Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mister choc

WAGA DZIECKA W 33,34TYGODNIU CIAZY

Polecane posty

Gość mister choc

ile wazyly Wasze dzieci w tych tygodniach ciazy??dziekuje za odp:)

Gość jhdhgvhbn
w 30 1500 a w 34 1800

Gość kucyk pony
mój maluch w 32 tyg ważył 1888 g, a w 34 - 2250 g. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń :)

Gość mister choc
moja coreczka wazyla w 33,5 tc 1900 mam nadzieje ze urosnie do porodu chociaz do 3 kg:) dzieki za odp

Gość mister choc
???

moja córka wg usg na początku 32 tygodnia ważyła 2260g,urodziła się w przewidywanym terminie z wagą 4250g ;) mąż i jego siostry to był uuże dzieci przy urodzeniu ;) napewno nie we mnie poszła. zresztą nie przejmuj się,usg często się myli i to baardzo ;)

Gość a ja wam powiem...
Syn ważył w 34 tyg. 1700, urodził się równo 3 kg 11 dni po terminie

Gość mister choc
dzieki wszystkim za odp:DMoje dziecko wedlug usg jest 2 tyg starsze(powinnam byc w 33 a jestem w 35) wiec termin porodu licza wedlug usg a nie ostatniej miesiaczki.Mysle ze jeszcze moge przenosic te 2 tyg.

Gość mam słabą psychike
Magda ważyła w 33 tygodniu 2200 gram,urodziła się z wagą 4200 gram :D (40 tc) Emilia ważyła w 34 tygodniu 2350 gram, urodziła się z wagą 3900 gram :D (40 tc) Kuba ważył w 34 tygodniu 2500 gram, urodził się z wagą 4500 gram. (41 tc) Amela urodziła się w 32 tygodniu i ważyła 1800 gram. Co inne dziecko, to inna waga - jak widać :) Jedno waży więcej,drugie mniej :)

Gość GRAMÓW jeśli już
nie gram:O

gosiaczek moja córa tyle samo ważyła co twoja w 33 tyg jak sie urodziła w 41 tyg miała 4,3kg

Gość okokokoijih
34 tydz 2kg

co do terminu porodu z usg liczy się to tylko o 12 tygodnia,później dzieci różnie rosną,wg usg moja cóka już w tym 11tyg była starsza już o 4 dni :p a w 32 tygodniu o prawie 3 tygodnie ;) urodziłą się wg terminu z ostatniej miesiączki.

basiula a ile Ci przybyło w ciąży ? bo przed ciażą ważyłam 56kg,na koniec 81 kg ;/ masakra ;/ nie miałam cukrzycy ciążowej,żadnego zatrucia,jadłam to co zwykle tylko musiałam jeść zawsze coś jak byłam głona bo mi paskudnie niedobrze było ;/ teraz prawie pół roku po ciązy waże 58 kg ;) ehh a brzuch to miałam ogrooomny w ciąży ;)

tyle, że ja mam 170cm wzrostu więc miałam niedowage i nie wiem czy dlatego tyle mi przybyło ;)