Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris-latarrrnik

zeby do mnie wrocila !:(

Polecane posty

Gość kris-latarrrnik

powiedziales swojej dziewczynie przy jednej sprzeczce ze znaczy dla mnie co raz mniej i ze jej wyglad jakos mi sie nie podoba majac na mysli fakt jak przytyla przez ostatnie pol roku naszej 3 letniej znajomosci. myslalem ze jej powiem to schudnie i nie bede sie meczyc a zrobilem to w zly sposob,bylem zly :( teraz kasia odeszla i od tygodnia nie chce ze mna rozmawiac a ja tak cholernie tesknie. jakbym mogl cofnac czas i nie powiedziec w zlosci tych wszystkich slow. dziewczyny co ma m robic?tu was pelno,doradzcie mi

Gość a dawno była ta
nie ma jak to zmotywować dziewczynę. :O

Gość kris-latarrrnik
ja myslalam ze nie bede tesknic,ze zajme sie swoim zyciem ze mam tyle spraw ze nie bedzie mi brakowac jej. a wieczory sa takie puste i nie chodzi o to zebym sie przyzwyczail do jej obecnosci, boli mnie to ze stracilem kobiete zycia bo zrozumialem ze taka byla i gdyby wrocila juz nigdy nie wytknolbym jej tej oponki na brzuchu ani grybych ud ani niczego innego nie powiedzialbym jej jak traci na wartosci i ze widze w niej mniej kobiety jak kiedys bylem hamem myslalam ze jak powiem to ona zacznie sie dla mnie zmieniac.j**any idiota ze mnie bo kasia caly czas byla moja idealna kobieta tylko mi zj**alo glowe! odcodzac powiedziala mi ze chcialaby poznac mezczyzne ktory nie bedzie od niej wymagal zeby nosila szpilki bo wtedy bedzie czula sie kochana. jak mam zrobic zeby ona znow poczula sie kochana i zeby p-oczula sie kobieta w moich ramionach

Gość Lena204
miała racje ze odeszła też bym cie kopneła w d*pe za takie teksty

Gość fgfhjk
na początek kup słownik ortograficzny

Gość a dawno była ta
a ty to pewnie ideał jesteś.

Gość wkurzona i to jak!
Mam nadzieje, ze dziewczyna ci nie wybaczy, a ty na drugi raz dwa razy sie zastanowisz nad slowami.

zadzwon,przepros,wyslij kwiaty i modl sie,zeby cie jeszcze chciała widziec.

Gość kris-latarrrnik
dzwonilem przepraszalem kwiaty byly standardowym przepraszam a moze dac jej czas albo kupic jej pierscionek

Gość Lena204
wątpię zeby pierścionek załatwił sprawę

Gość xzhyzyyggygaygyagyasgasa
na miejscu tej dziewczyny w życiu bym ci nie wybaczyła. Podły jesteś , przejrzyj sie w lustrze człowieku i ospowiedz sam sobie czy jestes taki piekny? bez skazy? bez fałdki tłuszczu? ja pierdole chore to dla mnie!

Gość wkurzona i to jak!
Ciekawa jestem, jak niby wyobrazasz sobie spedzenie z kims reszty zycia. Nawet najpiekniejsza czas pozbawi urody i figury, ale srodek czlowieka zostaje. Nie zaslugujesz na nia i trzymam kciuki, zeby nie wracala do ciebie :O

Gość kris-latarrrnik
chcialem tylko zeby byla tak idealna zebym nigdy nie musial spojrzecc na inna panne,zebym czarowal sie tylko nia. to kobieta ktora o mnie dba,aniol taki. kobieta szczera co mnie naprawde pokochala mimo mojej przeszlosci ktora nie kazdej kobiecie podobac by sie mogla

Gość ula co ja akaaaaa
to znaczy ze jestes egoistą. nie liczy sie okładka a środek. wiesz faceci zdradzzją i te najpiekniejsze modelki wyfiołkowane. jak ty masz juz takie tendencje. to nie ona powinna sie starac zebys ty jej łaskawie nie zdradził tylko do cholry ty idioto

Gość werop
a mnie sie wydaje ze wlasnie te banalne kwiaty beda najlepsze poweidz jej ze to nerwach ze tak nei myslisz moze napsiz liscik i dolacz do kwiatow

nie ma idealnych co ty glupoty gadsz ja mam na plecach blizne po operacji i co ma moj maz zrobic kazac mi ja wygryzac zebami?

Gość Luizjana 1984
Ile masz lat, chlopczyku ? Po formie wypowiedzi, slowach, wnioskuje, ze z 16. 17 ? wyglada mi to na kolejne prowo-ostatnio wysyp prowokacji na cafe...

Bardzo mądra dziewczyna. Mam nadzieję że do CIebie nie wróci. Nie zasługujesz na nią. Jak ją naprwdę kochasz to zostaw ją w spokoju. I co z tego że teraz CI wybaczy jak później przytyje 20 kg i zrobisz jej z tego powodu piekło. Ja już znam takich jak Ty. Co myślałes że po 3 latach to będzie tak jak na początku?

Gość Andrejew2000
nie doceniles to straciles;) duzo czasu uplynie zanim facet nauczy sie kochac kobiety i dorosnie do zwiazku. ja mam 27 lat i jestem z moja zona tylko dlatego ze mi wybaczyla modl sie stary i blagaj zeby wrocila bo glupia panieneczke z dyskoteki wyfiolkowana moze i mozesz miec a tego czego szuka sie w kobiecie czasem szukasz latami i nie mozesz znalezc.

Gość Luizjana 1984
A jesli to nie prowo, to dobrze, ze dziewczyna cie kopnela w dupe... Nie wazne, ze w przyplywie emocji jej powiedziales, ze przytyla i ma schudnac-widac przeszkadzalo ci to i wybuchnales w koncu. Dzieciak niedojrzaly z Ciebie i tyle w temacie :P

Gość Luizjana 1984
...chcialem tylko zeby byla tak idealna zebym nigdy nie musial spojrzecc na inna panne,zebym czarowal sie tylko nia. to kobieta ktora o mnie dba,aniol taki. kobieta szczera co mnie naprawde pokochala mimo mojej przeszlosci ktora nie kazdej kobiecie podobac by sie mogla... Brak mi slow. Ty masz przeszlosc a ona faldki :P Idealna ? Zebys za innymi sie nie ogladal ? Ty jestes z nia tylko dla ladnej dupy a nie z milosci !!! wiec nie pierdol tu. Dobrze, ze Cie zostawila. Brawo dla niej. Widze, ze sprowadzasz kobiete tylko do roli ozdoby faceta-piekna, zadbana, szczupla koniecznie i na szpilkach...

ojoj idac tym tokiem myslenia powinienem zostawic zone i znalezc sobie lafiryndę. nie tego sie szuka w kobiecie zeby idealne uda miała czy co tam. faktycznie dziecko nie mezczyzna z ciebie. kobieta przy mezczyznie nie ma byc modelka pokazowa tylko zyciowa partnerka. gdyby wygladala ochydnie nie dbajac o siebie wogole w porzadku czepiaj sie, ale prawdopodobnie TWOJA jest normalna kobieta z niedoskonala figura (uda ktore ci wielce przeszkadzaja) a jak twoja kobieta tak jak moja z wagi 53 kg przytyje po ciazy do 76 jak moja to co zrobisz?

napisz jej sms z prosba o chociażby jedno spotkanie, jak bedzie gotowa to sie odezwie. wtedy możesz prosić , błagać, kupować pierścionki i co tam tylko sobie zechcesz i liczyć na wielkie szczęście! A to czy wróci zależy tylko od tego jak bardzo ją zraniłeś i jak bardzo nadwyrężyłeś jej cierpliwość, często kobieta z facetem, który mówi jej takie rzeczy poprostu jest dalej jeśli go kocha, bo wierzy, że takie rzeczy kiedyś przestaną się dzieć, że jej chłopczyk zmężnieje i zacznie traktować kobietę jak kobietę ALE PRZYCHODZI TEZ TAKI MOMENT ZE KOBIETA JEST JUZ TAK ZRANIONA ZE CHOCIAZ KOCHA TO SIE Z TOBA POZEGNA I GÓWNO ZROBISZ. jak jej wczesniej robiles podobne akcje to twoje szanse ze wroci maleją. szczęścia życze

Poczta kwiatowa! zamów duży bukiet słoneczników:) i czekaj, nie bądź nachalny(bo to działa w drugą stronę) - POLECAM!!! sprawdza się- nawet jak nie chce cie widzieć, to kwiaty przyjmie... a potem bedzie myslala... i kto wie moze nawet pierwsza się odezwie.

Gość napisz dlugi list taki od
serca, ze bardzo ja kochasz, ze jest kobieta twojego zycia , ze nie chciales jej urazic , napisz co czujesz. Ale jezeli da ci szanse, to jej nie zmarnuj. Nie tylko wyglad sie liczy i szpanowanie przed kumplami . Uroda przemija z wiekiem , a liczy sie to jakim ktos jest czlowiekiem naprawde , co ma w sercu , liczy sie uczucie.

Biedna dziewczyna.. To ona pewnie myślała, że znaazła tego jedynego który ją kocha taka jaka jest.. I nagle usłyszeć takie słowa.. Wiesz co to burzy cały światopogląd, szczególnie jak była zakompleksiona.. To są ostatnie słowa jakie chciałabym usyszeć od męża.. I pewnie by były bo bym trzasnęła drzwiami. Tyle lat miłośc bezwzględej i nagle się dowiedzieć, że jednak mu się nie podobasz.. masakra :( Biedna dziewczyna.

hah ;) wy faceci to jednak nie wiecie czego chcecie, albo serio wam "mądrość" dopiero z wiekiem przychodzi ;) Nie jedzcie po nim, fajnie ze wogole wyciagnal jakies wnioski haha:P a co do dziewczyny to zależy jak ją wcześniej traktowałeś, bo może jej sie poprostu cierpliwość do takiego typa jak ty skończyła ;P ? a może chce Ci swoim zachowaniem dać do zrozumienia, że przesadziłeś i że powinienes odbudować to co zepsułes,jak kocha to pewnie na to czeka ! Chodzby Cie bardzo kochała czasem poprostu nie mozna inaczej. Zraniona dziewczyna, to dziewczyna niezdolna do okazywania Ci uczuć nawet jak Cie bardzo kocha;) zepsułeś to teraz napraw a powinno byc ok, no chyba ze jestes kims kto jej nieustannie sprawia przykrosc swoim zachowaniem i ma swoja dziewczyne za nic ;p teraz ruch, który może naprawić cokolwiek należy do Ciebie. wiem po sobie;) Działaj zanim Ci ktoś fajną dziewczyne zgarnie sprzed nosa;)