Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna fascynacja ;J>

Łatwe pieniądze - sponsoring. Zrobiłam test! Przyjemność czy zmuszanie się... ?

Polecane posty

Gość Majetny_Kill
oj oj widze ze musze tutaj wiecej wyjasnic spraw na temat kobiet za kase... fascynacja moze napiszesz do mnie? micha_mrt2@o2.pl zapraszam :)

Gość Majetny_Kill
Madzia nie zgadzam sie z Toba do konca... w poniedzialek napisze wiecej bo teraz zmykam. Badzcie tutaj w poniedzilek :) to pogadamy

Gość Dziwna fascynacja ;J)
madziarozowa No ale ja też nie mam ochoty zwłaszcza jak mi zaczną hormony szaleć..ale np. w dni płodne to strasznie mnie korci... Bywa tak że cały tydzień nic bo okres , bo nie ma czasu itp ale na następny tydz kochamy się jak króliczki... To też zależy czy ktoś lubi seks czy nie.

Gość Dziwna fascynacja ;J)
Majętny nie napiszę bo mam zajebistego męża i to mi wystarczy. A o seksie i różnych sztuczkach to możemy rozmawiać na forum. Pamiętajcie ! Nie trzeba się co dzień kochać jak króliki ale od czasu do czasu 2-3 w tyg poszaleć,żeby was facet nie poczuł się zaniedbany. Najgorzej jak ktoś się kocha raz na miesiąc...i myśli że to i tak dobrze bo Ona jest księżniczką którą się trzeba prosić i prosić o coś co jest wpisane w instytucję małżeństwa! Pan Bóg po to postawiał Ewę koło Adama żeby się rozmnażali wzajemnie szanowali i kochali.... Od tego jest miłość cielesna w małżeństwie. Kto myśłi że to dyrdymały ten jest nieszczęśliwy i zflustrowany.

Gość miej rozum
Przemyśl, kto tu myśli o zarobieniu. Odnoszę wrażenie, że kombinują aby cię wykorzystać do zarabiania. Załóżmy, że wywiozą gdzieś i tam będziesz świadczyć usługi i dostawać ochłap albo i nic a drań będzie liczyć przy tobie zarobione za pomoca ciebie pieniądze i trzymać w niewoli. Warto mieć choć odrobinę wyobraźni.

Gość miej rozum
Da zarobić raz lub dwa razy w najlepszym przypadku, by zdobyć ufność i przy okazji rozszyfrować słabość i tego użyć w najmniej oczekiwanym momencie. To jest chwila. Nagle wrzucają do auta, chloroform i wywóz. I zaczyna się jego biznes lub jej (burdelmamy).