta corka przeora obok tej matki MOZE BYC. I czy by cos znaczyla w ANGLII. Co ja o tym sadze chcieliby sie zapytac, dowiedziec - tak cos by znaczyla tyle CO JAJA BIZONA. tyle by znaczyla i tak ja pomawiam i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
A wiecie co ma do powiedzenia ten przeor Jasnej Gory - to nie teraz tylko kiedys tam nim byl I TAK JEST LEPSZY NIZ BRYGIDKI NIEMIECKIE - SZWEDZKIE powie. I tyle. No to kiedys do nich dolaczy. Jak to mozna tak dzieci robic? A matke miala Anie z Zielonego Wzgorza wiecie. I takie 2 osoby na mnie i nie moge wyjechac i tyle. Bo nie stoje o rolnictwo. No jak nie - jak nie. Co sie mam na krowim lancuchu powiesic zebym to udowodnila? Nie wiadomo :(

Gość dzisiajjestpiatek
Wiecie co mozna w Polsce robic po Dianie czy z Diana bo widza ze o nia stoje. JEDYNIE ZAKLAD POGRZEBOWY. No tyle mi zostalo bo przeciez jak mam udowodnic ze o pogrzeby stoje brygidkom i co dalej z kasa. No to otworze zaklad pogrzebowy. Przede wszystkim oddam ksiazki i tyle. Do biblioteki, ale to juz forsa bo widze ze praca stala to znowu bajeczki jak 10 lat temu bo LONDYNU NIE MIALAM, a Londyn to budy i tyle. No Londyn to budy. Ale jakie? ALE JAKIE? Polakow i tyle. Bo myslaly ze wyjade do Londynu bo wszystko bez sensu. Tez mialy racje, no ale... ja Londynu nie mialam. I dobrze. Myslalam ze poszlo o ksiazki bo bym wszyskie oddala a tak nie. Najwazniejsze w Polsce sa ksiazki i Londyn. No to ja Berlin bo musialam sie niemieckiego przez sw. Jozefa uczyc. I tyle :( Wiecie ta moja matka to tak myslala, ze szkoda ze moj ojciec nie nazywa sie Jozef jak ten Analizy - bo bym miala rodowod od niego - od sw. Jozefa MEZA MARYJI bo tylko tak widziala swoja szanse na malzenstwo POWAZNIE i tyle. Bo wiecie w sumie NORMALNA KOBIETA po co ona poszla do brygidek na milosc boska. SZWEDZKA sie mowi. No z takiego myslenia. Ze gdyby miala meza Maryji po SWOJEJ STRONIE to by kazdemu facetowi dala rade i tak dalej i nawet jej... bo czemu ona nie jest w Rzymie tylko u Brygidy, ze miala sie zainteresowac RELA inaczej. I tyle. Skad ona miala tego sw. Jozefa. Bo jej ojciec nazywal sie Jozef i byl ksiedzem. To wiedziala. Bo w sumie wiecie ten Otto nie dal jej rady. I NIM pieprzneli. Bo by stali o niego ksieza w brygidkach a on zwalil to na mnie , przeklal, brata na mnie zrobil i tyle. A teraz brat szalony i to nie chce rozmawiac i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
No dobrze - skad moja matka wiedziala o co sie modlic po smierci, zeby nie poszly banki w Anglii przez Zydow. Skad? To jej pomogl Bog wiecie i tyle. Powiedzial jak sie szybko rozlozysz to banki nie pojda. Po roku nie bylo NIC. PO PROSTU NIC. No przykro nam bardzo zadnych szans na ekshumacje - taki byl telefon z Londynu. NIE MA NIC - nic - ten grob jest zupelnie pusty. Jakby nikogo tam nie pochowano i tyle. Nieprawda te brygidki nie chcialy wierzyc. Tyle kasy - aaa co wam bede pisac. W kazdym razie jak chcecie to sobie lezcie w grobie obok krolowej Anglii i tyle. Bo nie wiedza kogo tam polozyc. Mialy grob splawic. Kiedy nic nie bylo - przeciez mi mowic. Co tu przewiez. NAWET CZASZKI nie bylo. Jakies chyba male kosteczki i tyle. I mialy je pozbierac i przewiez i grob w Niemczech i BYLOBY NORMALNIE, a tak nie jest i tyle. Bo szkoda im bylo kasy na puszke ze zwlokami. No kilka kosci. Spopielic nie to wiedzialy. Bo mam sie liczyc z tym ze jej nie spopielily wiecie. No wiem - NIGDY NIE PALILAM. No raz peta zeby zapalic i tyle. Zeby nie bylo ze NIGDY W ZYCIU nie palilam. Jeden raz, nie? I tyle :( No i koniec piesni :( Dobrze licze sie z tym ze jej nie spopielily i tego zaluja bo po niej bo jej nie ograly BAJKI i tyle. I koniec :( no coz... gdyby wlecial z powrotem do lampki TO PO NIEJ a tak tez nie bo nie rozumiala rozgrzeszenia i roznica BYLABY NIEMKA i tyle. Taka bylaby roznica. A tak jest Angielka i krolowa Anglii. Taka Anne Boleyn - taka ma opinie za ten krowi lancuch :( Bo nie wiedzieli skad - od Ani Shirley ze gonila krowe i jej uciekla bo zly lancuch miala. Czyli? Powiesila sie przez rodzicow. Dwa zwolnienia dyscyplinarne. Czy matka to wiedziala? Tak wiedziala, ale uwazala, ze ma to gdzies. Nie miala racji. Ale rodzicow nie bylo i sie powiesila bo nie wiedziala dokad pojechali. Jedyny powod. A zalowala bo tak sie meczyla, cierpiala POROD BYL LZEJSZY niz powieszenie sie na krowim lancuchu. Tak dlugo sie wieszala az sie powiesila - taka mialam matke i nie po mnie za niewydanie. I byla cala w gownach i we wszystkim. Myly ja i plakaly - wszystko przez inicjacje. A wiecie po co ja sciagaly? ZEBY JA ZOBACZYC NAGO PO PORODZIE. Bo teraz bedzie ze brygidki kasy nie maja. No coz... takie wydatki to kasy nie ma. A czasem znajduja dziecko - ucieklo jak to dziecko - i wiecie - takie rzeczy - transport i tak dalej. A czemu jedza zwloki. Pogrzeb kosztuje i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
I wiecie tez miala opinie ze sie powiesic nie umiala. Przez to mi sie nie dala powiesic - w koncu jej wyszlo mieli jej dac spokoj. Dalej nie. A najbardziej przez ten list bo same kartki, ale listu nie. Bo czemu tam tak wstretnie w tym londynie. Bo nikt nie uszanowal ostatniej woli krolowej Anglii. W koncu sie powiesila mieli jej to uznac. A ja mam opinie ze nie umiem zdac egzaminu wiecie z angielskiego bo taki trudny. To tam - ja mialam byc anglistka. To bylo, zeby cos robic bo studia do kitu. Ale wiecie - zle sie uczylam - to wszystko mialo byc inaczej, ale musialam lazic. Ja po prostu nie moglam wytrzymac w tym akademiku. Bo to chodzilo o to, zeby lazic i tyle. I koniec :(

Gość dzisiajjestpiatek
Bo wiecie mam opinie ze nienawidze ogrodictwa w Niemczech - no to mial powiedziec rzadzi Haki, z tym sie trzeba a takze trzeba powiedziec pracownikowi STOISZ O STALA PRACE uwazaj. No bo o co pretensje oni ze ich niszcze, zle zycze, pomawiam. STOISZ O STALA PRACE W GRUPIE LESBIJ - taka jest rpawda. Kto ja powiedzial? Ja nic nie wiem, ze tam byla stala praca. To mialo pisac na papierze i tyle. I koniec. To do Agnieszki Smieszki - listy sa w necie - imie i nazwsko - gdzie tam jest ze stala praca MOZE TAM BYC. Od osoby kontaktowej. Na miejscu rowniez ani slowa. Bo czemu tak usiadlam BO MNIE NIEMOZLIWIE BOLALA GLOWA a poza tym zastanawialam sie jak sie przespac choc 1 godzine w nocy. Ale nie widzialam szans, ogolnie sie zalamalam i usiadlam. Jestem szczera. Siadlam bo cala noc czuwania przede mna byla na Jasnej gorze. Bo jak nie bylam na czuwaniu zadnym na jasnej Gorze to jestem od LUCYFERA dla brygidek. Nie od Bryfgidy Szwedxzkiej jestem bo rzeczywiscie uratowalam polskie krolestwo-kurestwo. Niech mi bedzie. No to one niech uratuja amazon. de bo sa lepsze ode mnie zeby cos znaczyli i zeby byly ksiazki w USA. I tyle. Widzicie corka krolowej Anglii cos to znaczy.

Gość dzisiajjestpiatek
Wiecie ja musialam sie zajac ta Brygida bachleda - bo tak mowia na bachlede Brygida, ale to ZALOSNE pomowienie i tyle. To jest dziecko z romansu, a tam byly tylko dzieci na matke i babcie bo nie dalaby rade nawet ze spirytusem i tyle w sumie. Bachleda a Brygida co wy. Brygida 100 razy lepsza. i tyle. Zawsze bede o nia stala bo mi uratowala zycie. bo bym sie musiala wydac za Patryka a on ze zlosci na to pedal. Bo mial byc wlaciciel - przez to przyszedl. Tak mnie pomawiaja, zebym nie stala o meza Niemca bo nie zasluguje. to prawda. Matka taka smierc z nienawisci a ja o nia stoje wiecie. No ale wiecie ja tego nie wiedzialam. Trzeba bylo powiedziec. MATKA NiE ZYJE. Tyle. I na pewno bylabym brygidka. Jakby mi sie Pan Jezus przysnil i powiedzial idz tam do tych morderczyn bo juz pomijajac wszystko. Idz tam je nawroc ze maja byc EWANGELICZNE aaaa i tyle wam napisze :( na razie ide. KOPULOWAC Z PSEM bo taka mam opinie u brygidek ze nie stoje o malzenstwo bo kopuluje z psem. Nie bo jestem ryba to nie moge kopulowac z psem. Bo tak tez robia - ze ze zwierzetami sie zadaja i tego sie baly te zakonnice ze na misjach moga im kazac im wspolzyc ze zweirzetami. Bo po co im dzieci teraz wszyscy mysla. Ze jak pojada na te misje to z dziecmi ze sa po porodzie. Zeby nie musiay kopulowac ze zwierzetami. Bo wiecie Murzyn we Wloszech. Bo pozniej mowili, ze oddali TAKIE zwierzeta w Rzymie zeby nie musieli stac o dzieci kopulujac bo antykoncepcja jest z Afryki. Normalnie nikt sie tym nie zajmowal ale Afryka uczona - co zrobic, zeby nie bylo dzieci. Najlepszy seks ze zwierzeciem i to bylo przed potopem i sie rodzily dzieci. A pozniej te zwierzeta po potopie byly nienajgorsze ale po Rzymie Afryka najgorsza. Bo Am. Pol. to wszystko ucieknie - no waz nie ale reszta to tam ucieknie, plochliwe, zdziczale ale ta Afryka to sie rzuci i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Czemu Analiza umarla tak najbardziej - bo chciala isc po pomoc dla brygidek wiecie. Ona pojdzie po pomoc do brygidek bo to nie ma co. Tylko tak moze jeszcze zajdzie i tyle. Bo ona miala miec slub. Tak mowili - zadnego slubu nie mialo byc. On jej tylko pomagal ten chlopak. On chyba nagwalcil i przez to o mnie stoi myslala i ze najwyzej zrobi se dziecko z brygidkach i POZNIEJ sie hajtna. Matka tez tak zrobila. Ale dziecku krzywdy nie zrobi. I przyszedl diabel i w to ja udusil. Bo szkoda jej bo nie miala dzieci. Taki Hitler mi powiedza. No szkoda jej ale cos... to bylo samobojstwo. Od razu matka widziala ze zniknely tabletki i szyja taka wyciagnieta - jakby ktos ja dusil. On taki jest - moj szef sie dowiem - szef jest pietro wyzej nikt go nie widzial i nigdy nie zobaczy :( Tak napisal sw. pawel - gdzies tam. Ktos tak mowil - swl Pawel tak napisal. I tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Wiecie co oni sie z niej smiali wsszyscy z tej Analizy ze z tym Hitlerem to juz naprawde przesadzila. Wszystko juz by zrozumieli ale nie ten Hilter. I jak diabel nie wyszedl z niej w nocy - LUCYFER - to oni byli przekonani, ze Hiler sie nie ujawnil i w niej siedzi bo chce miec z nia dziecko. Bo mialo byc jakies dziecko diabla i to na pewno bylo TO wiecie. W srodku ciebie diabel i tak cie zapladnia. Bo tam byla jakas zakonnica i tam mialo byc dziecko diabla, ale to nie to. Bo ja tylko czemu ona nie fruwala. Nie mogla. To mialo byc dziecko Hitlera. Bo czemu USA tak stoja o Hitlera. Z tego opetania i tyle. Niemcy nie sa tacy ale... i tyle. I ta matka wiecie jak umarla to odetchenla ze zadnego dziecka Hitlera nie bedzie. A jak umarla to ojciec powiedzial - no i widzisz umarl ten nasz Hitler. I najpierw umarlo mi to male dziecko mowila matka i klamala, a teraz ten Hitler. Niech se ja zrobia swieta w tym Rzymie. I ona zyje do dzis i tak mysli, ze to ona stuka po tym domu i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Tego hitlera wiecie w ogole juz ACh nikt go nie powinien pamietac. NIKT i tyle. A dzieki KK ZNOWU OZYL i tyle. Taki jest kosciol katolicki i tyle. I koniec. Hmmm ale smutno nie? Taki smutny koniec ma fikanie wiecie i tak dalej... ach i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Jakby sie powiesila na sznurze tez nie po mojej matce za dziecko i tak dalej i tak dalej bo urodzila - dziecko z gwaltu, wrobiona calkowicie. Nigdy nie po niej i tyle. Ale tyle by nie znaczyla, a ze tak to bedzie bardzo duzo znaczyla a ja to mialam wiedziec i wtedy pretensje ze sie nie chce wydac, a tak? A Jonestown? Ja od dziecka mam obled przez to. Przykro mi. I wiecie ten moj ojciec - tych 20 samobojcow w szkole to jest jego sprawka. Zeby nie bylo ze Otto bez winy. Po co mi niemiecki paszport i koniec. Ja tam Niemcow mam gdzies. Jesli bede musiala i tyle. I NIC POZA TYM. Nic mnie z nimi nie laczy. Adolf Hitler takze. No moze poczatek i tyle. Ale to bylo tak dzikie plemie i to rozgrzeszenie zawsze o to stali. Ostatnio nie, ale stali, stali. O Biblie - tez ich pokrecilo i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
wiecie tu MAryja jest krolowa i musza sie TAK poddawac. Troche tam nimi porzadzi, ale tam ktos do nich przyjdzie. Kobieta o Niemcow nie powinna stac - to jest kpina. taki poczatek i koniec wiecie. Na razie im tam Adelajda rzadzi bo chyba tak na nia mowia Adelajda rzadzi. To moze byc MAryja, a jak zmienia to nie wiecie. Kogos im tam przysle do tych WILKOW wiecie i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
jesli kobieta chce NAPRAWDE rzadzic Niemcami to jest po prostu KRETYNKA i tyle. Kasa i nic poza tym. Po prostu tacy sa ze to nie ma sensu. Bo czemu nie ilona - bo jest po prostu spita kretynka z Polski. Zobaczcie ile ja im pomoglam i ja ani grosza od nich nie mam przez bande POLGLUPICH ZEREK Z POLSKI - mordercow, kryminalistow. Oni powinni sie ze mna liczyc i tyle. i mi zaplacic ODSZKODOWANIE za amazon i te pomowenia. Oni na mnie ze Otto sie przeze mnie powiesil - przez was. No dajcie spokoj jakie gnioty bezczelne, beznadziejne, tepe i tyle. On sie przez swoich powiesil bo dostal te firme bo nie stal o BIBLIE bo bylo widac to moga miec amazon i tyle. Bo po co Niemcom amazon. PO TO. Bo czemu on mnie nie napada. Nie moze. I tyle. Bo sam nie wiedzial po co dostale te firme. Dostal ja BO ZDANIEM JEGO KUMPLI Biblie mial w dupie, a jego ojciec nie to mogl byc i taka firme dostal. I tyle. A Patryk? Czy patryk stoi o Biblie? Bo nie wiedza. A to wazne. Czy moze to miec? Patryk powinien POWINIEN stac o palcec w dupie dziwki, a o Biblie tez a o co on stoi to nie wiem na pewno nie o Maryje i tyle :(

Gość dzisiajjestpiatek
Firme amazon.de maja w Niemczech ci nie stoja o Biblie i wszyscy sie z Polakow smieja bo tak mowia w USA ze kto nie stoi o Biblie dostaje ksiazki zeby Bible poczytal. Bo wlasciciel wykonczyl sie ze przeciez BIBLIA jest - bo co tam jest. A reszta nie stal o Biblie. No ja tez. Ale widac bylo, ze stoje o ksiazki i wiecie oni Indian i JAJA bizona moga miec wylacznie po mnie przez glupia i spita Ilone, pojebana corke katechetki i tylko dlatego ze przez BIBLIE sie ten wlasciciel zabil i tyle. WYLACZNIE temu. Bo on jest ich a ja nie. Ale nie wiedzial o jaka stalam ksiazke i to nie wazne wiecie, ale to byl ich hitler. No wiecie bo czemu nie stoje o grupe - temu - ja mam Niemcow ratowac zdaniem peirdolnietej ilony jagier? A placa mi za to? To niech ta kurwa placi bo wyszlam na taka idiotke i zero ze szkoda gadac, a w ogole nie wiem... no obrzydliwa jakas szmata koscielna jakas i tyle. i niech se idzie wiecie do Patryka, Iwonki i tak dalej bo wszyscy sie smieja z matki tego wlasciciela i nie maja racji, ale to mam pierdolic bo wszyscy sie z nich smiali a ona to ma gdzies bo sukces w Niemczech teraz to powiesiec sie na KROWIM LANCUCHU zeby byly zwierzeta. No to Diana nie wiedziala tego, a byli wykleci bo nie stali O FIGURY i tyle. To byli wykleci wiecie. I ZA TO Nie dostali rodowodu. A syneczek tez i tyle. A ojciec mial tyle nie palic bo sie ogral jak Lord Jim ale nie tylko on. On sie pytal czy stoisz Diana o figury - nie, mowila Diana, a ty stoisz? nie powiedzial Otto. I wszystkim pieprzneli, a mysleli ze za 1 dziecko nie dostali rodowodu, ale... bez sensu i tyle :( I razem zaczeli palic, a Diana zaczela sie puszczac bo cos jej nie pasowalo. Racji nie miala no ale... juz by zrobili te figury i by mieli ten rodowod ZA FIGURY powie Diana. Bo wszyscy wiedzieli ze chciala rodowod za syna. ZA DZIECKO? Najwyzej za figury. Takie malzenstwo... no wiecie co - dlatego tak straszne imie i tyle :( Bo dziwne - przez rodowody. Ona sie obrazila na wszystkich i zaczela sie puszczac, a syn... nie mogl tego scierpiec bo mu psula opinie. No ten Otto palil starsznie, strasznie i opowiadal same brednie. Za syna rodowodu nie to koniec :( Bo mieli stac o figury i by rodowod byl - tak im mowili wiecie. Ale Diana sie nie dala i tyle. A o co mial stac ten wlasciciel zeby bylo dobrze. O patryka sie dowiem - eee idzcie zenada. Londynu nie mialam w pierwszej szkole. Musze wiedziec co powiedziec dalej bo tam powinnam siedziec do dzis. BEz Londynu sie dowiem? Bo stalam o osoby. W sumie o zwloki, ale ... nie tylko :(

Gość dzisiajjestpiatek
aaa to ilona tam stoi o Biblie. Ale ja nie wiedzialam ze to corka katechetki. A ja o rozne ksiazki stalam. Biblia najwazniejsza. Ale dla Zydow. A w Niemczech prosily sie niemieckie ksiazki. I stalam o niemieckie ksiazki i tyle. I przegralam. No ale nie wiedzialam ze walcze z corka katechetki. Czy dla mnie Biblia jest wazna? Zalezy. Ostatnio malo. Ona i tak by ze mna przegrala, jedynie ze siostre ma w Niemczech, wydana z dzieckiem a tu matka katechetka a ona Ilona Hitler sie nazywa dla mnie. nazywala bo jej wybije zeby JAJAMI BIZONA jak je znajde. Ukamieniuje ja za jej Biblie wiecie. Bo jak sie stoi o Biblie to nie nalezy cudzolozyc. Choc miala obraczke to nie. no ale takie larmo za ta sciana. Nawet Diana tak nie krzyczala w czas swojej najwiekszej rozkoszy. Matka wlasciciela. Bo wiecie to wszystko wiedzieli, a ja nie. I o Indianach i jajach bizona. Bo kiedys bizony znosily jaja. Nie wiem czy to wiecie. Jak fruwaly. tak mysleli Zydzi. Bo skad ptaki? Tak. Z bizonow i tyle :( I wiecie no to maja Ilone ale latac nie moze nikt. Chyba ze bizony fruwaly. Tak uwazali Zydzi. Ze bizony fruwaja. Naprawde. Takie maja jaja. Nie ma co :(

Gość dzisiajjestpiatek
W sumie tego wlasciciela wykonczyla Ilona, a ja stalam o niemieckie ksiazki - oczywiscie zalezy jakie i dlatego pozwolilam sobie na to, ze bylam w Auschwitz. Jeszcze o pomnik stalam W AFRYCE bo widza. A w przyszlym roku o co zamierzam stac o jaja bizona bo tak sie oplacalo uwazac i meczyc, zeby miec swiety spokoj i do widzenia i tyle :( TACY SA NIEMCY. Afryka lepsza od Polski bo tam tez sa pomniki. No to niech jada. Wszystkiego najlepszego. Bo wiecie zeby nic nie bylo na mnie, wszyscy spici jak ostatnie zera, ale winna ja bo niewydana. No to do Afryki skoro biblioteka i tyle. Ale czym? na jajach bizonach niech sie tam udadza bo czym? Czy im pasuje samolot po czyms takim? Zostaje im rower i taksowka. A ta wyplata - dajcie spokoj :(