Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan jesteś?

Polecane posty

tylko jaka mnie zechce? :( wesele brata sie zbliza to moze pozna jakas samotna w podobnym wieku ;)

Ale on okularnik jest, chudy i nudny. Bedzie ciezko z tym bzykaniem :D

Co z tego, że okularnik? A ja mam okropna wadę zgryzu i sobie poseksiłam w życiu. I małe cycki też posiadam:)

tanczyc nie umiem, nie popije bo bede jezdzil autem, a co do ruchania to sie osmiesze jak skoncze zanim w ogole zaczne ;p

Jak nie chudy, to za gruby. Teraz sie nie dziwie, dlaczego babki przy kosci szukasz :D 🖐️

groby? buhahaha :D nawet mnie nie widzialas ;) same kg niewiele mowia tym bardziej ze miesni troche mam :p

nie ;) zabiera brata do siebie (i dobrze ;p ) a co sie tak puyasz bo ten jezyk na koncu jest podejrzany ;p

Ja nie jestem zboczona - nie obnażam się w parku i nie zachodzę do obory w celach lubieżnych. A fajna ta bratowa?

A ja mam dobrze, za pare dni starzy wyjezdzaja i bede miala chlopa na noce i dnie :P i kapiele i co tylko :P

a ja ze swoim myjemy sobie nawzajem, bo oboje mamy dlugie :D to magiczne, wtedy nie licza sie jakies tam kompleksy, czy niedoskonalosci. magia w pelni i dlatego warto kochac choc przez chwile.