Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MłodaMamaa

Przykurcze mieśni u noworodka??

Polecane posty

Witam, bardzo bym prosiła o jakaś pomoc. Mam miesięczna córeczke która od tygodnia dziwnie sie zachowuje. W szpitalu było wszystko w pozadku, pierwsze 2 tyg w domku też. Na poczatku zaniepokoiło mnie to że córka leżac na pleckach mocno odchyla głowe w jedna strone, bardzo wysoko tak jak by na coś intensywnie patrzyła. Po około tygodniu córeczka zaczeła bardzo niespokojnie ssać pierś, najpierw mocno wciskała głowe do piersi a potem mocno ją odchylała do tyłu. Bardzo niespokojnie śpi, co kilka minut pręży się i kurczy na zmiane, nie płacze przy tym ale zdarza sie że ją to wybudza. Z początku myślałam że poprostu nie umi sie załatwić i tak sobie pomaga, ale załatwia sie bez problemów wiec to nie to... Córka śpi góra półtora godziny i co kilka minut ma takie własnie odruchy, myślałam że przejdzie ale jest coraz gorzej, nie przesypiam nocy bo cały czas na nią patrze jak sie tak prezy i wygina, kurczy a czasem wydaje przy tym dziwne dzwieki jak by ją to męczyło:(... Proszę o jakąś radę, w poniedziałek pójdę z nią do lekarza ale chciałą bym wiedzieć już co kolwiek :( Dodam jeszcze że od kąd to się zaczeło córka stała się bardzo niespokojna.

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE !!!!!!!!!
to po jakiego grzyba ją zrobiłaś ?

Gość yyyyyyi
pisze się skąd a nie zkąd

Gość bumbumtryca
prowo

Gość waf elek 456
Napisz to w jednym zdaniu bo nikt nie bedzie czytal tych bzdur.

Gość MlodaMamaa
Zrobilam ją bo miałam chcice na seks bez gumki a moj facet nie zdążł wyjąc fiuta przed wytryskiem.

Gość kltczyrcia
pisze się cokolwiek a nie co kolwiek

Gość dardanel
marne prowo

Gość ETHYUH
TAK TO JEST JAK SIĘ NA SIŁĘ PODTRZYMUJE ZAGROŻONE CIĄŻE - NATURA SAMA CHCE ELIMINOWAC NIEDOROZWINIĘTE PŁODY A MY JEJ PRZESZKADZAMY

Gość do__autorki__tematu
może twój facet ją zgwałcił

Gość Cynamonka:)
kochana! Nie zwrcaj uwagi na głupie komentarze. Mój synuś miał przykurcz rączki gdy był mały. Wiem, że to coś innego, dlatego nie będę pisała co to może być u Twojej córci, bo nie wiem. Lekarz na pewno Wam pomoże. U mojego synusia wystarczyły ćwiczenia, mam nadzieje, że i u Was to podziała Nie łam się, buziaki :**

Gość glapcieszkon
do końca życia będzie chora

Gość ETHYUH
TO PIERWSZE OBJAWY ZANIKU MIĘSNI , POTEM SKRZYWI JEJ BUZIĘ - MOJA KMILA MIAŁA TO SAMO

MłodaMamo gdzie mieszkasz ?

Ale oczywiście musisz dać lekarzowi w łape, od 1000 zł w góre.

To wyżej, to nie ja ;) i nie słuchaj tych głupot, najlepiej idź do lekarza, tam się dowiesz wszystkiego :*

Gość MlodaMamaa
moze to byc spowodowane tym, ze zamiast mleka w butelce to wlewalam jej tam BE power z biedronki :classic_cool: ?

I pamiętaj o prezencie dla lekarza.

14:06 podszyw

Gość czytałam wcześniejsze posty
może to wzmożone napięcie mięśniowe? niestety nikt na forum dziecka ci nie zdiagnozuje, w poniedziałek pójdziesz do lekarza i będziesz spokojniejsza życzę zdrowia dla małej, a wpisów forumowych głupków nudzących się na wakacjach nie czytaj, sami się kiedyś przekonają jak to jest mieć zmartwienie i nie będzie im do śmiechu

Gość też mama
na moje oko to kolka bądź refluks. Mój mały też miał i objawy były podobne. Wyginał się w taki łuk, a jak trzymało go się na rękach to odcinał tak główkę że aż ręka bolała. Współczuję :( Może spróbuj podać kropelki na brzuszek espumisan w aptece bez recepty może pomoże. Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości

Gość czytałam wcześniejsze posty
apropos kolki, polecam rurki medi globe, na allegro 5zł - stosowałam u synka i odgazowywał się i wypróżniał bez problemu (+ lefax)