Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan jesteś?

Polecane posty

Służę chusteczką :D Hahaha, nie - to oni są łatwi :D:D:D:D:D:D:D Ale serio... To sytuacja moja uczuciowa jest niestabilna. Jak zawsze :classic_cool:

E tam... Wiesz, lepiej stawiać na jakość niż na ilość i wreszcie serio dobić do portu po okresie tak zwanego "wyszumienia się" ;)

Oblubienica - wytrzymal bym psychicznie ;) Glany - no coz wielu ma fantazje o takich ;p a co do latwosci to my nie jestesmy latwi tylko ze mamy 2 narzady do myslenia i kobiety juz instynktownie sie nauczyly wylaczac jeden z nich u nas ;p

Levi Fantazje fantazjami, ale jakby przyszło co do czego to co? :D I powiem Ci coś... Fajnie jest jak facet potrafi wyłączyć główkę zamiast głowy :P :D

Tak, zdecydowanie też wole główkę:p A co do wieku - cóż, jeśli lubisz sypiące się z dupy próchno, twój wybór, drogi Adasiu.

A co do wieku - cóż, jeśli lubisz sypiące się z d**y próchno, twój wybór, drogi Adasiu. O kurwa :D:D:D:D Sikam! :D Oblubienica RozpuSZCZAMY tu PUSZCZALSKIE plotki na temat naszych osób :classic_cool:

Glany - wiesz raczj bym nie uciekl gdyby byla zadbana ;) Oblubienica - wam do pruchna to jeszcze daleko ;) choc wiadomo ze wolal bym takie w swoim wieku jesli mialbym wybierac pomiedzy dwoma a nie moc miec 2 na raz ;p

Levi Tak CI powiem szczerze, ze 30-ka to chyba najlepszy wiek dla kobiety, serio :) Chciałabym mieć już zawsze 30 lat, nie mniej, nie więcej :)

Levi - nas, mnie i Glany, możesz mieć dwie na raz, jednocześnie i w tej samej chwili. To tzw. grupensex:p Glany - w końcu nasz przedklimakteryjny wiek usprawiedliwia nasze dziwactwa. Nam już wypada mówić do siebie i śmierdzieć moczem. Niedługo zaczniemy w parku karmić gołębie, a przy śmietnikach wolno żyjące koty. O wczasach w Licheniu nie wspomnę:p

Oblubienica Nie ma tam jakiegoś krzyża znowu w Warszawie, bo byśmy pojechały popilnować, co? :D:D:D:D

nom 30 sa fajne bo sa bardzo kobiece (szczegolnie po ciazy) a 20 ganiaja za moda na jak najmniej kilo co zamias dodawac odejmuje uroku ;)

Już wyhaczam dla nas na allegro moherowe berety w jakiś zajebistych kolorach. Mozemy jechać do Rio de Świebodzinejro i koczować przed monumentem:)

Niech Cię ojciec Tadeusz błogosławi moja Droga :D:D:D P.S. Niedługo będę musiała odejść na jakiś czas, więc proszę za mną tęsknić. Ale wrócę :D

Gość black berrry curve
Levi tradycyjnie.... :D wypinał by sie :D

Ojej, Glany, szkoda, mi się nawet czytać dziś nie chce:( Ale jutro może odkopię nasz temat albo w jakiś inny dzień.

Ja dodam do ulubionych i z uporem maniaka będę odświeżać :) Kurde, ale się cieszę, że się udało na Ciebie trafić. Gutek dał mi cynk na gadu i za to go błogosławię :)